Totuus Ruusuvedestä, ruusuvesi käyttötarkoitukset

Ruusuvesi käyttö

Ruusuvesi kasvoille

Ennen kuin sukelletaan itse ruusuveden valmistusmenetelmiin ja muuhun kiintoisaan faktaan, käydään läpi, mihin ruusuvettä käytetään. Ruusuveden käyttö on nykyään yleistynyt roimasti, eikä suotta; ruusuvettä käytetään yleisimmin kasvovetenä sen kosteuttavan ja puhdistavan vaikutuksen vuoksi. Ruusuvesi virkistää ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti, jonka vuoksi se onkin yksi käytetyimmistä kasvovesistä! Ruusuvesi on edullista, eli siksikin se on täydellinen valinta kasvoille suihkittavaksi aamuin illoin.

Ruusuvesi hiuksiin

Ruusuvettä voi käyttää myös hiuksiin, sekä virkistämään fiilistä ja oloa yleisestikin pitkin päivää. Ruusuvesi on luonnontuote ja ekologinen valinta. Ruusuvesi on erittäin monikäyttöistä, ja jokaiselta meiltä tulisi löytyä yksi ruusuvesi kylppärin kaapista! 

Ruusuvesi on moniulotteinen ja tehokas ihonhoitotuote ihotyypistä riippumatta! Ruusuvesi tehokosteuttaa, syväpuhdistaa, virkistää sekä rauhoittaa ihoa, jonka lisäksi se on luonnollinen ja ekologinen valinta. Vilkaistaan hieman tarkemmin kuinka meidän myydyin Ruusuvesi valmistuu Alteya Organicsin tiluksilla Bulgarian ruusulaaksossa. 

Myydyin ruusuvesi Organic Bulgarian Rose Water täältä >> 

Ruusuveden valmistus

Ruusuvesi valmistetaan maailmankuulusta Damscena ruusulajikkeesta, jonka kasvatuksesta sekä tislauksesta Alteya Organicsillä on paljonpuhuva kokemus. Alteyan ruusulaaksossa viljelyä, sadonkorjuuta sekä tislausta valvotaan tiukasti ja laajoja laboratoriotestejä suoritetaan prosessin alusta loppuun, jotta tuotteiden laatukriteerit sekä standardit täyttyvät. 

Ruusupensaat ovat erittäin tuotteliaita ja ne kukkivat ja tuottavat ruusunnuppuja aktiivisesti muutaman viikon ajan, mikä tarkoittaa ruusujen päivittäistä poimintaa. Ruusujen poiminta on erittäin hidas sekä työvoimaa vaativa projekti, sillä jokainen yksilö on poimittava yksittäin, käsin. Myös sadonkorjuun ajoitus on ratkaiseva, jotta ruusuöljyyn saadaan puristettua mahdollisimman paljon tehoa ja vitamiinia ruusuista. Ruusut on poimittava ennen auringonnousua, ennen kuin aurinko porottaa liian kuumana. 

Päivän päätteeksi vasta poimitut ruusut viedään tislattavaksi, jossa tislausprosessi aloitetaan empimättä, laadukkaan ruusuveden saavuttamiseksi. Ruusut laitetaan tislauskattilaan, jossa tarkoin säädelty lämpötila kulkeutuu ruusujen läpi, höyrystäen ruusun eteeriset öljyt kattilan yläosaan. Viilentämällä lämpötilaa höyry valuu nesteenä erilliseen astiaan, jossa ruusun eteerinen öljy sekä ruusuvesi erotetaan toisistaan. 

 

Ruusu on erittäin herkkä kukkalajike ja on erittäin tärkeää sekä haastavaa säilyttää niiden terapeuttiset ominaisuudet aina lopputuotteeseen asti. Alteyan korkealaatuinen sekä edistynyt tislausmenetelmä on monimutkainen sekä kallis, mutta se pitää huolen että ruusun teho kulkeutuu kokonaisuudessaan läpi koko prosessin. Kalliista prosessista huolimatta, Alteya Organicsin ruusuvedet ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinan parhaita! 

Katso kaikki Alteya Organicsin ruuvudet täältä >> 

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.