Eksoottinen mestariteos; Partaöljy Tequila Sunrise

Miesten parran- ja ihonhoidon kaksi superammattilaista löi hynttyyt yhteen ja kehittivät super laadukkaan mestariteoksen. Tämä tuote huumaa tuoksulla, koostumuksella ja hoitavuudella! 

Lyhyesti näistä ammattilaisista:

Dick Johnson on rääväsuinen ja laadukas grooming brändi, äijämäisellä asenteella. Dick Johnson valmistaa kosmetiikkatuotteet pääosin itse ekosertifioidussa Dick’s Brewery tehtaassa Helsingin kupeessa Tuusulassa. Räväkän ja viihdyttävänkin brändin takana lymyää kuitenkin painavaa sanottavaa, sillä Dick Johnson haluaa rohkaista miehiä laittautumaan ja pitämään huolta itsestään.

Mr Bear Family tuotesarja sai alkunsa 2012 yksinkertaisesta ideasta. Mr Bear Family näki voimakkaasti kasvavan tarpeen luonnollisille tuotteille parran muotoiluun ja hoitoon. Bear Family pyrkii tarjoamaan saman kokemuksen kuin mikä tahansa muu huippuluokan tuote, luonnollisin ja puhtain keinoin. Tai kuten brändi itse sanoo,  without all the bullshit.

Näiden kahden ammattilaisen käsissä syntyi partaöljy nimeltä Tequila Sunrise. Tequila Sunrise on vaarallinen sekoitus kahden eri kansakunnan ammattitaitoa ja kunnianhimoa luoda paras partaöljy, jota maa päällään kantaa. Yhteistyön lopputulosta voi kuvailla sanoilla raikas ja leikittelevä.

Raikas, makea ja kirpeä mestariteos ei jätä ketään kylmäksi, sillä tämä eksoottinen auringonnousu lumoaa karskeimmankin parrakkaan. Tuotteen kepeä manana manana -tuoksu saa leukaperät rentoutumaan ja lantionpohjan sykkimään Välimerelliseen tahtiin. Tuore appelsiinin ja sitruunan tuoksu, jossa on aavistus trooppisia hedelmiä ja hienovarainen vivahde tynnyrikypsennettyä tequilaa.

Aprikoosin sekä värisaflorin siemenöljy luovat  lyömättömän cocktailin yhdessä arganöljyn kanssa, joka imeytyy partaan nopeammin kuin vehnäolut ikeniin helteisenä kesäpäivänä. Antioksidanttirikas ja E-vitamiinia sisältävä Tequila Sunrise partaöljy on piristävä tehohoito parralle kuivan ja kuuman keskellä, ja se antaa suojaa myös UV-säteitä vastaan. 

On sanomattakin selvää, että valmistuksessa ei tingitty tuotteen laadukkaista raaka-aineista! Tästä junasta et halua jäädä. Tämä tuote on MUST-HAVE joten kipin kapin verkkokauppaan nappaamaan tuote kun sitä vielä on! Tätä tuoksua nuuhkii naisetkin mielellään!
Suoraan tuotteeseen pääset TÄSTÄ>>

 • Dick Johnson x Mr Bear Family Collab
 • Tequila Sunrise 
 • Raikas, makea ja kirpeä
 • Eksoottinen auringonnousu
 • Tuore appelsiinin ja sitruunan tuoksu
 • Tynnyrikypsennetty tequila
 • Arganöljy
 • E-vitamiini
 • Antioksidanttirikas
 • Aprikoosin ja värisaflorin siemenöljy
 • UV-suoja
 • Limited Edition

Käyttö: Levitä pari tippaa aamuin illoin partaan, ja parran alla olevaan ihoon. Piristä ja hoida partaa tarvittaessa myös aurinkoisilla paikoilla, kuten rannalla tai terassilla. Sopii lyhyemmästä sängestä aina kokopartaan asti. 

 Meiltä löydät vaativimpaankin makuun ne parhaat partaöljyt, partashampoot ja muut parranhoitotuotteet

#partaöljy #parastaparranhoitoa #parranhoito #parta #miehille #mies #äijä #dickjohnson #mrbearfamily #tequilasunrise 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.