Waterclouds Botanical 


Waterclouds Botanical -sarja tarjoaa ylellisen ja tehokkaan hiustenhoitoratkaisun heille, jotka ovat tehneet tietoisen valinnan suojella ympäristöä ja antaa takaisin jotain, jos mahdollisuus on, mutta jotka eivät halua joutua valitsemaan tuloksen, ylellisyyden ja luonnollisuuden välillä.

Waterclouds Botanical on vastaus vastuullisten hiustenhoitotuotteiden kasvavaan kysyntään. Sarjassa on todella tehokkaita hiuksia parantavia ja vahvistavia hoitotuotteita, joissa on käytetty Plant Keratin Complex -yhdistelmää. Tuotteissa ei ole ollenkaan silikoneja, sulfaatteja, parabeeneja, ja ne ovat vegaanisia. 
€24,90

Botanical Scrub shampoo on kuoriva ja koostumukseltaan rikas ja pehmeä shampoo. Kuoriva shampoo poistaa tehokkaasti likaa ja tuotejäämiä hiuksista ja hiuspohjasta, samalla kuorien ja hieroen hellästi päänahkaa. Kuorivan shampoopesun jälkeen hiuspohja tunutuu raikkaalta ja puhtaalta, ja hiukset saavat selvästi kirkkaamman hehkun.  Kuoriva shampoo koostuu 93% luonnollisista raaka-aineista. Shampoossa on hyödynnetty kasvipohjaista keratiinia, josta hiukset muutenkin pääosin koostuvat. Kasvipohjainen keratiini vahvistaa hiukset rakennetta ja terveyttä huomattavasti ja se on valmistettu maissista, vehnästä, soijapavuista ja retiisistä. Aloe Vera sen sijaan vahvistaa hiuspohjan kosteustasapainoa ja ehkäisee sen kuivuutta ja kutinaa. Tuote on täysin vegaani, eikä sisällä silikoneja, parabeeneja tai sulfaatteja. 

Botanicals - sarjan tuotteet -40%