SOKEROINTI KOTONA OHJE

Sokerointi kotona – onko se mahdollista? Oi kyllä. Meiltä Prettyltä löydät Easy Sweet- vartalosokerit, joilla onnistuu sokerointi helposti kotona. Ja kun sanomme helposti; todella tarkoitamme sitä. Easy Sweet - sokerin käyttö ei ole niin hankalaa kuin voisi luulla; et tarvitse kuin hiukan aikaa ja Easy Sweet-vartalosokerin, joita löytyy jokaiselle ihotyypille:

Easy Sweet – vartalosokerin käyttö vaatii muutaman käyttökerran harjoitusta, mutta pian se sujuukin jo kuin vanhalta tekijältä! Säästät sievoisen summan tuohta, kun opettelet tekemään sokeroinnin itse, sen sijaan että teettäisit sen muualla. Sokerointi kotona vaikuttaa ehkä pelottavalta, mutta kun testaat, et vaihtaisi sitä enää pois! 

Sokerointi kotona ohje:

  1. Lämmittäminen vesihauteessa: Kaada kiehuva vesi 1 l vetoiseen kannelliseen astiaan, aseta Easy Sweet astiaan ja kaada vettä purnukan kanteen saakka ja sulje kannella. 20 minuutin kuluttua sokeri on lämmennyt käyttökuntoon (talvella vaatii pidemmän lämmitysajan). Sillä välin valmistele itsesi; riisu se alue paljaaksi jonka haluat sokeroida. Voit myös desinfioida sokeroitavan alueen. Lämpimät alueet kuten kainalot ja nivustaipeet kannattaa talkita, halutessasi voit talkita kaikki sokeroitavat alueet. TAI Lämmitys mikrossa: lämmitä sokeria täydellä teholla 15-20 sek. Huomioithan, että sokeri on erittäin kuumaa, joten otathan sen purkista esim. lusikan varrella samalla sekoittaen. Sokerin vähentyessä purnukassa lämmitysaika lyhenee.
  1. Voit käyttää halutessasi hanskoja tai olla paljain käsin. Vartalosokeri on valmis kun saat sen otettua helposti purkista ja se tuntuu kädessä lämpimältä ja pehmeältä. 1/5 purkin sisällöstä riittää koko kehon käsittelyyn eli esimerkiksi bikinialueen sokerointiin riittää vain reilun viinirypäleen kokoinen massa. Kastele heti toisen käden sormet vedessä ja aloita sokerin venyttely. HUOM! Sokeri ei toimi oikein mikäli et lisää vettä. Venyttele sitten sokeria molemmin käsin hetken ajan kunnes sokeri muuttuu läpikuultavasta mattavaaleaksi ja muuttuu tarttuvaksi. Sokeriin voi joutua lisäämään hieman vettä vielä venyttelynkin aikana, jotta saat siitä tarttuvan (etenkin talvella). Veden määrää säätelemällä saat sokerista jämäkämpää tai helpommin levittyvää. Sokerin tulisi tuntua samalta kuin venyvä purkka.

Sokerin levitys iholle:

Tapa  1: Levitä sokeri myötäkarvaan työntämällä/levittämällä peukalon koko mitalla. Vedä liike takaisinpäin, jolloin sokeri irtoaa ihosta. Tämä keino on paras hennoille karvoille.

Tapa 2: Levitä sokeri vastakarvaan 75% iholle ja pidä 25% sormenpäillä kiinni, pitäen peukaloa massan alla. Nykäise nyt sokeri ihonmyötäisesti vastakkaiseen suuntaan HUOM! sokeroinnin onnistumisen salaisuutena on liikkeen ihonmyötäisyys, ei esim. nostoliike)

Sokerointi kotona  

Sääret, käsivarret ja reidet sokerointi:

Käsittele n. 5 senttimetrin alue kerrallaan, etenkin kun vielä harjoittelet. Työskentele vain yhdellä kädellä. Valitse kumpi levitystapa sopii itsellesi parhaiten. Sokeri irtoaa ihosta vieden mukanaan suurimman osan ihokarvoista. Voit työstää samaa aluetta useaan otteeseen, sokeri ei koskaan tule vahingoittamaan ihoasi.

Intiimialue sokerointi:

Ihanteellinen karvojen mitta on muutamasta millistä alle senttiin. Mikäli ihokarvat ovat kovin pitkät niin leikkaa saksilla karvoitusta lyhyemmäksi. Ennen sokerointia iho kannattaa talkita. Levitä sokeri karvankasvun suunnan vastaisesti ja vedä myötäkarvaan. Palkkioksi saat sileän ihon useaksi viikoksi, parasta!

Huulet sokerointi:

Ota sokeria vain teelusikallinen sormeesi. Talkitse ylähuuli. Levitä sokeri karvankasvun vastaisesti iholle ja nykäise vastakkaiseen suuntaan. Sokeri poistaa hellävaraisesti karvat eikä vahingoita ihoasi kuten esimerkiksi vahaliuskat. Käsittelyn jälkeen iho punoittaa, mutta palautuu ennalleen hetken kuluttua.

Miesten rinta- tai selkäkarvat sokerointi:

Mikäli karvoitus on runsasta, olisi se hyvä ajaa noin 6-10 millin sängeksi. Levitä sitten sokerimassa karvankasvun suunnanvastaisesti ja nykäise nopealla ranneliikkeellä. Eikä sattunut!

Yleisiä vinkkejä:

Jos sokeri tuntuu tarttuvan todella tiukasti ihoon kiinni, niin älä huolestu, niin käy ammattilaisillekin! Se on tyypillistä, kun työskennellään lämpimällä iholla.  Saat sokerin irti ihosta ns. tökkimällä sokerisella kädellä aluetta ulkoreunasta alkaen. Jos se ei tunnu toimivan, niin irrota sokeri sormin ja laita se sivuun, sitten pese ja talkitse alue. Sillä välin sivuun laittamasi sokeri on viilentynyt ja on taas käyttökunnossa ja voit myös lisätä siihen hieman uutta lämmintä vartalosokeria purkista.

40 gramman sokerilla voit työstää koko kehosi; käsivarret, kainalot, sääret ja intiimialueen. Sokeroinnin jälkeen voit kompostoida käytetyn sokerin. Iholle jääneen sokerin voit pestä pois kostealla pyyhkeellä tai vedellä.

Sokeroinnin jälkeen on hyvä käyttää sokeroidulle iholle ruusuvettä

Easy Sweet - vartalosokerit tästä 

 Sokerointi kotona helposti Easy Sweet - vartalosokereilla

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.