Tässä järjestyksessä levität ihonhoitotuotteet

Ihonhoitotuotteita saattaa helposti kertyä monenlaista purkkia ja sitten alkaa miettimään, että missähän järjestyksessä nämä nyt pitikään kasvoille laittaa. Tässä kohta kohdalta missä järjestyksessä tuotteet iholle sujahtavat. Toki poikkeuksia on, koska mikäänhän ei ole ikinä liian helppoa...

Missä järjestyksessä tuotteet tulisi laittaa?

Kaikki alkaa aina puhdistuksesta ja päättyy joko aurinkovoiteeseen tai meikkituotteisiin. Listattuna järjestys olisi seuraavanlainen:

  • Puhdistus (1.puhdistustuote, 2. kuorinta, 3. kasvovesi/hoitoneste)
  • Tehohoito (seerumi/ hoitoampullit)
  • Silmänympärysvoide
  • Kosteusvoide
  • Kasvoöljy
  • Aurinkosuojavoide (aina ihonhoitorutiinin viimeisenä!)
  • Meikkituotteet

HUOM! Katso poikkeukset kuvan alta!


Mitä poikkeuksia rutiiniin on?

Ja ainahan tietystä löytyy niitä poikkeuksia. Niin myös tässä rutiinissa. Poikkeukset koskevat kuitenkin lähinnä vain kasvovoiteen ja kasvoöljyn levittämistä. Jos kasvovoiteesi on ohut, levitä silloin voide öljyn alle, jos kasvovoiteesi on rasvaisempi, levitä se silloin öljyn päälle.
Eli ohuemmasta paksumpaan. Tässäkin kuitenkin muista lukea öljysi käyttöohje.

Muistathan kuunnella ihosi tarpeita! Jokaista näistä tuotteista ei ole pakko laittaa, jos ihon kunto ei sitä vaadi. Kasvoöljyä ei ole pakko laittaa, tai jos haluat öljyn ihonhoitorutiiniin, jätä kasvovoide välistä ja kokeile miltä iho tuntuu. Kokeilemalla selviää omalle iholle sopiva rutiini. 

Onko rutiiniin selkeää muistisääntöä?

Rutiinin voi yksinkertaistaa myös niin että ohuemmasta paksumpaan tuotteeseen ja meikkituotteet viimeisenä.
Rasvaisemmat tuotteet sisältävät öljyjä, joiden läpi vesipohjaiset tuotteet 
(kasvovesi, hoitoneste, seerumi) eivät pääse imeytymään.
Juoksevaa seerumia ei siis kannata levittää kosteusvoiteen päälle, tai ohutta kosteusvoidetta ihoöljyn päälle.
Muistisääntönä käytä siis ohuemmasta paksumpaan.

Vinkki! Lisäksi on tärkeää antaa tuotteiden imeytyä ennen seuraavan kerroksen lisäämistä, muuten tuotteet saattavat alkaa rullaamaan iholla.

Älä anna siis purkkien määrän häiritä, rohkeasti kohti upean kuulasta ihoa. 

Valikoimissamme on muutama upea kasvoöljy, joita kannattaa kokeilla jos et vielä ole kasvoöljyihin tutustunut. 

Mossa Facial Oil Vitamin Cocktail 30ml on vitamiinicocktail ihollesi! Tämä aktiivisesti ihoa uudistava, Mossan 10 tehokkaan kasviöljyn sekä vadelman ja tyrnin ravitsevia multivitamiineja sisältävä öljy palauttaa ihon hehkun ja elinvoiman. Välitön ihoa pehmentävä ja hehkua tuova vaikutus.
Tämä öljy on kovassa suosiossa, enkä yhtään ihmettele. 

Whamisan Facial Oil Deep Rich on nimensä mukaisesti kosteutta iholle todella tuova kasvoöljy. Syväkosteuttava kasvoöljy sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille ja on passeli tuote erityisen kuivalle iholle. Tämä ravitseva kasvoöljy sisältää camellian ja teen siemenöljyjä, jotka kiinteyttävät ja jättävät ihon kauniin kuulaaksi. Kasvoöljy suojaa ihon öljy- ja vesi-kosteustasapainoa jolloin iho pysyy kosteutetun ja heleän näköisenä. Vitamiinirikas koostumus ylläpitää ihon nuorekasta hehkua.

Öljyjähän löytyy myös puhdistustuotteena. Tästä syystä on tärkeää että katsot purkista tarkkaan mihin tarkoitukseen öljy on.
Esimerkiksi Whamisa Cleansing Oil on ihanan ylellinen puhdistusöljy, joka vie mukanaan meikin ja epäpuhtaudet. 

Kaikki kasvojenhoitotuotteet löydät TÄÄLTÄ 

 

#missäjärjestyksessä #missäjärjestyksessäihonhoitotuotteet #missäjärjestyksessäkasvoöljy #koskakasvoöljy #kaikkikasvojenhoito 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.