Vinkit meikin kiinnityssuihkeiden käyttöön

Meikin pohjustus- ja kiinnityssuihkeita on jokaiseen lähtöön ja niillä saa lisättyä meikin kestoa huomattavasti. Yllättävää ehkä on että näitä voi käyttää muullakin tavalla kuin pelkästään suihkaista meikin alle ja päälle. Toiset näistä tuotteista toki toimivat parhaiten yllä mainitulla tavalla, mutta jos haluat meikillesi lisäkestoa, voit kokeilla seuraavia vinkkejä. 

Psst. Valikoimissamme upeat  Essencen ja Catricen suihkeet. 
VINKKI! Jos koet meikin kiinnityssuihkeiden kuivattavan liikaa, tutustu Laveran Hydro Sensation kasvosuihkeeseen ja Alteyan ruusuveteen rullaamalla alaspäin blogia ;)

Valikoimissamme Essence:

Sekä Catrice:Miten käyttää meikin kiinnitys- ja pohjustussuihkeita

  • meikin alle, jotta meikki levittyy tasaisemmin
  • meikin päälle, jotta meikki kiinnittyy ja kestää pitempään
  • pitkin päivää virkistääksesi meikkiä
  • meikin päälle pitääksesi meikin mattana
VINKKI! Yllä olevat varmasti monelle jo tuttuja käyttötapoja. Voit kuitenkin kokeilla myös seuraavia ammatti-vinkkejä:
  • Suihkauta setting sprayta eyeliner siveltimeen ja tee luomiväristä itsellesi juuri sen sävyinen rajaus kun haluat
  • Suihkauta luomivärisiveltimeen ennen kuin otat luomiväriä ja levitä sitten väri luomillesi. Väri on intensiivisempi ja pysy paremmin luomella (muista kuitenkin käyttää luomivärin pohjustusta). 
  • Suihkauta huulipunasiveltimeen ja tee luomiväristä itsellesi juuri sellainen puna kuin haluat. Jos pelkäät että huulesi kuivavat, laita alle huulivoidetta. Voit tällä tyylillä laittaa myös huulipunan päälle shimmeristä luomiväriä. 

Cailapin Smoky Eyes duo -sivellinsetti sisältää häivytys-/luomivärisiveltimen sekä normaalin luomivärisiveltimen.
Cailapin Varjostus-/Häivytyssivellin sopii täydellisesti luomivärien levitykseen sekä varjostukseen

VINKKI! Jos kiinnityssuihkeet kuivattavat ihoasi, voit käyttää niiden sijasta esimerkiksi:

  • Lavera Hydro Sensation kasvosuihke sisältää luonnollista hyaluronihappoa sekä luomulevää jotka kosteuttaa ja virkistää ihoa. Kasvosuihketta on suositeltu käytettäväksi ennen seerumia tai kosteusvoidetta, sekä aina tarpeen mukaan. Suihkauta pari painallusta meikin päälle niin saat meikin sulautumaan paremmin ihollesi ja meikin pysyvyys paranee huomattavasti
  • Alteya Organics Ruusuvesi virkistää, hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Käytä ruusuvettä kasvoveden tavoin, tai raikasta kasvoja suihkauksella kesken päivän! Sopii myös hiuksille, meikin pohjustukseen tai kiinnitykseen. 

Näillä vinkeillä saat kaikin puolin kestävämmän ja intensiivisemmän meikin sekä ihon raikkaaksi, kosteutetuksi ja kuulaaksi.

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.