Ruusuvesi ihonhoidossa

Jo vuosia on ruusuvesi ollut yksi ihonhoidon suosituimmista ainesosista. Ruusuveden suosion taustalla on sen monikäyttöisyys. 

Mistä tulee ruusuvesi?

Bulgarian ruusulaaksossa valmistettu Damascena ruusun vesi on yksi maailmaa puhtain ja erinomaisin luonnollinen kukkaisvesi. Bulgarian ruususta valmistettu kukkaisvesi on tislattu ainutlaatuisella menetelmällä vanhoja perinteitä kunnioittaen sekä uutta teknologiaa hyödyntäen. Tislaamisessa käytetään ruusulle ominaista lämpötilaa, jotta hoitavat ja vaikuttavat ominaisuudet olisivat mahdollisimman tehokkaita lopputuotteessa.

Mihin ruusuvettä voi käyttää?

Ruusuveden hoitavat ominaisuudet sopivat sekä hiuksille että iholle ja se on täydellinen tuote viimeistelemään päivittäisen ihonpuhdistus- tai hiustenpesurutiinin.

Kuten Alteyan tavaramerkkiin kuuluu, tämäkin nimenomainen kukkaisvesi sisältää puhdasta ruusuöljyä. Ruusuvesi virkistää, hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sen antiseptinen vaikutus syväpuhdistaa ihohuokosia tehokkaasti.

KÄYTTÖ: Käytä kasvoveden tavoin, tai raikasta kasvoja suihkauksella kesken päivän! Sopii myös hiuksille.  

Ruusuveden hyödyt ihonhoidossa:

  • Syväpuhdistava ja tasapainottava
  • Aknen ehkäisyyn ja ihon pieniin tulehdustiloihin
  • Hidastaa ihon vanhenemista 
  • Virkistävä, kosteuttava ja stimuloiva
  • Antiseptinen
  • Sopii myös ruuanlaittoon

Vinkit ihon- ja hiustenhoitoon:

Kasvojenhoito: Kostuta vanulappu ruusuvedellä, ja taputtele pitkin kasvoja ja kaulaa. Kastele kasvopyyhe lämpimässä vedessä ja ruusuvedessä, levitä pyyhe muutamaksi minuutiksi kasvoille puhdistamaan ihoa ja avaamaan ihohuokosia.

Vartalon iholle: Levitä ruusuvettä koko kroppaan raikastaaksesi ja kosteuttaaksesi ihoa. Ruusuvesi piristää väsynyttä ihoa sekä hoitaa myös liiallisen auringossa oleilun jäkimainingeissa.

Ruusuvettä hiuksille: Kosteuttava freesaus hiuksillesi tapahtuu simppelisti ruusuvettä puhtaisiin hiuksiisi levittämällä! Käytä ruusuvettä hiuksillasi päivittäin, niin lisäät hiustesi kiiltoa ja kauneutta. 

Anna ruusuveden siis helliä ihoasi ja hiuksiasi ja nauti sen kesäisen hempeästä ruusun tuoksusta. Tuoksu kuljettaa sinut Bulgarian ruusulaaksoon aurinkoisena päivänä.

 

 

 

 

#ruusuvesi #ruusuvesiihonhoidossa #mitenruusuvettäkäytetään #ruusuvedenhyödyt #ruusuvesiiholle #ruusuvesihiuksille #ruusuvesijameikkaus

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.