Miten O'wow silotushoito toimii?

O'wow kit silotushoito on kätevä ja ennen kaikkea arkea helpottava käsittely hankalille hiuksille! O'wow silotushoidon avulla kesytät hiuksesi ja saat täydellisen kiiltävät ja terveen näköiset hiukset kotikonstein. Silotushoidon tulokset kestävät jopa 3 kuukautta, jonka aikana hiusten kuivumisaika puolittuu ja ne asettuvat kuin itsestään haluamallasi tavalla. O'wow silotushoitosuihke formula on formaldehydi-vapaa, jonka lisäksi se on täynnä luonnollisia aineosia, jotka tekevät hoidosta mahdollisimman hellävaraisen. Vältä siis kampaamohoidoissa usein käytettyjä myrkkyjä ja säästä pitkä penni, itseasiassa jopa 400€! Osta O'wow kit täältä >> hintaan 59,90€.

O'wow silotushoito ohjeet:

1. Jaottelet puhtaat ja kuivat hiukset osiin, jotta saat O'wow silotushoidon varmasti suihkutettua kaikkialle hiuksiin. Huolehdi että hiuksesi on pesty samana tai hoitoa edeltävänä päivänä huolellisesti. 

 

2. Suihkuta Owow silotusaine lähietäisyydeltä ja käy läpi hiukset osio kerrallaan, kunnes hiukset on kauttaaltaan märät silotusaineesta. Kampaa myös hiukset osio kerrallaan, jotta voit olla varma, että aine jakautuu tasaisesti.

3. Kun Owow silotusainetta löytyy reippaasti kaikkialta, kampaa vielä hiukset läpi ja jätä ne auki. Varmista että hiukset todella ovat märät aineesta, yleensä tämä vie koko pullon!

4. Anna aineen vaikuttaa tunti (60min)! 

5. Huuhtele hiukset huolellisesti vedellä, ja varmista että kaikki silotusaineen rippeet lähtee täysin hiuksistasi. Huuhtelu tulee tehdä erittäin perusteellisesti, sillä ylimääräinen aine palaa kiinni hiuksen pintaan suoristus vaiheessa. Etenkin huokoisen hiustyypin omaavat tulee kiinnittää erityistä huomiota huuhteluun. 

6. Föönaa hiukset täysin kuiviksi ja jaa ne taas osioihin seuraavaa steppiä varten. Tee osioista mahdollisimman pieniä, jotta suoristaminen on mahdollisimman tulkoksellista.

 

7. Suorista täysin kuivat osiot huolellisesti suoristusraudalla kuuteen (6) kertaan, lukitaksesi aine hiuksen sisään. Käy kukin suortuva läpi 6 kertaa suoristusraudalla rauhallisin vedoin. 

Aseta suoristusrauta 200°C asteeseen värjäämättömille hiuksille tai 180°C asteeseen värjätyille/hennoille hiuksille.

Jos sinulla on värjätyt hiukset, testaa hiusvärisi reaktio ensin valitsemalla huomaamattomampi osio. Suorista kyseinen suortuva ja odota että hiukset viilenevät. Hiusväri voi haalistua, mikäli rauta on liian kuuma. Jos väri haalistuu, laske raudan lämpötilaa.

O'wow kit 59,90€ >>

Sileiden hiusten ylläpito:

Älä pese hiuksiasi 48 tuntiin. Vältä myös sadetta ja kosteita tiloja, jotka lyhentää silotushoidon kestoa. Parhaan mahdollisen lopputulokoksen ja ylläpitämiseksi, käytä vain sulfaatittomia hiustuotteita, jotka ei ylipese hiuksia. Liian voimakkaat pesutuotteet vie O'wow silotushoidon vaikutuksen nopeammin mennessään. Voit myös lisätä ja pitkittää tehoa föönaamalla hiukset aina hiustenpesun yhteydessä, sillä hiustenkuivaajan kuuma ilma aktivoi käsittelyn tehoa. Toista O'wow käsittely kahden tai kolmen kuukauden kuluessa, mikäli haluat ylläpitää kiiltävät ja silkkiset hiukset.

Ennen/jälkeenEnnen / jälkeen.

Vältä yleisimmät virheet!

Yleisin virhe O'wow silotushoitoa suorittaessa on se, että silotusainetta käytetään liian vähän. Hiusten tulee olla kauttaltaa märät aineesta, joten älä pihistele!  Toinen virhe on liian lyhyt vaikutusaika. Älä siis hoppuile, vaan anna aineen imeytyä ja työstää rauhassa. Huolimaton huuhtelu saattaa myös olla komapastuskivi, joka estää saavuttamatta halutun lopputuloksen. Tuotejäämiä ei saa jäädä hiuksiin lainkaan, jotta suoristurauta ei kärvennä kyseistä kohtaa. Huolehdi myös että suoristettavat osiot on tarpeeksi kapeita (noin 2cm leveitä) ja että suoristat kunkin suortuvan 6 kertaa. 

Katso ohjevideo alta:

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.