Skandinaavista hiustenhoitoa!

WATERCLOUDS on ruotsalainen hiustenhoitosarja joka on kehitetty hiusalan asiantuntijoiden kesken! Brändi valmistaa kaikki tuotteensa Ruotsissa, joten tuotteissa on todella otettu huomioon pohjoismaisten hiusten tarpeet. Älä anna tuulen ja tuiskun lannistaa hiuksiasi, sillä oikein hoidettu hius ei ole moksiskaan pienestä lumipyrystä saatika helleaallosta! Tuotteista tekee uniikit niiden sisältämät raaka-aineet, joista jokainen on valittu tarkoin tuotteen käyttötarkoitusta ajatellen.

Waterclouds panostaa lähituotantoon ja laatuun, mikä tekee hiustenhoitosarjasta ympäristöystävällisen, laadusta nipistämättä. Brändin pakkaukset on valmistettu biohajoavasta muovista ja yksikään tuote ei sisällä parabeenejä. 


Kurkkaa myös Watercloudsin miehille suunniteltu tuotesarja THE DUDE

Watercloudsin raikas tuotesarja sisältää tuotteita hiustenpesusta hiusten muotoiluun. Ajattelimme vinkata teille kolmesta huipputuotteesta, jotka taatusti helpottavat arkea!

1. Blow And Brush

Tuote yhdistää vanhan tutun muotovaahdon sekä kosteuttavan hoitotuotteen. Pumppaa tuote pullosta ja levitä pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta! Tuote suojaa hiuksia lämmöltä, samalla kun se antaa volyymiä ja rakennetta koko päiväksi. Kevyt pito hiuksissa estää myös hiusten nopean rasvoittumisen ja lässähtämisen, varsinkin näin kesähelteillä. Toimii parhaiten yhdessä Waterclouds black brush harjojen kanssa. 

2. Divine Miracle Oil

Hiusöljy jokapäiväiseen käyttöön! Tällainen pitäisi löytyä jokaisen mimmin kylpyhuoneesta! Hiusöljyä hierotaan muutama tippa hiusten latvoihin, jotta hamppu-tukka efekti ei pääse yllättämään. Säännöllisellä hiusöljyn käytöllä tulet taatusti huomaamaan eron - kiilto lisääntyy ja takut pysyvät kurissa! Riittoisa pullo palvelee pitkään. 

3. Oil Cure Hairmask 

Syväkosteuttava ja hiuksia selvittävä tehonaamio. Vähentää hiusten hilseilyä, kutinaa ja ärsytystä hiuspohjassa. Rauhoittaa hiuspohjaa viilentävällä vaikutuksellaan, samalla korjaten hiuspohjan kosteustasapainon. RELIEVE tuotteet ovat tuoksuttomia eivätkä sisällä väriaineita tai parabeeneja. Anna vaikuttaa hiuksissa noin kaksi minuuttia ja huuhtele huolellisesti. 

Vinkki: Anna hiusnaamion vaikuttaa kauemmin tehokkaamman lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Täydellinen hiustenhoitosarja päivittäiseen käyttöön mahtavalla hinta-laatu suhteella! Kannattaa ehdottomasti testata mikäli hiustenhoitorutiinit kaipaavat uudistusta.

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.