Whamisa: Korealainen luonnonkosmetiikkasarja

Korkealaatuista Korealaista luonnonkosmetiikkaa tarjoava Whamisa on todellinen puhtaan kauneuden (Clean Beauty) edelläkävijä

"Whamisa's formula is 100% plant-based and vegan."

Mikä on Whamisa?

Whamisa - luonnonkosmetiikkaa Koreasta. Whamisa on vegaaninen, luomu ihonhoitobrändi, joka viimeistelee käymismenetelmän taiteen käyttämällä vain luonnollisia ainesosia kukista, hedelmistä, siemenistä ja juuristaLuonnon voiman inspiroimana Whamisa on omistautunut hankkimaan orgaanisia ja kestävästi kerättyjä kasviaineita puhtaiden ja turvallisten tuotteiden muodostamiseksi. Whamisan kaikki tuotteet ovat vedettömiä.

Mikä on fermentointiteknologia?

Whamisa hyödyntää tuotteissaan fermentointiteknologiaa eli maitohappokäymistä. Tämän prosessin avulla raaka-aineet, kuten erilaiset kasviuutteet ja -öljyt saadaan helpommin ihoon imeytyvään ja antioksidanttiseen muotoon.

Valikoimissamme on mm. huippusuositut tonerit, öljyt ja Kaktusseerumi. Nämä tuotteet hoitavat ja hellivät ihoa tehokkaiden ja puhtaiden ainesosien ansiosta. Sano siis heippa ihon kuivuudelle ja sameudelle ja tervehdi kuulasta kosteutettua ja pehmeää ihoa.
Rakastu ihoosi uudelleen näiden hoitotuotteiden ansiosta.

Koko Whamisa valikoima, klikkaa -> WHAMISA

Whamisan Mini Foam Cleansing Cream on super söpö matkakokoinen, hellävaraisesti vaahtoava puhdistusvoide. Tällä puhdistusvoiteella poistat lian, epäpuhtaudet ja meikin kasvoiltasi, kuivattamatta ihoasi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Toner Original on ihan kaikille ihotyypeille tarkoitettu, hyvin ihoa kosteuttava, raikastava ja rauhoittava kasvovesi -> Kosteuttavia krysanteemin ja riisin uutteita, rauhoittavia kurkun ja parsakaalin uutteita, vesi korvattu aloe-uutteella. 
Tuotteessa on ihanan raikas vesituoksu.

Toner Deep Rich on kaikille ihotyypeille tarkoitettu syväkosteuttava kasvovesi -> ravitsevaa ja kosteuttavaa arganöljyä ja voikukkauutetta, ihohuokosia supistavaa luomualkoholia, vesi korvattu aloe veralla.
Tästä myös aivan ihana Deep Rich Toner Sheet Mask

Facial Oil Deep Rich on upea syväkosteuttava kasvoöljy, joka sopii jokaiselle ihotyypille, erityisesti kuivalle -> teen siemenöljyjä, jotka ravitsevat, kiinteyttävät ja jättävät ihon kauniin kuulaaksi. Kasvoöljy suojaa ihon öljy- ja vesi-kosteustasapainoa jolloin iho pysyy kosteutetun ja heleän näköisenä. Vitamiinirikas koostumus ylläpitää ihon nuorekasta hehkua.

Kaktus -kasvovesi kyllä KAKTUS, sisältää kukkaperäisiä AKA-happoja -> kuorivat hellästi kuollutta ihosolukkoa, avaamalla ja supistamalla samalla tukkeutuneita ihohuokosia, sekä kaktusviikunauutetta -> ravitsee, kosteuttaa ja hoitaa ihoa, niin että ihosta tulee joustava ja kuulas.

Kaktus -seerumi sisältää tehovaikutteista viikunakaktuksen nektaria, jossa on runsaasti mineraaleja, vitamiineja sekä aminohappoja. Näillä on ihoa ravitsevat vaikutukset ja ne auttavat ihon ulko- sekä sisäkerroksia kosteutumaan, tehden ihosta samalla säteilevän ja kimmoisan. 
Tämä superkosteuttava seerumi on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuitenkin hyvin kuivalle ja pintakuivalle iholle.

Näillä tuotteilla saat ihostasi upean kuulaan, kosteutetun, pehmeän ja ravitun ja kukapa ei sellaista ihoa tavoittelisi, minä ainakin! Askeleeni ovat jo kohti verkkokauppaa, minä haluan nämä kaikki ;)

 

 

#whamisa #whamisaoriginal #kaktusseerumi #kaktusihonhoidossa #parhaatkasvoöljyt #parhaatihoöljyt #ihonhoito #parhaattonerit #kbeauty

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.