Kaksi tuotetta - Seasons best

Tämän hetken kuumimmat meikkituotteet takaavat helpon meikin kesään. Parasta on että ne mahtuvat laukkuun kuin laukkuun ja voit tarvittaessa fiksailla jos päivä vähän venyy illan ja yön puolelle. Nämä kaksi tuotetta on hyvä löytyä jokaisen laukusta.

Mistä tuotteista on kyse?

Seasons best tuotteet ovat HUULIKIILLOT ja KULMAGEELITNiin helppoa! Niin kätevää! Niin tehokasta! Näillä tuotteilla saat helposti huolitellun lookin ja muutat sen yhtä helposti iltaan sopivaksi. Nämä eivät laukussa paljoa tilaa vie ja huulikiiltoja kannattaa olla paria väriä mukana. 

Vaaleita kulmakarvoja näkyy nyt jokapuolella, mutta jos et vielä halua lähteä vaalentamaan kulmiasi, ei huolta, saat juuri sellaiset kulmat kuin haluat käyttämällä kulmageelejä.

Miten kulmageeliä käytetään?

Kulmageeli levitetään kulmiin tuotteen harjan avulla. Saat muotoiltua kulmat juuri sellaisiksi kuin itse haluat. Vaihtoehtoja löytyy kirkkaasta geelistä aina sävyllisiin geeleihin. Kirkkaalla geelillä saat luonnollisen lookin eikä siitä tosiaan jää kulmiisi sävyä. Sävyllisillä geeleillä tuot kulmiisi täytettä ja sävyä. 

Täykyt kulmat super helposti! 🤎

HUOM! Jos kulmasi vaativat enemmän täyttöä, kannattaa pohjalle laittaa ensin kulmakynää.

Valikoimista löytyy neljän upean sarjan kulmageelit;
CatriceEssence,  Lavera ja Wet n Wild

Kaikki kulmageelit löydät helposti klikkaamalla TÄSTÄ>>

Miksi huulikiillot trendaavat?

Huulikiillot ovat kevään ja kesän ehdoton ykkös hitti ja super helppo tapa tuoda huulia esiin ja väriä kasvoille. Niitä voit käyttää sellaisenaan, huulten rajauksen kanssa tai huulipunan päälle. Ne hoitavat ja kosteuttavat huulia ja pitävät huulet herkullisen näköisinä. Super monikäyttöinen tuote! 💋

Huulikiilloissa vain taivas on rajana. On kirkasta, sävyllistä, läpikuultavaa, peittävää, säihkyvää, täyteläistävää, ihan mitä vain haluat, kunhan se on megakiiltävää, se on hitti. Näillä tuotteilla saa tehtyä ihan mitä vaan! 💋

Jos haluat tämän hetken trendaavimman huulityylin, voit valita esimerkiksi Catricen Better Than Fake Lips Volume Gloss jolla saat upean vinyylimäisen kiillon. Silkinpehmeä koostumus puolipeittävänä ravitsee huulia ihanalla voidemaisella koostumuksella, vegaanisella kollageenin korvikkeella ja Sederman VolulipTM:llä. Huulikiilto tuntuu miellyttävältä huulilla eikä tahmaa.

Huulikiillot saavat nyt kiiltää ja kimaltaa auringossa ja saat niillä super helposti muokattua arkimeikistä iltameikin.

Huulikiiltoja löydät Catricen, Essencen, Physicians Formulan ja Wet N Wildin valikoimista. Klikkaamalla TÄSTÄ>> löydät kaikki herkulliset huulikiillot.

Fun Fact! Physicians Formulan Diamond Lip Plumper huulikiilto sisältää oikeaa timanttipölyä, jonka ansiosta kiilto on vielä upeamman näköinen! Vaikka tuote on 'plumping', se ei kuitenkaan kihelmöi liikaa, joten se sopi myös omille herkille huulilleni. 💎
Nappaa omasi TÄSTÄ>>


Näillä tuotteilla olet valmis joka tilanteeseen! Kulmat minttiin, kiiltoa huuliin ja 'strike a pose', kesäselfie on siinä! 🤳🏼

 

Sassy Summer here we come! 💃

 

 #kesätrendit #vinyylihuulet #täydellisetkulmat #kulmageelit #kuinkakäyttääkulmageeliä #trendaavattuotteet #kesämeikit 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.