Whisky Soap palasaippuat

Jos kaipaat perinteisten kukkaniittysaippuoiden keskelle jotain muuta niin nämä, siis NÄMÄ mielettömän hyvän tuoksuiset miesten viskipalasaippuat huumaa tuoksullaan. Ja kyllä, nämä sisältävät aitoa viski uutetta

The Scottish Fine Soaps on yhdistänyt viskin ja saippuan ja tuotteet ovat vielä hyvännäköisissä peltirasioissa joita kehtaa näyttää. Triple milled - saippua, jolloin saippua pysyy kiinteänä, ei liukene liikaa veteen, eikä pehmene käytössä. The Scottish Fine Soaps puristesaippuat kestävät aktiivisessakin käytössä kuukausia.

Whisky Manhattan
Tämän saippuan tuoksu on makeahko likööri, viskin tuoksua twistaa appelsiininkuori ja agnostuura, sitrushedelmät ja lämpimät mausteet. Pohjatuoksussa löytyy puun ja meripihkan vivahteita. Tällä saippualla peset koko kropan ja tuoksut intensiivisen maskuliiniselta.

Whisky The Rob Roy
Makean vermotin ja maraschino kirsikan tuoksua ei voi vastustaa, tuoksu on vähän mausteisempi ja hedelmäisempi ja siihen on
lisätty kahvia, patsulia ja meripihkaa. Tuoksua voisi kuvailla myös vaniljapähkinärommimaiseksi. Myös tämä saippua käy koko kropan pesuun ja kylpyhuone täytyy mausteisen huumaavasta tuoksusta.

Whisky Dandy Sour
Tässä saippuassa löytyy bergamotin ja mandariinin tuoreita sitrustuoksuja ja seljankukkaa, joita rauhoittaa vihermintun viilentävät nuotit ennen mausteista mustapippuria. Pohjatuoksussa löytyy santelipuun ja myskin vivahteita. 

The Scottish Fine Soaps linjasta löytyy myös kasvo- ja partasaippua.

Face & Beard Soap
Monikäyttöinen palasaippua on valmistettu maidosta sekä ohdakeuutteesta, jotka yhdessä tarjoavat kasvojen alueelle tarkan mutta hellävaraisen puhdistuksen. Tuoksussa leijailee tuotesarjan nimikkotuoksut mustapippuri, santelipuu, meripihkaa ja tyrni, jotka yhdessä luovat melko koukuttavan hienostuneen makuliinisen tuoksucombon! Pese kasvosi ja partasi tällä ja katso kun katseet kääntyvät perääsi kun kuljet ohi, niin hyvä on tämä tuoksu.

Kaikki palasaippuat tulevat upeissa peltirasioissa ja ovat kooltaan 100g. Nämä kannattaa ehdottomasti ottaa kylpyhuoneeseen tuomaan huumavia tuoksuja. 

 

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.