VARASTON TYHJENNYS

Hoplaa ja hurraa! Nyt on megaluokan varaston tyhjennys ja sehän tarkoittaa upeaa kosmetiikkaa upeilla hinnoilla! Täydellinen hetki täydentää kotona hyllyjä ja napata omat suosikit tai tutustua uusiin tuotteisiin ja löytää uusia suosikkeja.

Näillä hinnoilla tuotteet katoaa hyllystä nopeampaa kuin varastossa kädet kerkeää pakata! Nostan muutaman tuotteen, jotka nousi testatessa omiksi suosikeiksi.

Hyppäähän mukaan näihin hintajuhliin!

Mihin tuotteisiin kannattaisi tutustua?

Huxley Scrub Mask; Sweet Therapy on kasvonaamion ja hellävaraisen kuorintanaamion yhdistelmä, joka poistaa iholta tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon. Kuorintavoide sisältää antioksidanttista viikunakaktuksen siemenöljyä, ja se lukitsee kosteuden iholle tehokkaasti ja tekee ihosta ihanan puhtaan, kauniin heleän sekä silkkisen pehmeän. Voide sisältää luonnollisia ihoa kuorivia rakeita kuten luffaa, saksanpähkinän kuorta sekä sokeria.
*Vaikka kuorinnan rakeet tuntuu vähän kovilta, niin oma herkkä ihoni kyllä tykkää tästä kuorinnasta ja iho tuntuu ihanan puhtaalta kuorinnan jälkeen.

Mossan Juicy Clean Micellar Water on vadelman vitamiineja ja hyaluronihappoa sisältävä misellivesi joka puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. “3in1”-puhdistava misellivesi toimii myös kasvovetenä kaikille ihotyypeille.

Dotle Beauty Blendit- meikkisienessä yhdistyvät korkealaatuinen materiaali, upea ulkonäkö sekä trendikäs pakkaussuunnittelu. Dotle Beautyn skin looking skin- lupauksen mukaisesti loihdit kauniin, tasaisen sekä virheettömän meikkipohjan. Tämä meikkisieni on todella laadukas ja tuntuu kädessä ihan erilaiselta kuin mikään muu mitä olen koskaan kokeillut! 
Kuinka käyttää tätä upeaa meikkisientä?
Pyöristetyillä sivuilla käsittelet kasvojen laajat alueet, terävällä kärjellä levität tuotteet spesifeille alueille, litteä reuna sopii silmänympärysten sekä nenänpielten käsittelyyn. Voit levittää tällä sienellä myös ihonhoitotuotteet!

Kinoko Kasvovoide on maaginen yhdistelmä kombuchaa ja probiootteja, jotka yhdessä harmonisoi ja hoitaa ihon omaa mikrobiomia tuloksellisesti! Ihon mikrobiomi on ihon oma suojamuuri, ekosysteemi, joka koostuu välttämättömistä hyvistä bakteereista. Kombucha ja probiootit pureutuvat suoraan ihon luontaisiin toimintoihin, tuloksena hyvinvoiva ja kirkas iho. Kaiken lisäksi voide on kotimainen!
Tämä kasvovoide testattiin usean muun voiteen kanssa Iltasanomien toimesta ja tämä nousi kirkkaaksi voittajaksi.

Seerumeina kannattaa kokeilla Essencen Hello Good Stuff Primer seerumeita. Ne hoitavat ihoa ja samalla pohjustavat ihon meikkiä varten. Seerumit tuovat kosteutta ja hehkua iholle. Tehoaineina on käytetty aloe veraa, 
hyaluronihappoa, ananaksen uutetta, vesimelonin vettä, mustikkauutetta, niasiiniamidia... Vaihtoehtoja on neljää erilaista joista löydät varmasti omalle ihollesi sopivan seerumin.
 

Onko sulla sama ongelma kun mulla että ihonhoidon & meikkauksen aikana hiukset tulee aina tielle? Pinnit ei pysy ja aina joku suortuva jostain pääsee vapaaksi.... Hei nappaapa tämä Hiuspanta! Super söpö vaaleanpunainen, ihanan pehmeä ja hiukset pysyy poissa tieltä! Panta on tarpeeksi napakka jotta se pysyy hyvin paikoillaan ja onhan se nyt ihan mielettömän söpö!

Hiuksiin kannattaa kokeilla super ihana HEÖ. Kaikki tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, ja ne sopivat kaikentyyppisille hiuksille. HEÖ tuotteet tunnetaan lumoavasta tuoksustaan, joka on pehmeän kutsuva ja lempeän viehättävä. Lisäksi tuotteet valmistetaan vastuullisesti. Varoituksena mainittakoon, että ihmiset saattavat katsoa perääsi, kun kävelet ohi

DS – Korkealuokkainen, kotimainen, hajusteeton kampaamotuotesarja! Tästä sarjasta kannattaa aivan ehdottomasti testata Blond Shampoo jos kaipaat hiuksiisi tehokasta lämpimien sävyjen taittoa. Tämä on nimittäin super tehokas ja EI KUIVATA hiuksia niinkuin monet muut vastaavanlaiset shampoot. Sarjasta löydät myös intensiivisesti kosteuttavan naamion hiuksille, jolla hemmottelet suortuvasi silkkisen pehmeiksi.
Kaikki DS tuotteet löydät klikkaamalla TÄSTÄ>>

Tsekkaa myös nämä Balmain Paris sarjan laadukkaat shampoot jotka taittavat hiuksista tehokkaasti lämpimiä sävyjä. Balmain Paris Illuminating Shampoo on hyvin pigmenttirikas ja taittaa tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä sävyjä vaaleista hiuksista tehden hiuksista viileämmän sävyiset, kirkkaammat ja kiiltävämmät.
Balmain Paris Illuminating Shampoo White Pearl
Balmain Paris Illuminating Shampoo Silver Pearl

Muista myös Prettyn oma upea kestokassi! Se on kätevän kokoinen ja kannat siellä kaiken tarvittavan ja säästät myös luontoa kun en osta ylimääräisiä muovikasseja! Kaikkiin yli 100€ tilauksiin saat kangaskassin kaupanpäälle!
MORE SELF LOVE kangaskassi TÄSTÄ>>

Meikeistä on pakko nostaa todella positiivisesti yllättänyt Catricen Nude Drop Tinted Serum Foundation joka on höyhenenkevyen koostumuksen tarjoava, kevyt seerumimeikkivoide. Nude Drop meikkivoide sisältää E-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa jopa 24 tunnin ajan. Meikkivoiteen erityinen pigmentti takaa pitkäkestoisen pidon sekä kevyen-keskitasoisen peittävyyden. Lopputuloksena saat tällä meikkivoiteella aikaan luonnollisen mattapintaisen, mutta säteilevän ihon. 

Nyt on siis erittäin hyvä hetki napata kaikki omat suosikit talteen tai tutustua uusiin tuotteisiin! Näillä hinnoilla tuotteet ei kauaa varaston hyllyillä pysy. 


Kaikki alennukseen kuuluvat tuotteet löydät klikkaamalla VARASTONTYHJENNYS>>

 

 

#Dotlebeauty #skinlookingskin #blenditsponge #varastontyhjennys #kosmetiikkaahalvalla #ihonhoitoahalvalla #hiustenhoitoahalvalla #parastakosmetiikkaa  

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.