Misellivesi vai kasvovesi?

Mitä eroa on misellivedellä ja kasvovedellä, kumpaa pitäisi käyttää?
Misellivesi ja kasvovesi muistuttavat toisiaan todella paljon, joten on helppo olettaa niiden olevan samanlaisia tuotteita. Niillä on kuitenkin eri toimintatavat.

MISELLIVESI

Misellivesi on monikäyttöinen ihonhoitotuote, jota käytetään pääasiassa kasvojen puhdistamiseen. Misellivesi on oikeastaan hybridi kasvojen puhdistusaineen ja kasvoveden välillä. Miselliveden tähtiainesosa on pienet misellihiukkaset. Hiukkaset vetävät puoleensa meikkiä, rasvaa ja muita epäpuhtauksia. Misellihiukkasten lisäksi misellivesi sisältää usein puhdistettua vettä ja jonkin kosteuttavan ainesosan, kuten glyseriinin.

Youth Labin Micellar Water Misellivesi 400ml poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin ongelmitta, jopa vedenkestävän! Raikastava misellivesi rauhoittaa ihoa ja sen pieniä tulehdustiloja, pitäen mikrobitasapainon otollisena, ylipesemättä ja kuivattamatta ihoa (SLS vapaa).

NÄIN KÄYTÄT MISELLIVETTÄ

Käytä ihonhoitorutiinissa misellivettä sen jälkeen, kun olet puhdistanut kasvosi kasvojenpuhdistusaineella. Näin varmistat että kaikki meikin ja ihonhoitotuotteiden jäämät poistuvat. Misellivesi annostellaan ensin vanulapulle ja levitetään sitten kasvoille. Misellivettä ei tarvitse huuhdella pois!

KASVOVESI (TONER)

Kasvovesiä on kehitetty eri ihotyypeille: kuivan ihon kasvovesi vahvistaa ihon luontaista suojaa, normaalin ihon kasvovesi auttaa ylläpitämään ihon optimaalista tilaa ja rasvoittuvan ihon kasvoveden ominaisuudet auttavat vähentämään ihon rasvoittumista aiheuttavan talin erittymistä. Kasvovettä käytetään myös pehmentämään ihoa ja antamaan sille kauniin hehkun. Kasvoveden tärkein tehtävä on tasapainottaa ihon PH -arvoa mikä auttaa sen jälkeen levitettäviä tuotteita imeytymään syvemmälle. Kasvovesistä on tärkeä valita omalle ihotyypille sopiva. Vaihtoehtoja löytyy useita (<-klikkaa tästä)

NÄIN KÄYTÄT KASVOTETTÄ

Koska kasvoveden tärkein tehtävä on valmistella iho seuraavia tuotteita varten, käytä sitä sen jälkeen, kun olet puhdistanut kasvosi, mutta ennen seerumia ja voiteita. Voit levittää kasvoveden vanulapulla tai kaada kasvovettä pieni määrä käsiin ja taputtele kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Varmista, että kätesi ovat puhtaat ennen kasvoveden taputtelua.

KUMMAN SITTEN VALITSISI

Voit halutessasi käyttää molempia ihonhoitorutiinissasi. Jos käytät päivällä meikkiä ja ihonhoitotuotteita, voit puhdistaa kasvosi kasvojen puhdistusaineella ja jatkaa sitten misellivedellä varmistaaksesi, että meikki ja lika todella irtoavat. Iho hyötyy kasvovedestä monin tavoin ja sitä voidaan käyttää miselliveden jälkeen. Muista valita ihotyypillesi sopiva kasvovesi!

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.