Kulmien helppo kotilaminointi

Kulmien laminointi kotona, wau! Kulmien laminointi on jo pitkään ollut valtavan suosittua ja kukapa ei haluaisi että kulmat ovat #alwaysonfleek. Nyt Browlift on mahdollista tehdä myös itse kotona ja se on kaikenlisäksi helppoa ja turvallista. Parasta!

Fleeky tuo suositut salonkihoidot vihdoin kotiisi! Fleeky Browlift kulmien laminointi-pakkaukset mahdollistavat salonkilaatuiset käsittelyt helposti, turvallisesti ja edullisesti kotona! Fleekyn suosituimpia kotikäsittelyjä on kulmien laminointi joka onnistuu omin avuin kotona, hetkessä ja helposti. Browlift kulmien kotilaminointi säästää paljon rahaa useiden käyttökertojen ansiosta, jotka voit tehdä itse kotona yksinkertaisten ohjeiden avulla. Upeat tulokset pysyvät jopa 6-8 viikkoa. 

 

 

Voimakkaammat ja tuuheammat kulmakarvat, kotona itse tehtynä - lopputulos ihan kuin ammattilaisen tekemät! Nauti rohkeista kulmakarvoista, jotka pitävät muotonsa ilman geelejä tai muotoilutuotteita. Fleekyn Browlift kotilaminoinnillla voit kestomuotoilla kulmakarvasi miten ikinä haluat! Browlift -kotilaminointi on yksinkertainen ja turvallinen, jonka voit tehdä täysin itse. 

Tämä tuote on super suosittu, koska se on niin helppo tehdä itse ja säästät sillä selvää rahaa. Tuotteita on kahta kokoa,
Mini Kit joka sisältää 1-2 käyttökertaa, tällä on helppo lähteä kokeilemaan ja tutustumaan tuotteeseen.
Kun olet rakastunut kulmien kotilaminointiin, meillä on tarjota Maxi Kit joka sisältää 5-10 käyttökertaa.

Videosta voit katsoa miten Browlift kulmien kotilaminointi tehdään itse:

https://www.youtube.com/watch?v=b6yUNVV5JBM

Kun kulmat ovat #onfleek voi niitä korostaa värjäämällä ne. Tähän Fleeky on kehittänyt hellävaraisen ja luonnollisen hennavärisarjanBrowhenna värejä on useita mistä valita, BlondeLight Brown ja Medium Brown

Nyt kulmat kotona upeiksi ja kohti kesän festareita/mökkeilyä/kaupungilla hengailua!

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.