Kestohöylä naisille

Kestohöylä, safety razor, partahöylä, perinteinen höylä - patentoitu kapistus jo 1880-luvulta, joka on vasta nyt löytänyt käyttötarkoituksensa muuhunkin kuin pelkkään parranajoon. 

Kestohöylä soveltuu koko kropan karvanpoistoon. Alkuun metallinen kestohöylä saattaa tuntua pelottavalta, sillä terä on paljaampi kuin tavallisessa moniterähöylässä. Suosittelemmekin aloittamaan tasaisesta kohdasta kuten sääristä tai reisistä, jonka jälkeen voi siirtyä haastavampiin paikkoihin kuten kainaloihin ja bikinirajaan. 

Geisha Original kestohöylä 24,90€ verkkokaupassa, ilmaisella toimituksella. Tuotteeseen täältä >>

Kestohöylän plussat

Kestohöylä on elinikäinen kumppani, joten parin- kolmenkympin sijoitus todella kannattaa.Tämän lisäksi käyttökustannukset ovat minimaaliset, sillä vaihtoterät ovat miltei ilmaiset verrattuna muovisiin moniteräisiin vaihtoteriin. Perinteiset vaihtoterät maksavat noin 2-5€ paketti ja ne sisältävät 5-10 vaihtoterää. Lisäksi yksittäiset vaihtoterät ovat hellävaraisempia ja ihoystävällisempiä kuin 3-7 teräiset terät, joka vetävät saman ihoalueen läpi useammalla terällä. 

Ekologinen aspekti on varmasi monella suurin syy vaihtaa kestohöylään, eli Safety Razoriin. Kuten sanottu, tämä kapistus kulkee kanssasi lopun elämääsi, jonka jälkeen kestohöylän voi kierrättää tai antaa eteenpäin toiselle. Lisäksi vaihtoterät voi laittaa metallinkierrätykseen, jonka ansiosta jätettä ei synny. Lisäksi luonnollinen sheivausgeeli kylkeen, niin paketti on valmis.  

Next level oheistuotteet:

Sheivaamisessa on tärkeintä, että pelit ja pensselit on kunnossa. Tärkein nyrkkisääntö on terävä terä, vasta sen jälkeen sopii miettiä millä ihoa hoidetaan ja liukastetaan. Sheivaussaippua on yleisin kaveri höylälle. Sheivaussaippua voi olla joko palasaippuan muodossa tai voidemaisessa muodossa kuten Geisha Shave soap. Mikäli saat herkästi punaisia näppyjä sheivaamisen jälkeen, kannattaa ihoa pehmittää vielä sheivausöljyllä noin 15 minuuttia ennen sheivaussaippuaa ja itse prosessia. Sheivausöljy pehmittää ihoa ja karvoja, jonka ansiosta höylä luistaa vaivatta iholla. Jälkihoito on myös elintärkeä, joten älä missään nimessä skippaa after shave voidetta. Valitse itsellesi sopiva super hoitava ja kosteuttava kosteusvoide. Mikäli ihosi ärtyy helposti, suosi tuoksuttomia tuotteita. 

Kestohöylä mallit: 

On olemassa monenlaisia höylämalleja, joista meidän valikoimassa löytyy kahta erilaista: Geisha Shaver Original ja Geisha Shaver Slim

Geisha Shaver brändi tarjoaa laadukkaat kestohöylät ja oheistuotteet ekologisempaan sheivaukseen! Kurkkaa kaikki Geisha Shaverit ja Geisha Shave tuotteet täältä >>

Geisha Shaver Original on arvostelumenestys!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  Lue arvostelut täältä >>

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.