Vaaleiden hiusten ylläpito

Vaaleat hiukset vaativat usein tummaa väriä enemmän huolenpitoa ja vaivaa säilyttääkseen värinsä. Vaaleat hiukset ovat parhaimmillaan raikkaat ja kirkkaat, mutta vaativat huomattavaa hoitoa pysyäkseen sellaisina. Vaaleiden hiusten sävy alkaa haalistua nopeasti ja hiukset alkavat usein kellastumaan jo hyvin pian niiden värjäyksen jälkeen. Lisäksi veden seassa olevat metallit voivat aiheuttaa hiuksiin ei-toivottuja vivahteita. Hiusten värin säilyttämiseksi on tärkeää aloittaa sävyn ylläpitäminen heti hiusten värjäyksen jälkeen, jotta hiusten sävy ei pääsisi missään vaiheessa kovin tunkkaiseksi. Raikkaan ja kirkkaan sävyn ylläpitämiseen voidaan käyttää sävyttäviä  ja kiiltoa antavia tuotteita. Sävyä taittavia tuotteita on markkinoilla useita, mutta tunnetuin tuote on varmastikkin monelle tuttu sinistä ja/tai liilaa pigmenttiä sisältävä hopeashampoo.

Hopeashampoissakin on huomattavasti eroja niiden pigmenttien sekä tehon suhteen. Kellertävän tukan kun pesee sinistä pigmenttiä sisältävällä shampoolla on lopputulos helposti vihertävä, miksi yleensä liilaan taittavat pigmentit antavat neutraalimman lopputuloksen. Waterclouds Violet Silver tuotteet sisältävät ainoastaan liilaa pigmenttiä ja taittavat hiusten sävyä kauniin viileäksi ilman sinisiä vivahteita. Waterclouds Violet Silver tuotteet on kehitetty samalla hoitamaan hiusta ja estämään hiusten kuivumista, jotta hiusten sävyttäminen ei aiheuttaisi hiuksille ylimääräistä rasitusta. 

Violet Silver shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja neutralisoi ei-toivottuja keltaisia vivahteita hiuksissa jättäen hiukset pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi. Shampoo sisältää provitamiini B5, joka sitoo kosteutta estäen hiusten kuivumista. Hiuksen lähtötilanteesta riippuen shampoon vaikutusaika on 2-5 minuuttia. Waterclouds Violet Silver shampoo sävyttää hiuksia hellävaraisesti kuivattamatta hiuksia monien muiden hopeashampoiden tapaan. 

Hiusten pesun jälkeen levitä Violet Silver hoitobalsami hiuksiin ja anna vaikuttaa 1-2 minuuttia. Waterclouds hoitobalsami sisältää runsaasti violettia pigmenttiä, oikeastaan yhtä paljon kuin shampookin, miksi se kannattaa ehdottomasti ottaa shampoon lisäksi osaksi hiustenhoitorutiinia. Hoitobalsami sekä sävyttää hiusta, että antaa hiuksiin kauniin kiillon. Hoitobalsami sisältää kosteutta sitovaa provitamiini B5 ja sähköisyyttä vähentävää laventelia, joka lisää myös hiusten elastisuutta. Hiusta hoitavien sekä kosteutta säilyttävien ainesosien ansiosta hiusten sävytys on hellävaraista eikä kuivata hiusta. Sopivilla tuotteilla hoidettuna vaaleakin väri säilyy raikkaana ja hiuksiin voidaan saada kaunis kiilto.

 

Waterclouds Violet Silver Shampoo & Waterclouds Violet Silver Hoitobalsami

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.