Waterclouds Relieve; herkän päänahan sankari

Kutiaako ja hilseileekö päänahkasi? Onko päänahkasi erityisen herkkä? Päänahan ongelmat on todella ikäviä ja toisinaan jopa todella epämukavia, puhumattakaan siitä kuinka paljon ne ärsyttää. 

Waterclouds on tuonut markkinoille uuden hiusten- ja päänahanhoitolinjan, jolla tähdätään rauhoittamaan herkkää ja kutiavaa päänahkaa. Jos et ole vielä tutustunut Waterclouds sarjaan, kannattaa se nyt ehdottomasti tehdä! 

Mikä on Waterclouds?

Waterclouds on ruotsalainen ammattilaistasoinen hiustenhoitosarja, jonka tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoismaisten hiusten tarpeet huomioon ottaen. Tuotteiden raaka-aineet on tarkasti valittu ja kaikki tuotteet sisältävät erityisesti hiuksia ja hiuspohjaa stimuloivia raaka-aineitaWatercloudsin periaate on tehdä paikallisesti tuotettuja korkealaatuisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka eivät rasita ympäristöäLuonnolliset, aktiivi-ainesosat ovat tärkeä osa tuotekehittelyä ja kasviperäisiä aktiivi-aineita käytetäänkin paljon sarjan tuotteissa. Tuotteiden pakkaukset on tehty biohajoavasta muovista.

Tuotteet ovat Cruelty Free -sertifioituja ja parabeenittomia.


Mitä Relieve-linja tekee?

Relieve nimensä mukaisesti helpottaa ja linjaan kuuluu 4 uutuus tuotetta: shampoo, hoitoaine, jätettävä tehohoito ja shampooharja. Relieve tuotesarja keskittyy eritoten ehkäisemään hilsettä ja rauhoittamaan kutiavaa, herkkää, päänahkaa. Hiukset ja päänahka tuntuvat puhtailta ja kosteutetuilta ilman hilsettä ja ikäviä päänahan ongelmia. Unohda hiuspohjan ongelmat Relieve tuotteiden avulla! 

Relieve linja:

Relieve shampoo 250ml on erityisesti herkälle ja kutiavalle päänahalle valmistettu sulfaatiton shampoo, jonka Seascalp Complex sekä Xpertmoist -yhdiste puhdistaa hiukset ja päänahan hellävaraisesti. Shampoo ehkäisee hilsettä, kutinaa ja muita päänahan ongelmia. Se tasapainottaa ja kosteuttaa päänahkaa tehokkaasti.

*Lue Seascalp Complex sekä Xpertmoist -yhdisteistä lisää alempaa

Relieve Hoitoaine 200ml Hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava hoitoaine, jonka sisältämä Seascalp Complex sekä Xpertmoist- yhdiste rauhoittaa ja 
tasapainottaa hiuksia ja päänahkaa tehokkaasti. Tämä tehokas kaksikko tarjoaa lukuisia etuja päänahallesi. Ne auttaa rauhoittamaan ja ravitsemaan päänahkaa, parantamaan hiusten yleistä terveyttä ja edistämään tervettä hiusten kasvua. Tuloksellinen hoitoaine ehkäisee kuivia hiuksia ja ikävästi kiristävää hiuspohjaa. Käytön jälkeen hiukset ja päänahka tuntuvat kosteutetuilta, pehmeiltä, hyvinvoivilta ja hiukset näyttävät kiiltäviltä.

Relieve Scalp Treatment tehohoito on kosteuttava ja rauhoittava jätettävä hoitovoide kuivalle, kutisevalle ja herkälle hiuspohjalle. Relieve Scalp Treatment tehohoito kosteuttaa hiuspohjaa tehokkaasti, jättämättä rasvaista tunnetta tai tee hiuksista raskaan tuntuisia. Tehovoide on hajusteeton, jonka ansiosta se ei ärsytä jo valmiiksi herkkää hiuspohjaa. Myös tämä tuote sisältää Xpertmoist- ja Seascalp Complex -yhdistettä.

Relieve Scalp Massage -harja on luotu tehostamaan hiustenpesua. Sen pehmeät ja joustavat piikkejä muistuttavat harjakset kuorivat päänahkaa hellävaraisesti ja auttavat poistamaan öljyä ja likaa hiuspohjasta. Shampoopesu tehostuu ja samalla harja lisää verenkiertoa ja tarjoavaa rentouttavan hieronnan.
Käyttö: Levitä shampoo tavalliseen tapaan märkiin hiuksiin, mutta hiero päänahkaa harjalla hellävaraisesti kevyin pyörivin liikkein. Hierovat silikoniharjakset sopivat käytettäväksi hiustenpesun yhteyteen, mutta myös kuiviin hiuksiin stimuloimaan ja hieromaan hiuspohjaa.

Shampooharjan muotoilu tekee siitä helposti kädessä pidettävän.  

Mikä Seascalp Complex ja Xpertmoist -yhdiste?

Nämä kaksi tehokasta ainesosaa tekevät ihmeitä hiuspohjasi ja hiustesi terveydelle. Hiuspohjan ärsytys vähenee ja hiukset tuntuvat ja näyttävät hyvinvoivilta.

Seascalp Complex on sekoitus meriuutteita, jotka auttavat ravitsemaan ja vahvistamaan päänahkaa. Se sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten jodia, joka kiihdyttää hiusten kasvua ja estää hiustenlähtöä.

Xpertmoist ainesosa puolestaan on erikoistunut syväkosteuttamaan päänahkaa, parantaen kosteustasapainoa, joka puolestaan ehkäisee 
kuivumista, hilseilyä ja kutinaa. Pitämällä päänahan hyvin kosteutettuna, Xpertmoist edistää tervettä hiusten kasvua ja vähentää päänahan ärsytyksen riskiä.

 

Kokonainen linja päänahan oireiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen. Waterclouds on tunnetusti pohjoismaisen hiuslaadun asiantuntija ja kehitellyt nyt tämän huippulinjan helpottamaan elämää. Jos et ole vielä shampooharjaa kokeillut, kannattaa sille antaa mahdollisuus. Shampoopesun yhteydessä rentouttava päänahan hieronta tuntuu luksukselta. Nyt siis päänahka ja hiukset kuntoon sopivasti kesäksi. 
Waterclouds sivulle TÄSTÄ>>
Psst! Klikkaamalla tuotteen nimeä, pääset suoraan tuotteen sivuille.

#watercloudsrelieve #herkällepäänahalle #päänahanongelmiin #shampooharja #waterclouds #mikäavuksihilseilyyn #hiustenkasvuntueksi 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.