Sofia x Marasbe

Olen aina ollut todella tarkka hiuksistani ja hoitanut niitä huolellisesti. Yritän jo nyt opettaa lapsilleni samaa. Vältän pesemästä hiuksiani liian usein, mutta kun pesen hiukseni, teen sen perusteellisesti laadukkailla tuotteilla. Pesen hiukseni noin 3 päivän välein. Pestessäni vaahdotan hiukseni kahdesti shampoolla, jotta saisin ne mahdollisimman puhtaiksi ja tuuheiksi.

 

 Olen testannut Marasbe:n tuotteita nyt parin viikon ajan. Pidän siitä ajatuksesta ja tunteesta, että hoidan niin hiuksiani kuin hiuspohjaa puhtailla, hoitavilla ja ravitsevilla tuotteilla niiden ulkonäöstä tinkimättä. Rakastan villiä ja tuuheaa tukkaa, joten hoitavat tuotteet eivät saa tehdä hiuksistani raskaan näköisiä.

Marasbe on suomalainen hiustenhoitomerkki, jonka tuotteiden ydin on vadelman siemenöljy, jota käytetään sekä iho- että hiustenhoidossa.  Vadelman siemenöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, antioksidantteja sekä A, C ja E vitamiinia. Tuotteet valmistetaan Suomessa eivätkä ne sisällä sulfaatteja tai parabeenejä.

Tuoteperheeseen kuuluu 4 tuotetta, joista kevytkoosteinen hiusöljy Marasbe Raspberry seed oil on ehdoton suosikkini! Laitan pari tippaa kosteisiin hiuksiini ennen harjaamista ja föönaamista. Siten hiuksistani tulee pehmeän sileät, terveen näköiset sekä kiiltävät. Öljy ei kuitenkaan tee hiuksistani raskaita tai öljyisen tuntuisia, vaan tuuheus ja ilmavuus säilyy.

Joten, nyt kun kesä lähenee ja hemmottelee meidät valolla ja muilla nautinnoilla, jotka saattavat rasittaa hiuksia, suosittelen myös teitä kokeilemaan näitä luonnollisia ja hoitavia tuotteita, jotka suojaavat ja hoitavat hiuksiamme. Tuotteet ovat ostettavissa Sokos ja Emotion myymälöistä.