Top tuotteet kevääseen

Kevät on vihdoin tullut ja sehän tarkottaa sitä että poistetaan talvi ihosta (mielestähän se on jo poistunu). Tässä nyt siis top tuotteet millä saa ihon kuulaaksi ja ihanan pehmoisaksi. Tästä lähtee siis KEVÄTKIMARA!

Vinkki! Klikkaa tuotteen nimeä ja pääset suoraan tuotteen sivuille verkkokauppaan.

Mitkä tuotteet on must keväällä?

1. Aurinkosuoja, ehdottomasti aurinkosuoja! Suojaa ihosi haitallisilta UV-säteiltä. Nykyään markkinoilla on ihanan kevyitä ja hoitavia aurinkovoiteita esimerkiksi:
   
Mossan 365 Days Defence Certified Natural Sunscreen -aurinkosuoja on
koostumukseltaan kevyt ja sisältää omega-rasvahappoja, jotka parantavat ihon kosteutusta. Myös sen sisältämät vadelman vitamiinit auttavat vähentämään ympäristön stressitekijöiden vaikutusta ihoon. Voide on väriltään beigeen taittava nude ja sopii monenlaisille ihonsävyille.

Kaikki SPF-tuotteet TÄSTÄ>>

2. Ihonpuhdistus sekä kuorinta. Puhdistusaine vie ihosta meikin ja epäpuhtaudet ja kuorinnalla saat poistettua kuolleen ihosolukon ja putsattua myös huokosia.  Loistavia vaihtoehtoja esimerkiksi:

Momopuri Moist Cleansing Wash  on pehmeän persikkainen puhdistusvaahto miedolla ja kosteuttavalla koostumuksella. Momopurin puhdistusvaahto poistaa meikin ja epäpuhtaudet ärsyttämättä ihoa. Sisältää laktobasillia ja persikkakeramidia, jolla on juonteita ehkäiseviä ja kosteuttavia ominaisuuksia ja vaahdossa on ihana persikan tuoksu! 

Candy Scrub & Mask  on aivan herkullinen kuoriva karkkinaamio. Tehokas kasvojen kuorinta-aine joka avaa tukkoisia ihohuokosia hellävaraisesti ärsyttämättä ihoa. Kirkas ja kuulas lopputulos! 

Ihonpuhdistus TÄSTÄ>>

3. Kasvovesi on ehdottoman tärkeä askel, koska se valmistelee ihon muita ihonhoitotuotteita varten ja tuo tehokasta kosteutusta iholle. Vinkki! Kasvoveden kerrostus. Lisää kasvovettä useampi kerros iholle ja sammuta ihosi jano. Loistava kasvovesi ihon janon sammuttamiseen esimerkiksi:

Round Lab 1025 Dokdo Toner on Koreassa useita palkintoja kerännyt, supersuosittu kasvovesi. Se on suunniteltu päivittäiseen käyttöön pitämään yllä ihon hehkua ja terveyttä. Tämä raikas kasvovesi tekee ihostasi pehmeän tuntuisen ja näköisen poistamalla kuollutta ihosolukkoa.

Kaikki kasvovedet TÄSTÄ>>

4. Sheet maskit. Näillä ihanuuksilla teet taikoja ihollesi hetkessä! Näitä voit käyttää missä vaan, kesken etätyöpäivän, illalla rentoutuessa, aamulla päivään valmistautuessa....löytyy kuplanaamioo, slice sheet maskia, sekä ihan perinteistä... Vaihtoehtoja on loputtomasti.
Keväinen sheet mask esimerkiksi:

Mediheal Lemonlime Vita Mask on kangasnaamio sitruuna- ja limeuutteilla, ja se antaa iholle ihanan säteilevän ja terveen näköisen hehkun. Sheet Mask hillitsee ylimääräisen talin muodostumista, poistaa kuolleita ihosoluja ja tuo iholle kosteustasapainoa tehden siitä kirkkaamman ja terveemmän näköisen.

Kaikki Sheet Maskit TÄSTÄ>>

5. Seerumit ja kasvovoiteet. Kasvovoiteen voi näin kevään tullen vaihtaa kevyempään vaihtoehtoon, riippuen tietysti ihon tarpeista. Seerumiakaan ei kannata skipata, koska sen molekyylikoko on pienempi kuin kasvovoiteessa, tarkoittaa siis sitä että seerumi pääsee imeytymään syvemmälle. Kasvovoiteella lukitset kaikki ihanat vaikutukset ihoon ja suojaat ihon pinnan.

Keväisiä vaihtoehtoja esimerkiksi:

Mossa Juicy Jelly on seerumi täyteenpakattuna antioksidantteja ja hyaluronihappoa! Antioksidanttirikas vadelma ja hoitava puolukka yhdessä hyaluronihapon kanssa kosteuttavat ihon välittömästi tehden siitä upean raikkaan, täyteläisen ja heleän näköisen.

Kaikki seerumit TÄSTÄ>>

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream on todellinen kulttituote. Tämä kosteuvoide edistää iholla tapahtuvaa luonnollista uusiutumisprosessia ja näin ollen korjaa erilaisia ihovaurioita, kuten pigmenttimuutoksia, aknearpia sekä ihon juonteita. Voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa epäpuhdasta ihoa pysymään puhtaampana.

Kaikki kasvovoiteet TÄSTÄ>>

Ja mitäpä olisi ihana kevätkimara ilman tätä super söpöä tuotetta:
Hiuspanta  
Niin suloinen ja pehmeä hiuspanta meikkaamiseen, kasvojenpesuun tai vaikkapa sheet maskin ajaksi pidettäväksi! 

 

 

#mitäihonhoitoakeväällä #spf #aurinkosuojatuotteet #parastaihonhoitoa #parhaatihonhoitotuotteetkevääseen #kevätihonhoito #kulttituotteet #kevätkimara #ihonhoitoa #ihonhoitotuotteet

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.