3 tuotevinkkiä hiusten muotoiluun

Eri hiustyylit vaativat erilaisia muotoilutuotteita aivan kuten eri fiilikset vaativat erilaiset vaatteet. Waterclouds muotoilutuotteet toimivat niin rentoon kuin huolettomaankin tyyliin, mutta tarjoavat myös voimakasta pitoa viimeisteltyihin ja näyttäviin kampauksiin. Yksittäisten tuotteiden avulla saat luotua hiuksiin rakennetta, tuuheutta ja kevyttä pitoa, mutta yhdistelemällä tuotteita saat vahvan ja joustavan pidon kampaukselle kuin kampaukselle. Olipa sinulla sitten lyhyet, pitkät, sileät tai karkeat hiukset niin Waterclouds muotoilutuotteet auttavat hiustesi muotoilussa. 

Lyhyen tukan muotoiluun toimii erinomaisesti Waterclouds Sculpting fiber wax -kuituvaha, joka antaa hiukselle voimakkaan, mutta helposti työstettävän pidon mattapintaisella viimeistelyllä. Vahan sisältämät kuidut auttavat erottelemaan hiuksia ja helpottavat erilaisten hiustyylien luomista.

Huolettoman hiustyylin luomiseen sopii erinomaisesti Volume ocean mist -suolasuihke, joka antaa hiuksiin rakennetta ja luonnollista tuuheutta sekä kevyttä pitoa. Suolasuihkeella luot helposti samanlaisen efektin hiuksiin kuin merivesi. Suolasuihke toimii erinomaisesti myös tuomaan kaivattua rakennetta ohuisiin ja liukkaisiin hiuksiin, mikä helpottaa hiusten muotoilua ja parantaa kampauksen kestävyyttä. Suolasuihke antaa hiukselle luonnollisen mattapintaisen viimeistelyn.

 

Watercloudsin fixing hairspray on hienojakoinen hiuskiinne, joka tarjoaa hiuksille keskivahvan, mutta joustavan pidon. Hiuskiinne toimii yksistään kevyttä tai keskivahvaa pitoa vaativien hiustyylien viimeistelyyn. Pidemmän kestävyyden saamiseksi pohjusta hiukset tarvittaessa suolasuihkeella ja työstä haluamasi hiustyyli Sculpting kuituvahan avulla ja viimeistele kampaus hiuskiinteellä. Etenkin liukkaiden ja pehmeiden hiusten alustaminen suolasuihkeella helpottaa huomattavasti kampauksen työstämistä, kun hiuksissa on enemmän rakennetta, mikä takaa kampaukselle myös pidemmän keston.

Waterclouds Sculpting fiber waxWaterclouds Volume ocean mist & Waterclouds Fixing hairspray

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.