TikTok hitti Makeup Spatula

Jos olet TikTokissa niin olet varmasti törmännyt tähän viraaliin hittiin, jossa meikkivoidetta levitetään teräksisellä spaattelilla. Mistä nyt siis on kyse? Voiko tämä oikeasti toimia?

Mikä on meikkispaatteli ja mihin sitä käytetään?

Nyt Korean sekä TikTokin isoin pohjameikkitrendi; meikkispaatteli on saapunut Pretty.fi verkkokauppaan. Trendi tämä on syystä että lopputulos on ohut, mutta peittävä ja pitkäkestoinen.  About Tonen meikkispaattelilla levität meikkivoiteen sekä BB- voiteen ohuesti ja hyvin tasaisesti kasvoille, joka lisää meikin kestävyyttä. Meikkispaatteli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pakkaus sisältää yhden meikkispaattelin. Voit käyttää meikkispaattelia myös kasvovoiteen hygieeniseen levitykseen.

Teräksinen spaatteli sopii erittäin hyvin meikkivoiteen ja/tai kasvovoiteen hygieeniseen annosteluun ja levittämiseen. Näin kasvovoidekin säästyy bakteereilta joita sormilla voidetta ottaessa väkisinkin siirtyy.

Kuinka spaattelia käytetään?

Käyttö on hyvinkin simppeliä, vaikka se ei välttämättä heti siltä tunnu. Tässä selkeät ohjeet ja kuvat miten spaatteliasi käytät:
Pumppaa hieman meikkivoidetta kämmenselälle. Ota meikkivoidetta spaattelin ohuella sivulla, Levitä meikkivoidetta spaattelilla aloittaen kasvojen sisäpuolelta ja siirtyen reunoille. Taputtele meikkivoide meikkisienen avulla tasaisesti koko kasvojen alueelle. Kerrosta meikkivoidetta enemmän peittävyyttä vaativille alueilla. Muista puhdistaa spaatteli jokaisen käyttökerran jälkeen.

OSA 1: Levitä meikkivoidetta kuvan mukaisesti ohuella sivulla

OSA 2: Taputtele meikkivoide sienellä koko kasvojen alueelle

Meikkispaattelin löydät klikkaamalla TÄSTÄ

Käytä spaattelin kanssa mieluiten kosteuttavia tai semikosteuttavia meikkivoiteita esimerkiksi seerumipohjaisia meikkivoiteita. Niiden kanssa spaatteli toimii kaikkein parhaiten ja levityksestä tulee tasainen. 

Kesällä erityisesti on kiva että meikkivoidetta on vähän ohuemmin iholla tai siirtyy kokonaan BB-voiteisiin. Tällä tekniikalla pystyt todella helposti määrittelemään meikkivoiteen määrän iholla, eikä tuotetta mene hukkaan yhtä paljon kun käsin levittäessä.

Kaikki meikkivoiteet klikkaamalla TÄSTÄ

 

 

 

#tredinginTikTok #TikToktrendi #trendaava #meikkispaatteli #mikäonmeikkispaatteli #mitenmeikkispaatteliakäytetään #meikkispaattelinkäyttö #TikTokhitti #viraalihitti

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.