Youth Lab – Palkittu ihonhoitosarja vihdoin Suomessa!
"Enhance your skin's metabolism for healthier and YOUTH looking skin"

Youth Lab on kreikkalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet perustuvat ihon aineenvaihdunnan tehostamiseen. Tuotesarjan ajatus on lähtenyt siitä, että ihon aineenvaihduntaan vaikuttamalla iho säilyy pidempään nuorekkaana ja hyvinvoivana. Kaikilla sarjan tuotteilla on oma roolinsa ihon hyvinvoinnin parantamisessa ja raaka-aineet ovat tarkasti valittu tasapainottamaan aineenvaihdunnan eri toimintoja. 

Rehellinen ja lupaukset täyttävä tuotesarja, jossa jokaisen tuotteen käyttötarkoitus ja ominaisuudet ovat takkaan mietittyjä. Tuotteilla on useita ihon hyvinvointia vaalivia ominaisuuksia. Esimerkiksi sarjasta löytyy useita aurinkosuojatuotteita, sekä aurinkosuojalla varustettu CC-voide, tyynymeikkivoide sekä huulivoide, jotka suojaavat ihoa valovanhenemiselta ja palamiselta samalla hoitaen ihoa. Muita useissa tuotteissa esiintyviä ominaisuuksia ovat muun muassa ihon kosteustasaipainon parantaminen, tulehdusten vähentäminen, talin tuotantoon vaikuttaminen, ihon suojakerroksen vahvistaminen, suojaaminen ympäristön rasituksilta, kiinteyttäminen sekä solu-uusiutumisen kiihdyttäminen. Valtaosa Youth Labin tuotteista sisältää aurinkosuojan (SPF 30-50), joka ehkäisee ihoa valovanhenemiselta. Auringon haitat ihon vaurioitumisessa ja vanhenemisessa on vasta nyt nostettu tapetille, jonka takia kuluttajat haluaa kosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön aurinkosuojalla. 

Youth Lab on saavuttanut suuren suosion jo monessa maassa ja se on saanut myös useita palkintoja innovatiivisuutensa, tuotteidensa ja pakkaustensa ansiosta. Brändi on voittanut esimerkiksi parhaan uuden apteekkikosmetiikkasarjan tittelin vuonna 2017. Youth Lab:ia on kehuttu muun muassa uniikista ideasta vaikuttaa ihon aineenvaihdunnan toimintoihin, innovatiivista tuotteista ja pakkauksista sekä tehokkaista raaka-aineista. Sarjan CC Compete Cream – CC voide, rasvaiselle iholle, on voittanut parhaan tuotteen palkinnon vuonna 2014, jolloin arviointikriteereinä olivat tuotteen tehokkuus, koostumus, rakenne ja tuoksu. Youth Lab:in huulivoide pääsi palkintosijoille viime vuonna uusien innovatiivisten apteekkikosmetiikkatuotteiden kategoriassa. Tänä vuonna Check-Matte Solution, kiiltoa poistava puuteri, pääsi toiselle sijalle innovatiivisten apteekkikosmetiikkatuotteiden kategoriassa koostumuksensa sekä innovatiivisen pakkauksensa ansiosta. 

    0 kommenttia

    Kommentoi

    Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.