Tehokasta hiusten muotoilua

UUTUUS sarjat HEÖ ja Biozell 

Kaipaatko hiuksiisi volyymia tai kevyttä pitoa? Kaipaatko kiharoille tiukkaa pitoa, mikä kuitenkin näyttäisi luonnolliselta? Hei nyt katse tänne! Tässä tulee nyt sellaisia muotoilutuotteita että löytyy kyllä joka lähtöön!

🤍 HEÖ on brändinä uusi, mutta yrityksen tarina alkoi jo vuonna 1968. Kaikki tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, ja ne sopivat kaikentyyppisille hiuksille. Lisäksi tuotteet valmistetaan vastuullisesti. HEÖ tuotteet tunnetaan lumoavasta tuoksustaan, joka on pehmeän kutsuva ja lempeän viehättävä. 
Varoituksena mainittakoon, että ihmiset saattavat katsoa perääsi, kun kävelet ohi.🤍

HEÖ valikoimasta löydät:
HEÖ Volume Mousse tekee hiuksista puhtaamman, paksumman ja eloisamman tuntuiset aina juuresta latvaan asti.
HEÖ Styling Mousse antaa hiuksillesi haluttua voimaa ja loihdit elävän ja raikkaan lopputuloksen.
HEÖ Heat Protection lämpösuoja suojaa hiuksia jopa 210°C asti sekä antaa hiuksille kevyen pidon muotoilua varten. 
HEÖ kuivashampoo raikastaa hiusten tyven välittömästi ja poistaa ylimääräistä rasvaisuutta hiuksista. Kuivashampoo auttaa tuomaan hiuksiin puhtaan ja kevyehkö tunteen pesukertojen välillä.

BIOZELL on kotimainen hiustenhoitosarja, jonka juuret ulottuvat 1940-luvulle asti. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, joten ne vastaavat pohjoismaisten hiusten tarpeisiin.

Biozellin
 ammattilaatuisista ja innovatiivisista tuotteista löytyy:
Biozell Professional Tuuheuttava Muotovaahto antaa kestävän, joustavan ja vahvan pohjan ja tuen eri kampauksille. 
Biozell Professional Keratiini Lämpö- ja muotoilusuihke jolla annat hiuksille joustavan, vahvan ja pitkäkestoisen pidon. Sisältää UV- sekä kosteussuojan.☀️
Biozell Professional Tuuheuttava Kuivashampoo raikastaa hiukset ja hiuspohjan, poistaen kaiken ylimääräisen rasvaisuuden sekä antaa rakennetta hiuksille. Tämä kuivashampoo sopii myös tummille hiuksille, koska se ei jätä vaaleita jäämiä hiuksiin! 

Lisää upeita muotoilutuotteita löytyy Waterclouds sarjasta ja tietysti Balmain Paris hiustuotteista.

Waterclouds valikoimasta löydät esimerkiksi:
Waterclouds Blow and Brush ⭐⭐⭐⭐⭐ Super suosittu ja aina hyllyn tyhjäksi myyvä muotoilutuote. Tämä mutoiluvoide on kehitetty luomaan täydellinen blowout, joka kestää läpi koko päivän. Hiuksesi tuntuvat vahvoilta, täyteläisiltä ja joustavilta samalla kun ne saavat terveen ilmeen. 
Waterclouds Volume Saltwater Spray on toinen todellinen bestseller, eikä suotta. Suolasuihke antaa hiuksille rakennetta, volyymia ja kevyttä pitoa, mikä helpottaa hiusten muotoilua ja tekee kampauksesta kestävämmän. 
Waterclouds Volume Hairmousse 250ml sopii loistavasti ennen hiusten föönausta tai muotoilua esimerkiksi suoristusraudalla tai kihartimella. Muotovaahto pitää kampauksen muodossa läpi koko päivän. Sisältää lämpö-UV-suojan.☀️


Balmain Paris hiustuotteet hyödyntävät muotinäytösten kampauksia rakentavien stylistien ammattisalaisuudet. Balmain hiustuotesarjan hoitotuotteiden ylelliset ainesosat, kuten arganöljy ja silkkiproteiini saavat hiukset loistamaan terveinä ja kauniina. 

Balmain Paris valikoimasta löydät esimerkiksi:
Balmain Paris Session Spray hiuslakat ovat super suosittuja ja antavat hiuksiin kiiltoa, pitoa sekä sisältävät UV- ja kosteussuojan.☀️
Vahvuuksina:

Balmain Paris Texturizing Volume Spray - rakennesuihke 200 ml 
Monipuolinen rakennesuihke, jonka avulla teet nopean ja pitävän tyvikohotuksen sekä luot kampaukseen runsasta volyymia.
Balmain Paris Matt Paste on korkealaatuinen mattavaha, joka antaa hiuksiin luonnollista ja joustavaa pitoa.

KAIKKI MUOTOILUTUOTTEET KOOTTUNA TÄÄLLÄ


Näissä tuotteissa löytyy varmasti jokaiselle se oma suosikki ja omiin hiuksiin parhaiten sopiva vaihtoehto. Parastahan on että jokainen näistä sarjoista satsaa niin muotoilun pitävyyteen kuin myös hiusten hyvinvointiin. Nyt siis KLIK KLIK KLIK ja valitseen omat ihanuudet ja hiuksesi ovat tuotapikaa selfie-kunnossa 🤍

 

#parhaatmuotoilutuotteet #hiustenmuotoilua 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.