Paplarit päähän ja baanalle!

Vanha kauneusniksi trendaa TikTokissa! Paplarit siis päähän ja baanalle! Takuuvarmasti kuohkeat hiukset ja upeat kiharat ja hellävaraisesti. Tällä klassisella tyylillä kiharoiden tekeminen on helpompaa kuin moni luulee.

Tarrapapiljotti XL halkaisijaltaan 50mm on pitkien hiusten kihartamiseen loiville kiharoille sekä pitkien hiusten tyven kohottamiseen. Hellävarainen tarrapäällyste kiinnittyy hiuksiin hyvin. Sopii täydellisesti curtain bangs- etuhiusten kihartamiseen trendikkäästi! 
Jos hiuksesi katkeilevat herkästi, ei tarrapapiljotteja suositella käytettäväksi.

Käyttö: Papiljotin ympärille suositellaan kierrettäväksi sen halkaisijan paksuinen hiusosio, joten paksut hiukset vaativat useita papiljotteja.
Käytä papiljottien kiinnitykseen apuna laadukasta hiusharjaa
 
Vaahtomuovipapiljotti, M-koko, halkaisijaltaan 25mm on keskikokoinen, pehmeä ja hellävarainen vaahtomuovipapiljotti. Se on toimiva ratkaisu hiusten kiharrukseen. M-koko on tarkoitettu keskipitkille hiuksille tai kun halutaan pidempään hiukseen tiukempaa kiharaa. 


Käyttö:
 Kierrä papiljotin ympärille noin halkaisijan paksuinen hiusosio. Vaahtomuovipapiljottia voit pitää myös yön yli, koska se on pehmeä eikä paina pään alla ikävästi.

Muista käyttää papiljottien alle muotoilutuotetta, esimerkiksi Waterclouds Volume Hairmousse muotovaahto tai Balmain Paris Volume Mousse Strong, jotta saat kampaukselle kestävyyttä.

  1. Papiljottien käytössä vältä suoria ja selviä jakauksia kohdissa, mihin et niitä halua. Piikkikampa on hyvä väline hiusten jaotteluun. Tee piikkikammalla pientä siksakkia hiusosiota valitessa. Jakaukset saavat olla epämääräisiä. Näin lopputuloksesta tulee luonnollinen.
  2. Varmista, että hiusosiot, joihin olet papiljotteja kiinnittämässä, ovat kapeampia kuin itse kampausrulla. Jos hiusosio on liian leveä, hiuksia jää rullan ulkopuolelle eikä papiljottiin synny riittävän jämäkkää otetta.
    Vinkki:  Jos haluat jättää hiusten juuriosan suoraksi, älä rullaa hiussuortuvaa ihan loppuun asti, vaan jätä juuriosa rullaamatta.
  3. Jos haet kiharoihin kohotusta, rullaa hiukset ylijännitteisesti. Käännä silloin hiusosio kattoa kohti. Vie papiljotti hiusten latvaan ja rullaa papiljotti tyveen asti. Ylijännitteinen rullaus kannattaa tehdä vain kohtiin, joihin haluat volyymia. Muussa tapauksessa papiljotit voi rullata niin, että papiljotti jää rullatessa hiusosion alapuolelle.
  4. Tarvittaessa papiljottirullia voi kuivata föönillä, jos hiukset ovat olleet kosteat papiljotteja kiinnittäessä. Ennen kuin rullaat papiljotit pois hiuksista, anna hiusten jäähtyä viileiksi. Jos kiharrettuja hiuksia harjataan lämpimänä, kaikki ilmavuus ja taipuisuus häviävät.
  5. Kun olet purkanut rullat, suihkuttele hiukset ensiksi läpi kevyellä kampauslakalla. Anna lakan kuivahtaa ja harjaa kiharat sen jälkeen läpi. Näin kiharoista tulee kestävät.

Loistavia lakkavaihtoehtoja:
Waterclouds Strong Hairspray
Balmain Paris Session Spray Medium
Balmain Paris Session Spray Strong

 

#papiljotit #tarrapailjotit #vaahtopapiljotit #kiharathelposti

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.