Kuivat kädet ja jalat

Mikä on paras käsivoide? 

Etenkin talvisaikaan, kun ilma on kylmää sekä kuivaa ja lämpötilan vaihtelut voivat olla hyvinkin suuria, on jalkojen ja käsien iho kovilla ja ne kuivuvat helposti. Hyvä käsivoide tulee silloin todella tarpeeseen, kuin myös kosteuttava jalkavoide. Usva & Aava- sarjasta löytyy tuote, jolla saat molempien ääripäiden ihon kosteutettua, kerralla. Näppärää, eikö! 

Pakkasen kuivattamat kädet on suuri ongelma näin talvisin, ja toisinaan tuntuu, ettei mikään rasvaus tehoa kuivaan ihoon. Usva & Aava käsi- jalkavoiteella voi kuitenkin heittää hyvästit kuiville ja korppuisille käsille. Usva & Aava käsivoide ei jätä paksua tahmaista kerrosta, vaikka kosteuttaakin ihoa pitkään levittämisen jälkeenkin. Myös tällaisena aikana, kun käsiä tulee pestyä enemmän kuin liikaa ja käsidesi löytyyjoka nurkalta valmiina kuivattamaan kädet, on tärkeää muistaa kosteuttaa ja rasvata käsiä. 

Kuivat jalat ja kuivat kantapäät

Monille tuttu ongelma on myös jalkojen ihon kuivuminen, jolloin iho muuttuu kovaksi ja epämiellyttävän karheaksi. Paras tapa ehkäistä kuivat jalat on säännöllinen rasvaaminen, esimerkiksi yöksi jalkoihin voi laittaa huoletta paksummankin rasvakerroksen ja aamulla on ihana herätä, kun jalat ovat selkeästi pehmeämmät. 

Usva & Aava käsi- ja jalkavoide on täsmätuote, jolla saat sekä kuivat kädet, että kuivat jalat hoidettua. Usva & Aava käsi- ja jalkavoide sisältää mm. koivunmahlaa, joka nopeuttaa ihosolujen uudistumista ja toimii suojaavana antioksidanttina. Runsaasti rasvahappoja sisältävä sheavoi on monipuolinen täsmätuote kuivien ihoalueiden hoitoon. Näiden lisäksi voide sisältää manteliöljyä ja kehäkukkaa jotka hellivät ja ravitsevat ihoa. Tuote on täydellinen sekä kuivien käsien, että jalkojen kuivan ihon kosteutukseen.

2 in 1- tuotteeseen pääset tästä>>

Turha omistaa kahta tuubia kun yhdellä purnukalla pystyy hoitamaan molemmat! 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.