Seerumit

Seerumi on tärkeä osa ihonhoitoa, koska se pääsee imeytymään syvemmälle kuin kasvovoide ja samalla valmistelee ihon ottamaan paremmin voiteen hyödyt vastaan. Seerumeita on monia mistä valita ihon tarpeen mukaan. BeautyPron upeista seerumeista löydät varmasti omalle iholle sopivan vaihtoehdon.

BRIGHTENING Vitamin C 10% Daily Serum

C-vitamiini on nyt must-have tuote ihonhoidossa! C-vitamiini eli askorbiinihappo toimii ihoa suojaavana antioksidanttina, kirkastaen ihoa ja auttaen auringon aiheuttamien vaurioiden hoidossa. C-vitamiini myös tehostaa kollageenin tuotantoa, suojaa vapailta radikaaleilta ja toimii apurina pigmenttiläiskien häivyttämisessä. Pitkän talven jäljiltä iho kaipaa kipeästi heleytystä. Tämä seerumi kosteuttaa syvältä, stimuloi kollageenin tuotantoa ja kirsikkana kakun päällä kirkastaa ihon upean kuulaan sävyiseksi. BeautyPron kirkastava seerumi hyödyntää mustikan, yuzu-sitruunan ja tyrnin tehoa jättäen ihosi kauniin kuulaaksi ja kosteutetuksi. Se taistelee myös pieniä juonteita vastaan.

HYDRATING Hyaluronic Acid 2% Daily Serum

Hyaluronihappo on jo pitkään ollut yksi ihonhoidon suosikeista eikä turhaan. Sen syväkosteuttava vaikutus on vertaansa vailla. Hyaluronihappo auttaa sitomaan kosteutta, jolloin iho on sileä ja täyteläinen. Soijapapuja ja hyaluronihappoa sisältävä koostumus lukitsee kosteuden ja ravitsee ihoa syvältä. Seerumin sisältämä kamomilla lievittää tulehdustiloja runsaan antioksidanttimäärän ansiosta ja lievittää myös ihon punaisuutta. Ikääntyessä hyaluronihapon luonnollinen tuotanto vähenee ja tämä johtaa siihen että ihon kyky sitoa kosteutta huononee ajan myötä. Hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita kannattaakin siis käyttää päivittäin ihonhoidossa. Hyaluronihappo sopii kaikille ihotyypeille.

RETINOL 1% Overnight Serum

Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto ja ihonhoidon monipuolinen tähtiainesosa, jolla voidaan hoitaa useita eri ihonhoidon haasteita. Retinolia sisältävät tuotteet kannattaa ottaa käyttöön pikkuhiljaa, koska alussa iho saattaa reagoida punoituksella ja kuivuudella. Käytä tämä höyhenen kevyt retinoliseerumi ihonhoidon iltarutiinin yhteydessä. Overnight Serum auttaa yön yli tasoittamaan epäpuhtaan ihon sävyä, supistamaan laajentuneita ihohuokosia, rauhoittamaan tulehdustiloja ja minimoimaan ikääntymisen merkkejä. Seerumi hyödyntää rakkoleväyhdistettä ja luonnonmukaista mäntyöljyä ja näiden koostumus suojaa ja parantaa ihon rakennetta saaden ihon näyttämään nuorekkaalta. Heräät kosteutettuun, nuorekkaaseen ja kuulaaseen ihon sävyyn. Retinolin kanssa on tärkeää muistaa ottaa päiväsaikaan käyttöön vähintään SPF30 sisältävä aurinkosuoja, koska retinoli lisää ihon aurinkoherkkyyttä.

FIRMING AHA+Enzymes Daily Serum

Tämä kiinteyttävä seerumi sisältää AHA-happoja ja entsyymejä, jotka kuorivat ja kirkastavat kasvoja kemiallisen reaktion avulla. Seerumi sisältää kurpitsaa, bergamottia ja murattia jotka parantavat ihon terveyttä ja saavat kasvot tuntumaan kiinteältä ja tasapainoiselta. AHA-happo poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja näin ollen uudistaa ihoa huomaamatta, se auttaa tasapainottamaan myös ihon kuivia tai rasvoittuvia alueita sekä häivyttää pieniä juonteita. AHA-hapot tepsivät hyvin väsyneeseen ihoon tai pigmenttimuutoksiin, mutta herkän ihon hoidossa se voi olla liian voimakas, joten käyttö kannattaa aloittaa testaamalla pienelle ihoalueelle ensin.

NIACINAMIDE 2% Daily Serum

Niasiiniamidi on B3-vitamiinin muunnos, se vahvistaa ihon kimmoisuutta, pienentää suurentuneita ihohuokosia ja hienoja juonteita sekä tasoittaa ihon sävyä ja rauhoittaa tulehdustiloja. Niasiiniamidi vaikuttaa ihon hyvinvointiin monella tavalla. Iholla tämän voi huomata ärsytyksen, tulehduksen ja punoituksen vähenemisenä, kosteustasapainon paranemisena sekä hienojen juonteiden tasoittumisena. Niasiiniamidin tulehdusta vähentävä vaikutus voidaan yhdistää ihon suojamekanismin parantamiseen, sen lisäksi, että niasiiniamidi rauhoittaa ihon tulehdusta, se toimii myös epäpuhtauksista tai laajentuneista ihohuokosista kärsivän ihon hoitoon sekä vähentää juonteita ja ryppyjä, sillä se voi lisätä kollageenin tuotantoa. Kaipasipa ihosi apua sitten epäpuhtauksiin, tulehdukseen tai ikääntymisen aiheuttamiin muutoksiin, tämä monikäyttöinen seerumi auttaa sinua parantamaan ihosi kuntoa.

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.