Lash Princess - kuninkaalliset ripset

Ripset ja ripsivärit on helppo tapa tuoda katseeseen näyttävyyttä. Ja kukapa ei haluaisi kauniisti kaareutuvia tai täyteläisen tuuheita ripsiä. Miten nämä sitten saavutettaisiin ja millä ripsiväreillä? 

Somessa kohistaan tällä hetkellä Essencen Lash Princess ripsiväreistä. Ne ei ole hinnalla pilattu ja laatu on kohdillaan. Niitä on useampaa ja jokaisella niistä eri tehtävä. Toiset tykkää kaarevasta harjasta ja toiset suorasta, myös näistä molemmista löytyy vaihtoehdot. Eli haluat sitten millaiset ripset tahansa niin täältä pesee!

Mikä ripsiväri olisi hyvä?

Riippuu todella paljon siitä mitä haluat. Simppeliä erottelevuutta, pituutta, tuuheutta tai kaarevuutta.... Nappaapa talteen nämä ripsari vinkit, näillä kohti täydellisyyttä.

Essence Lash Princess 👑

Lash Princess Volume Mascara antaa ripsillesi ihanaa tuuheutta ja pituutta. Harja on muotoiltu niin, että se muistuttaa kobran päätä ja sen ansiosta yltää jokaiseen ripseen. Tuuheuden ja pituuden lisäksi ripsiväri antaa ripsillesi pigmenttisen värin. 
Tuuheutta

 

Lash Princess False Lash Effect Mascara - Irtoripsimäinen vaikutelma hetkessä! Pituutta, kaarevuutta sekä dramaattista tuuheutta. Tällä ripsivärillä luot tuuheat, irtoripsiä muistuttavat ripset. Ripsivärin kuiturharjan tarkasti suunniteltu kartiomainen harjaspää tuo ripsiisi lisää pituutta sekä dramaattista tuuheutta. Tämä on nyt se kaveri josta aivan erityisesti kohistaan, koska se on todettu toimivaksi. Voit kerrostaa ripsiväriä saavuttaaksesi halutun tuloksen.
Lash Princess False Lash Effect Mascara Waterproof antaa ripsille tuuheutta, pituutta ja irtoripsimäisen vaikutelman vedenkestävästi. Olipa silmissä sitten ilon kyyneleet, myrskyinen sade tai tiukan treenin jälkeinen hiki, tämä ripsiväri pysyy vankasti paikoillaan. Ripsivärin kuiturharjan tarkasti suunnitellun kartiomainen harjaspää tuo ripsiisi lisää pituutta, dramaattista tuuheutta ja luo irtoripsiä muistuttavan efektin.

Vedenkestävä

 

Lash Princess Curl & Volume Mascara on taivuttava & tuuheuttava ripsiväri ja todellinen katseenvangitsija ainutlaatuisen muotoilun ja vaaleanpunaisen värityksensä ansiosta. Kohokohtana maapähkinän muotoinen harja. Maapähkinän tapaan, kuituharja on kapea keskeltä ja leveämpi päistä. Näin silmän ulko- ja sisänurkkien ripset saavat lisää rakennetta, mikä saa ne näyttämään entistäkin täyteläisemmiltä – täydellisesti taivutetut ja upean tuuheat ripset.
Maapähkinän muotoinen harja

 

Essence meikki edustaa huippulaatua ja hauskanpitoa – kaikkien rakastamaan hintaan. Tuotteissa käytetään vain hyviä ainesosia, siksi Essence on noussut yhdeksi Euroopan suosituimmista sarjoista. Hyppää siis mukaan tähän Essence junaan ja hullaannu meidän muiden lailla ihanista tuotteista, jotka ovat kukkaroystävällisiä ja mikä parasta luontoystävällisiä.

PINK & PROUD

 

 

 

 

#essence #lashprincess #trendaavaripsiväri #mikärisiväriparas #parasripsiväri

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.