Kuinka valita sopiva Geisha Shaver kestohöylä?

Geisha Shaver on innostanut valtaosaa vaihtamaan ilmastoa rasittavat muovihöylät metallisiin kestohöyliin. Ekologinen Geisha Shaver voikin olla elinikäinen kumppani ja miksei myös perintökalu tuleville sukupolville. Kestohöylän ykkösominaisuus on se, että se toimii perinteisellä metallisilla vaihtoterillä, jotka onkin tuttuja jo 1800-luvun partahöylistä asti. Metalliset vaihtoterät ovat kierrätettäviä, jonka takia muovijätettä ei höylän käytöstä synny lainkaan. Toinen kestohöylän ominaisuus on sen paino. Kun saat ensimmäisen kerran kapistuksen käteen, huomaat sen olevan paljon painavampi kuin sen muoviset serkut. Kestohöylän paino itsessään on riittävä antamaan painetta ja poistamaan ihokarvat, eikä voimaa painamiseen juuri tarvitse, tai kannata käyttää. 

Geisha Shavereita on jo kolmessa eri mallissa, mistä siis tiedät mikä on sinulle sopivin? 

Otetaan ensimmäisenä käsittelyyn alkuperäinen ja klassinen Geisha Shaver malli sävyssä matta ruusukulta. Höylän simppeli ja siro muotoilu varmasti miellyttää silmää ja on näyttävä kylppärissä. Terä vaihdetaan ruuvaamalla höylän pää irti varresta, jolloin kahden irtopalan väliin asetetaan vaihtoterä. Alla oleva kuva havainnollistaa teränvaihtoprosessia. 

 

Toiseksi esittelyssä on Geisha Shaver Butterfly, jonka teränvaihtomekanismi on kaikista näppärin ja vikkelin. Quick-lock teknologia mahdollistaa sen, että vain ruuvia vääntämällä sujautat terän paikoilleen. Höylä pysyy siis yhtenä kappaleena, eikä purkaudu moneen eri osaan. Lisäksi Butterfly höylän varsi on kuvioitu, jonka ansiosta se pysyy hyvin hyppysissä myös märillä käsillä. Geisha Shaver Butterfly löytyy sekä hopeisena että ruusukultaisena

Viimeisin malli on Geisha Shaver Grip, joka on kaksivärinen luomus hopeaa ja ruuskultaa. Sana "grip" viittaa höylän kahvaan, josta saa napakan otteen sheivaamisen ajaksi. Terä vaihdetaan vastaavasti kuin ensimmäiseen Geisha Shaveriin, eli palat ruuvataan erilleen, jotta terä saadaan asetettua palojen väliin. 

Geisha sarjaan kuuluu myös vegaanit ja luonnolliset oheistuotteet sheivaamiseen. Sheivausöljy ja sheivaussaippua pitää huolen että höylä luistaa iholla, eikä raavi ihoa. Kun iho on valmisteltu ja voideltu ennen sheivaamista, saat sileän ja tarkemman lopputuloksen ilman tulehduksia, näppyjä ja ärtynyttä ihoa. Kaikki sheivaamiseen tarkoitetut Geisha tuotteet löydät täältä >>

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.