MIKÄ SUN ONGELMA ON?

Lähestyimme kauneudenhoidon yleisiä ja arkisia ongelmia, tarjoten niistä jokaiseen simppelin ratkaisun! Kurkkaa alta ongelmakohdat ja jokaiseen sopiva yksinkertainen apukeino!

EI kestä kiittää.

1. Harmaa, roikkuva ja eloton iho

Verottaako painovoima ja jatkuva pimeys ihosi luontaista hehkua? Huomaatko päivä päivältä enemmän väsymyksen merkkejä, juonteita ja kimmoisuuden puutetta kasvoillasi?

Ratkaisu: Botox! Eikä mikä tahansa Botox vaan Hibiscus - eli kasvikunnan oma botox! Rauhoittava ja kosteuttava hibiscus vaikuttaa ihon sidekudoksissa korjaten heikkeneviä elastiinisäkeitä ikääntymisen myötä! Pidä siis ihosi kiinteänä ja kimmoisana! Hibiscus torjuu ihon haperoitumista, jonka lisäksi vaikutuksen lisäksi hibiscus sisältää esimerkiksi AHA-happoja, kuten sitruuna- ja omenahappoa, jotka kuorivat ja kirkastavat ihoa.

Hibiscus kasvonaamio 90g 19,90€ osta täältä >>

2. Sähköinen takkutukka

Ongelma numero kaksi on raivostuttava ja epämiellyttävä. Sähköiset hiukset liimaantuu pitkin poskia ja nyrkin kokoinen takku komeilee niskassa kaulahuivin alla. Villaneule ja pakkanen lietsoo ongelmaa entisestään..

Ratkaisu: Kenties ylistetyin hiusnaamio Hairbutter Repair lopettaa sähköisyyden kuin seinään, sen lisäksi että se tekee hiuksistasi myös jumalaisen pehmeät ja tottelevat. Käytä tätä viiden tähden naamiota 1-2 kertaa viikossa ja hiukset taipuu tahtoosi.

Hairbutter Repair Hiusnaamio 250ml 20,90€ osta täältä >>

3. Höyläihottumaa

Punaisia näppyjä, ihoärsytystä ja hankaavia vaatteita sheivaamisen jälkeen? Puhumattakaan sisäänpäin kasvavista karvoista..

Ratkaisu: Shaving Oil kosteuttaa ihoa ennen sheivaamista ja pehmittää karvat, jotta höylä luistaa vaivatta iholla. Shaving Oil toimii myös After Shave tuotteena, ja suosittelemmekin kosteuttamaan ihoa kahtena seuraavana päivänä, rauhallisen ja sileän lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Geisha Shaving Oil 50ml 14,90€ osta täältä >>

4. Super tylsä elämä

Tuttu juttu. Onneksi elämää voi piristää monellakin tapaa, esimerkiksi leikkaamalla spontaani otsatukka, järjestämällä oma wine tasting tai selaamalla Tik Tokkia, vain huomatakseen että kolme tuntia meni hujauksessa.

Ratkaisu: Piristystä voi myös järjestää itselleen mysteerishoppaamalla!

Surprise Box 16,90€ (tuotteiden ovh yli 40€) osta täältä >>

5. Kuivat läntit ihossa

Okei, tämä on varmasti monelle tuttu ongelma, oli sitten ihotyyppi mikä tahansa. Toisella iho rasvoittuu salamannopeasti, kun taas toisella iho hilseilee ja kiristää jo valmiiksi. Ongelma on kuitenkin yhteinen ja etenkin viileillä keleillä kuivat läntit ilmestyvät, vaikka kosteutuksesta pitäisi hyvää huolta.

Ratkaisu: Sheavoi pohjainen Beauty Balm on tuhti ja tehokosteuttava voide, joka syväkosteuttaa ja hoitaa, mutta samalla rauhoittaa ja puhdistaa ihoa. Levitä kerros Beauty Balmia yötä vasten, ja nauti tasapainoisesta ihosta seuraavana päivänä.

Beauty Balm puhdistava monitoimivoide 14,90-20,90€ osta täältä >>

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.