SOKEROINTI KOTONA OHJE

Sokerointi helposti kotona – onko se mahdollista? Oi kyllä. Meiltä Prettyltä löydät Pretty Sweet- vartalosokerin, jolla sokerointi onnistuu helposti ja hellävaraisesti kotona. Ja kun sanomme helposti; todella tarkoitamme sitä. Pretty Sweet - sokerin käyttö ei ole niin hankalaa kuin voisi luulla; et tarvitse kuin hiukan aikaa, kärsivällisyyttä ja Pretty Sweet-vartalosokerin.

Sokereita löytyy kolme eri vahvuutta: 

 • SOFT - (harjaantuneimmille sokeroijille) - Sääret, polvet ja reidet
 • MEDIUM - Sääret, reidet, käsivarret, kainalot, miesten selkä ja rinta
 • HARD -  Kasvot ja kainalot, brassi ja bikini

  Pretty Sweet – vartalosokerin käyttö vaatii muutaman käyttökerran harjoitusta, mutta pian se sujuukin jo kuin vanhalta tekijältä! Säästät sievoisen summan tuohta, kun opettelet tekemään sokeroinnin itse, sen sijaan että teettäisit sen muualla. Sokerointi kotona vaikuttaa ehkä pelottavalta, mutta kun testaat, et vaihtaisi sitä enää pois! 

  Ihanaa, nyt harjoitellaan sokerointia:

  Ihon esivalmistelu on sokeroinnin tärkein osa. Paria päivää ennen sokerointia kuori iho huolellisesti. Ennen sokerointia ihon tulisi olla täysin puhdas, öljytön ja kuiva. Sokerointi onnistuu parhaiten, mikäli karvat ovat 3-10mm.

  • Puhdista iho öljyttömällä puhdistustuotteella.
  • Lämmitä sokeria 15-20 sekuntia mikrossa tai vesihauteessa 10 minuutin jaksoissa ilman kantta.
  • Sekoita massaa spaattelilla, jotta massan lämpötila on tasainen. Sokerimassan ei kuulu olla kuumaa vaan kädenlämpöistä tai hieman lämpimämpää; mikäli massa menee liian kuumaksi, anna sen jäähtyä.
  • Levitä pehmeää sokeria vastakarvaan alueelle, jonka haluat sokeroida. Työstä massaa 3-4 kertaa tällä samalla alueella liu’uttamalla sitä, hitaasti ja rauhallisesti. Mitä huolellisemmin levitys tehdään, sitä hellävaraisempaa se on iholle ja varmistamme, että karvat irtoavat kokonaan, eivätkä katkea.
  • Vie massaa hieman korkeimman kohdan yli, ja nykäise, eli ”flippaa” napakasti, karvan kasvusuuntaan. Älä vedä suoraan ylöspäin, sillä se tekee kipeää ja aiheuttaa mustelmia. Muutaman vedon jälkeen massa muuttuu sameaksi ja lopulta vaaleaksi, kun siihen tarttuu karvoja ja kuollutta ihosolukkoa. Värin vaihtelu ei vaikuta lopputulokseen.
  • Suihkuta iholle ruusuvettä, se rauhoittaa ihoa sokeroinnin jälkeen.
  • Käytetyn sokerimassan voit laittaa biojätteeseen
  • Massa on vesiliukoista, eli jos sitä jää jumiin tai se sulaa iholle, voit huuhdella sen lämpimällä vedellä.

  Ps. Huomioi karvan kasvusuunta! Kainalon keskiosasta kohti kylkeä karvat yleisesti kasvavat alaspäin ja kainalon keskiosasta käsivarteen päin karvat kasvavat ylöspäin. Ota alueittain ja muista hyvä tukiote toisella kädellä.

  Ole lempeä itsellesi! <3 Sokerointi vaatii hieman harjoittelua ja kärsivällisyyttä, jotta oppii oikean tekniikan ja lopulta saa parhaat tulokset.

   Yleisiä vinkkejä:

   Jos sokeri tuntuu tarttuvan todella tiukasti ihoon kiinni, niin älä huolestu, niin käy ammattilaisillekin! Se on tyypillistä, kun työskennellään lämpimällä iholla.  Saat sokerin irti ihosta ns. tökkimällä sokerisella kädellä aluetta ulkoreunasta alkaen. Jos se ei tunnu toimivan, niin irrota sokeri sormin ja laita se sivuun, pese alue lämpimällä vedellä ja talkitse alue. Sillä välin sivuun laittamasi sokeri on viilentynyt ja on taas käyttökunnossa ja voit myös lisätä siihen hieman uutta lämmintä vartalosokeria purkista.

   Sokeroinnin jälkeen on hyvä käyttää sokeroidulle iholle ruusuvettä

   Pretty Sweet - vartalosokerit tästä 

    Sokerointi kotona helposti Pretty Sweet - vartalosokereilla!

   0 kommenttia

   Kommentoi

   Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.