Shampooharjan käyttö

Miten sitä on ennen elänytkään ilman tätä upeaa keksintöä. Tiesitkö miten shampooharjaa käytetään ja mitä hyötyjä sen käytöstä on? 

Shampooharjalla hierotaan shampoo päänahkaan, jolloin hiukset puhdistuvat tehokkaammin ja myös päänahasta puhdistuu rasva ja muotoilutuotteiden jäämät. Shampooharjaa käytetään myös hiuspohjan hierontaan ja päänahan aktivointiin. 

Käyttö: 

 1. Kastele hiukset 
 2. Levitä shampoo sormin päänahkaan
 3. Hiero shampooharjalla päänahkaa
 4. Käytä pyörivää liikettä
 5. Muista hellävaraisuus, älä paina liikaa
 6. Huuhtele hiukset 
 • huuhdellessakin voi halutessaan hieroa hiuspohjaa 

Hiustenpesun jälkeen voit laittaa hoitoainetta, voit myös levittää hoitoaineen shampooharjan avulla jolloin se selvittää hiukset tehokkaammin. Käytä shampooharjaa kerran tai kaksi viikossa. Liiallinen stimulointi ei ole hyväksi, koska shampooharja puhdistaa hiukset tehokkaammin, joten siksi joka pesulla shampooharjaa ei suositella käytettävän. Muista pestä shampooharja jotta siihen ei jää shampoon, hoitoaineen tai hiuspohjan rasvan jäämiä.  

HUOM: Shampooharja ei ehkä sovi sinulle, jos päänahkasi on tulehtunut, ärtynyt tai sinulla hiuspohjan psoriasis. 

Hyötyjä: 

 • puhdistaa hiukset paremmin 
 • shampoo pääsee kunnolla hiuspohjaan 
 • lika irtoaa hiuspohjasta 
 • tuotekertymät, rasva, hilse ym. 
 • verenkierto vilkastuu 
 • voi edistää hiusten kasvua 
 • päänahan hieronta toimii stressin ja jännityksen laukaisijana 

Meillä on valikoimissamme Cailap Shampooharja jonka voit yhdistää upean Bruns sarjan shampoisiin ja hoitoaineisiin! 

        

Bruns Nr01 Harmonius Coconut kookosshampoo on käsintehty, super suosiota nauttiva shampoo, joka tuoksuu lämpimälle, ihanalle kardemummalle Nr01 on käsintehty mieto shampoo, joka tuoksuu lämpimälle ja miedolle kardemummalle ja sen lisäksi upean eksoottiselle kookokselle. Shampoo sisältää luomu guarkumia, joka tarjoaa hiuksille kaivattua tuuheutta. Sen lisäksi shampoo sisältää luomu-jojobaöljyä, joka suojaa hyvin herkkää hiuspohjaa ja auttaa ehkäisemään esimerkiksi hilsettä. Shampoo sopii kaikille hiustyypeille. Nr01 on loistava shampoo, jos etsit tuuheuttavaa ja raikastavaa shampoota! Shampoo sopii normaaleille ja kuiville hiuksille, kuten myös hennoille ja ohuille hiuksille, jotka kaipaavat tuuheutta ja ilmavuutta. Nr01 tuo kosteutusta niin hiuksiin kuin hiuspohjaankin. Soveltuu myös hiustenpidennyksille ja värjätyille hiuksille. Harmonius Coconut kookosshampoo on käsintehty mieto shampoo, joka antaa hiuksille lämpimän pehmeän kardemumman ja eksoottisen kookoksen tuoksun. Luomu guarkumi tuuheuttaa hiuksia ja ehkäisee pörröisyyttä. Luomujojobaöljy sisältää runsaasti ravitsevia vitamiineja ja se palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon. Shampoo on vegaaninen ja luonnolliset tuoksut ovat peräisin luomusertifioiduista eteerisistä öljyistä. Luonnollisen koostumuksen vuoksi shampoon väri vaihtelee erien välillä. 

 • Kampaamoalan ammattilaisten kehittämä 
 • Päivittäiseen käyttöön 
 • Upean tuoksuinen, kardemumma ja kookos 
 • Sopii normaaleille, kuiville, hennoille ja ohuille hiuksille 
 • Tekee hiuksista pehmeät ja antaa upean kiillon 
 • Sisältää luomu- jojobaöljyä ja guarkumia 
 • Ehkäisee hiuspohjan kuivumista 

Käyttö: Hiero shampoota kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan huolellisesti ja huuhtele hiukset. Toista tarvittaessa. Shampoo saatavilla kahdessa koossa, 300ml tai 100ml. 

Muista myös hoitoaine! Bruns Harmonius Coconut Balsam hoitoaine on käsintehty hoitoaine, jonka tuoksussa erottuu mieto ja ihanan lämmin kardemumma ja eksoottinen kookos. Tuote sisältää luomuavokadoöljyä, joka kosteuttaa ja hoitaa läpikotaisin hiuksiasi. Luomu aloe vera ja E-vitamiini suojaavat ulkoisilta stressitekijöiltä ja antavat hiuksillesi kiiltoa. Hoitoaine kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä tuuheat ja helposti käsiteltävät. Sopii täydellisesti Curly Girl Co-Washing -metodiin. Hoitoaine on vegaaninen ja luonnolliset tuoksut ovat peräisin luomusertifioiduista eteerisistä öljyistä. Luonnollisen koostumuksen vuoksi hoitoaineen väri vaihtelee erien välillä. Voit testata shampoon ja hoitoaineen ostamalla ne kätevästi settinä, Bruns Set, näin säästät myös rahaa!  

#shampooharjakäyttö #shampooharja #cailapshampooharja 

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.