Ripaus luksusta arkeen JOIK tuoksukynttilöillä!

JOIK Home & Spa on tuonut valikoimiimme upean tuoksuisia ja näköisiä tuoksukynttilöitä.

Tuoksukynttilöiden tarkoin valitut tuoksuyhdistelmät ja vangitsevat värit tuovat ripauksen hemmottelua arjen keskelle. JOIK käyttää HOME & SPA tuotteissa laadukkaita synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Näistä synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä huumaavia komboja; sellaisiakin, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

JOIK kynttilät valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. Rapsivaha on lisäksi tuotteena vegaaninen. 

Kynttilät palavat jopa 30 tuntia.

JOIK Home & SPA tuotteet tuovat ripauksen luksusta arjen keskelle.

JOIK Home & SPA Tuoksukynttilä Raspberry Sorbet

Vadelmasorbettia kynttilässä, nam!

Raikas ja makea, pehmeä vadelman tuoksu kietoutuu upeasti yhteen mietojen mausteiden, valkoisen teen ja raikkaiden kukkien kanssa. Ainutlaatuinen, vivahteikas tuoksuyhdistelmä muistuttaa ihanan raikasta vadelmasorbettia!

JOIK Home & SPA Tuoksukynttilä Night

Syvä ja mystinen yö tuoksukynttilässä!

Tämä JOIK Home & Spa- kynttilä saa ainutlaatuisen tuoksunsa santelipuun, mirhan, vaniljan, myskin, mustapippurin ja meripihkan yhdistelmästä. Syvä, täyteläinen ja ihanan mystinen yö.

JOIK Home & SPA Tuoksukynttilä Apple Glogg

Mausteista, upean omenaista tuoksua kotiin! 

Taivaallinen tuoksuyhdistelmä mausteista kanelia, omenamehua, kardemummaa ja neilikkaa antavat kynttilälle sen sydäntä ja etenkin mieltä lämmittävän, upean tuoksun. Talvinen klassikkotuoksu kynttilässä, joka kuitenkin sopii ympärivuotiseen käyttöön. 

Nämä tuoksut huumaavat ja vievät mennessään ja tuovat luksusta arkeen ja juhlaan! Nämä kynttilät sopivat myös sisustukseen upeasti!

 

#tuoksukynttilä #JOIK #JOIKtuoksukynttilä #luksusta #JOIKhomespa

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.