Hemmottele hiuksiasi vadelmansiemenöljyllä!

Luonnollinen ja kotimainen hiustenhoitosarja!

Marasbe on suomalainen tuotemerkki, jonka tuotteiden sydän koostuu luonnollisesta vadelmansiemenöljystä. Tuotteet eivät sisällä lainkaan sulfaatteja tai parabeeneja.

Vadelmansiemenöljy sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja sekä A-, C- ja E-vitamiinia. Sitä käytetään lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa erilaisten iho-ongelmien hoitoon sen antioksidanttisten ominaisuuksien ja luontaisen UV-suojan ansiosta. Hiuksiin käytettynä vadelmansiemenöljy parantaa, vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Se myös vähentää hilseilyä ja kaksihaaraisia tehden hiuksista samettisen pehmeät, joustavat ja kiiltävät. Vadelmansiemenöljy sopii erityisen hyvin kuiville ja rasittuneille hiuksille.

Marasben shampoo ja hoitoaine ovat kunnianosoitus hiuksille ja vadelmansiemenöljylle. Tuotteiden puhdistavien ja hoitavien ominaisuuksien ansiosta pieni määrä tuotetta riittää, eikä hiuksia tarvitse pestä niin usein kuin ennen. Siksi 250 ml:n kokoiset pullot kestävät jopa kuukauden. Vadelmansiemenöljyn pitkä säilyvyysaika takaa tuotteiden pitkäikäisyyden.

Marasbe on myös loistava valinta mukaan matkalle! Pienet pullot on helppo pakata mukaan, sekä lämpimissä kohteissa UV-suojakaan ei ole haitaksi. Meriveden jälkeen Marasbe on kuin tehokosteutus hiuksille ja hiuspohjalle. Myös vaalennuksista tai lämpökäsittelyistä kärsineet hiukset saavat uutta elinvoimaa ja kiiltoa luonnollisten Marasbe tuotteiden avulla. Hellivien ainesosien ansiosta tuote sopii myös atoopikoille. Laadukkaalla tuotesarjalla saat hiustesi pesukerrat minimiin! 

 

Magnificent. Marvellous. Marasbe.

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.