Waterclouds - Ympäristöystävällistä pohjoismaista laatua

Onko vaikea löytää pohjoismaiselle hiustyypille ja vaihtelevaan ilmastoon sopivia hiustenhoitotuotteita? Enää ei tarvitse painia tämän ongelman kanssa, nimittäin Ruotsalainen Waterclouds tuotesarja on erityisesti pohjoismaisille hiuksille suunniteltu tuotesarja, josta löytyy tuotelinjoja erilaisille hiustyypeille ja hiusten ongelmakohtiin. Watercloudsin keskeisiä arvoja ovat laadukkaat raaka-aineet ja ympäristöystävällisyys. Tuotteiden valmistuksessa pääpaino on lähituotannossa ja sarjan kaikki tuotteet valmistetaankin Ruotsissa, minkä lisäksi kaikki raaka-aineet on tarkkaan mietitty vastaamaan hiusten ongelmakohtiin sekä tuotteiden käyttötarkoituksiin. Myös pakkaukset on suunniteltu ympäristöystävällisiksi ja niiden valmistusmateriaalina käytetään biohajoavaa muovia. Mikä olisikaan parempi yhdistelmä kuin hiusalan ammattilaisten suunnittelema, lähellä tuotettu, ympäristöystävällinen ja pohjoismaiselle hiukselle suunniteltu tuotesarja!

Watercloudsilta löytyy tuotteita päivittäiseen käyttöön, vaaleille hiuksille, värjätyille hiuksille, tuuheutta kaipaaville hiuksille, käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille sekä hiusten muotoiluun. Laajasta tuotesarjasta löytyy varmasti jokaiselle hiustyypille sopiva tuotelinja sekä oikeanlaiset muotoilutuotteet. Tässä postauksessa esittelemme päivittäiseen käyttöön sopivan Daily Care tuotelinjan, joka sopii kaikille hiustyypeille, joissa ei ole suuria ongelmakohtia eivätkä hiukset kaipaa esimerkiksi tuuheutta tai hiusväriä suojaavia ainesosia.  

Hiusten päivittäinen pesu ei välttämättä ole suositeltavaa, mutta Daily Care linja sopii erinomaisesti tiheää pesua vaativille hiuksille. Daily Care tuotelinjaan kuuluu sekä shampoo että hoitoaine. Shampoo on pesuteholtaan hyvin mieto, jotta tiheä pesu ei kuluttaisi turhaan hiusta. Daily Care tuotelinja on kehitetty suojaamaan, hoitamaan ja vahvistamaan hiuksia. Vaikuttavina aineina tuotteissa ovat kasvipohjainen keratiiniyhdiste, joka saadaan maissista, vehnästä, soijapavusta ja retiisistä sekä jogurtista saatavat proteiinit. Keratiiniyhdiste sekä jogurtin proteiinit vahvistavat, hoitavat ja suojaavat hiuksia. Daily Care tuotteet antavat kevyen suojan hiusten pintaan, mikä suojaa hiusta kosteuden haihtumiselta sekä ehkäisee hiusten vahingoittumista. Daily Care tuotteet on suunniteltu sopivan hoitaviksi, muttei kuitenkaan liian raskaiksi, miksi tuotteet sopivat hennollekkin tukalle.  

Käy tutustumassa Waterclouds tuotteisiin täältä >  

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.