Propolis ihonhoidossa

Propolis – taikoo ihosi hehkuvaksi ja kuulaaksi

Oletko jo törmännyt sanaan, Propolis, ihonhoitopurkkien kyljessä ja miettinyt että mikäs tämä nyt on. No propolis on ainesosa jota on jo pitkään käytetty Korealaisessa kosmetiikassa ja on nyt nousemassa myös länsimaisen kosmetiikan tuotteisiin. Se on superainesosa, joka on todellinen tähti. 

Mitä on Propolis?

Propolis eli kittivaha, on ainesosa jolla mehiläiset vahvistavat pesäänsä. 
Propolisuute on luonnon ainesosa, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja  
A-, B- ja E-vitamiineja, useita mineraaleja sekä aminohappoja ja korjaa siten ihoa luonnollisesti. Jo tuhansia vuosia on hunajaa ja propolista käytetty ihonhoidossa sen antibakteeristen, ihoa korjaavien sekä vahvistavien ominaisuuksiensa ansiosta.

Mitä hyötyjä propoliksesta on iholle?

Propolis auttaa tasapainottamaan ihon talineritystä, lisäksi propolis pystyy myös kosteuttamaan, pehmentämään ja rauhoittamaan ihoa sekä tukemaan ihon pinnan uudistumista. Se on aivan erityisen loistava ainesosa iholle, jolla on epäpuhtauksien aiheuttamia tulehduksia ja jälkiä.

Propolisuute on siis luonnon ainesosa, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja. Tästä uutteesta on todella paljon hyötyjä ihan  jokaisen iholle. Kukapa tätä ei haluaisi testata! 
Todellinen tehoainesosa siis! 

COSRX:n propolis sarja on erittäin suosittu, syystä että se sopii niin monelle ihotyypille. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja hajusteettomia ja palauttavat ihosi hehkuvaksi ja sileäksi.

Tiivistettynä propoliksen hyödyt:

 • Auttaa ihoa palautumaan ärsytyksistä
 • Pehmentää ihoa ja parantaa ihon heleyttä
 • Vähentää ihon punoitusta
 • Tukee ihon elastisuutta ja täyteläistää ihoa
 • Kevyt ja tehokkaasti kosteuttava koostumus
 • Kaikille ihotyypeille, erityisesti akneiholle sekä herkälle iholle

COSRX Full Fit Propolis Light Ampoule on tehotiiviste, joka antaa ihollesi upean hehkun ja sileän tunnun ilman tahmeutta. Tiiviste imeytyy nopeasti. Tämä COSRX:n bestseller on uusi ympärivuotinen suosikkisi, sillä se ravitsee ihoasi ja tekee siitä terveen ja heleän. Tiiviste ei rullaannu kasvoilla, joten se sopii mainiosti myös meikin alle. Epäpuhtaan ja samean ihon pelastus.

Hypoallergeeninen, alkoholiton ja hajusteeton ampulli soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti elottomalle, kuivalle ja punoitukseen taipuvaiselle iholle.

 • Propolisuutetta (83,3%), joka rauhoittaa ärtyneisyyttä, punoitusta ja tulehduksia
 • Hyaluronihappoa: kosteuttaa ihoa ja auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä
 • Pantenolia (B5-vitamiini), joka parantaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta

*Oma kokemukseni: Tämä tehotiiviste on uskomattoman riittoisa. Todella pieni määrä riitti koko kasvoille. Itselläni herkästi reagoiva sekaiho, joka paikoin punoittaa. Ampullin tehot näkyy aika nopeasti. Ihon sävy on selkeästi tasaisempi. Tiiviste ei myöskään tosiaan rullaannu ihollani ja meikki menee tasaisesti kasvoille. Iho tuntuu sileältä ja tasaiselta.

Onko propolis-tuotetta myös huulille?

Kyllä on! Ja ihana tuote onkin! Tämä on ollut jo pitkään super hitti asiakkaiden keskuudessa.

COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask on syväkosteuttava ja ravitseva yönaamio huulillesi. Naamio sisältää propoliksen- sekä hunajan uutetta, jotka toimivat superkosteuttajina ja pehmentävät huulia. Huulinaamiota voidaan käyttää yön yli naamiona tai vastaavasti päivällä rohtuneille ja kuiville huulille.

*Oma kokemukseni: No mutta tämä se vasta ihana tuote onkin. Jos ongelmanasi on vuoden ympäri kuivat ja rohtuneet huulet niin sydämeni pohjasta erittäin lämpimästi suosittelen tätä huulivoidetta. Vaikka nimi on Lip Sleep ja siitä puhutaan yönaamiona niin loistavasti se menee myös päiväsaikaan. Talvella ei halkeillut enää huulet eikä tarvinnut nyppiä kuivia paloja pois. Tämä tuote pelasti mun huulet, enkä vaihda tätä pois! 

Nämä tuotteet ovat olleet omassa käytössä super hyvät. Ja siksi minun onkin helppo näitä niin kovasti hehkuttaa. Propolis on kovaa vauhtia noussut ihonhoidossa yhdeksi suosituimmista ainesosista monien hyötyjensä ansiosta. 

 

 

 

#propolis #propolisihonhoidossa #mitäonpropolis #mitenpropolisvaikuttaa #kannattaakopropolistuotteet #mitäpropolistekee 

  0 kommenttia

  Kommentoi

  Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.