Vuoden vaihteen hittimeikkituotteet
Uuden vuoden juhlat edessä ja meikkipuoli mietityttää. Näillä tuotteilla teet takuuvarmasti vuoden vaihteen säihkyvimmän meikin! 
Vuoden vaihteen meikissä ei säästellä hohdetta eikä glitteriä.
MORE IS MORE! Nyt jos koskaan voi leikitellä glittereillä ja hohdetta tuovilla tuotteilla. Säihky juhlien kuningattarena ja kimalla kilpaa discopallon kanssa! 
                       

Suositut Glitter linerit löydät Beauty UK Cosmetics valikoimasta kahdessa sävyssä: KULTA ja HOPEA. (Klikkaamalla sävyä, pääset suoraan tuotteeseen verkkokaupassamme) Tätä lineria voit laittaa ripsirajaan, alaripsirajaan, silmännurkkaan, koko luomelle, luomivakoon, poskipäille, kulmaluulle, huulille amorin kaareen, ihan mihin tahansa haluat! 

                            
Upeaa hohdetta kasvoille tuot highlighter tuotteilla. Highlighteria käytetään korostamaan kasvoilla tiettyjä osia, esim. kulmaluu, poskipäät, nenänpää, amorin kaari, silmän sisänurkka. Tässäkin oikeastaan vain taivas on rajana. VINKKI! Myös dekolteelle, erityisesti solisluun päälle kannattaa sipaista korostustuotetta.
                              

Ja mitäpä olisi uuden vuoden meikki ilman upeita irtoripsiä ja näyttävää ripsiväriä! Jos koet että pelkällä ripsivärillä et saa katseeseen tarpeeksi dramaattisuutta, kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä upeita irtoripsiä, joita löytyy luonnollisempina ja näyttävämpinä joista valita oman maun mukaan. Suoraan irtoripsivalikoimaamme pääset klikkaamalla TÄSTÄ >>

Kuvassa Essence Lash Princess Wispy Effect False Lashes

Luomivärien kanssa voi leikitellä myös, perus Smoky Eye saa uutta potkua kun käytät hohtavampia luomivärejä. Tai erotu kaikista muista ja tee rohkea ja trendikäs kirkas silmämeikki Beauty UK luomiväripaletilla No.8 - Wild & Wonderful. Tämä ainutlaatuinen kermainen koostumus tarjoaa luomille intensiivisen, kestävän värin. Ainutlaatuinen kermainen koostumus tarjoaa luomille intensiivisen, kestävän värin. 
Beauty UK Wild & Wonderful  
Kaikki parhaat luomivärit löydät meiltä!

Huulille voi valita pitkäkestoista mattapunaa, joka takaa ettei tuotetta tarvitse olla kokoajan korjaamassa. Jos huulesi ovat kuivemman puoleiset kannattaa valita perinteinen voidemainen ja kosteuttava puna. Voit myös käyttää huulipunan päälle Catrice Sparkle Glow Lip Balm 010, jolla saat pientä kimalletta lisättyä lookiin. 
Myös huulikiillolla saa upeat huulet jos puna ei ole sinun juttusi. Kaikki huulituotteet täältä! 
                       
*Jos haluat satsata meikissä kimallukseen, Catricen valikoimasta löydät upeita kimaltelevia huulivoiteita kolmessa sävyssä! Nämä ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia tuotteita! Kuvassa Catrice Drunk'n Diamonds Plumping Lip Balm 030 I Couln't Caratless
                     

Näillä tuotteilla teet takuuvarmasti uuden vuoden juhlien upeimman meikin. Nyt voit ottaa uuden vuoden vastaan vuoden upeimmalla meikillä. 

                                        HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2023!

#uusivuosi #uusimeikki #glitter #kimallemeikki #timantteja #uudenvuodenmeikki #glittermeikki #glitterliner #beautyuk #Essence #Catrice

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.