Kasvonaamiot 

Korealaisen kekseliään KOCOSTAR-sarjan naamiot ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla. Brändin vahvuuksia on laadukkuus, edulliset hinnat ja luovuus. Kocostar tekee ihon hoidosta hauskaa ja vaivatonta.

Edulliset kasvonaamiot ovat helppo tapa tuoda pientä extraa arkeen! 

Suosituimpia Kocostarin kasvonaamioita ovat slice maskit jotka näyttävät kukan terälehdiltä tai hedelmäviipaleilta. Ne on helppo sijoittaa juuri siihen kohtaan, mikä kosteutusta kaipaa. Slice mask naamiot on imeytetty täyteen hoitavaa seerumia. 

Kangasnaamioita löytyy myös koko kasvoille; vaihtoehtoina Waffle Mask jonka vohvelipintainen kangas on 100% puuvillaa ja sisältää 40g geelimäistä seerumia
Collagen Maskin kangas on 100% selluloosakuitua ja se asettuu kasvoille tiiviisti ja imeyttää tehoaineet kasvoille tehokkaasti!

Silmänympäryslaput - Eye Gel Patches

Kocostarin ihanat Eye Patch silmänympärysnaamiot kannattaa muistaa lisätä ihonhoidon rutiineihin. Ne tuovat silmänympärysiholle kosteutta ja heleyttä ja saavat ihon näyttämään virkistyneeltä ja kirkkaalta.

Myös Youth Labin peptidi silmänympäryslaput virkistävät ihanasti silmänympäryksiä. Silmänympäryslappujen käyttö on suositeltavaa, jos silmänympärysiho tuntuu väsyneeltä ja kaipaa pientä hemmottelua ja piristystä!

Tehokosteuttava kasvonaamio

Aloe Vera -  kasvonaamio on ihana, superkosteuttava naamio

Watermelon mask - slice mask on kosteuttava naamio, jolla virkistät ihosi hetkessä! 

 

Kangasnaamio käyttö

Jos haluat extra-viilennystä, käytä kasvonaamio jääkaapissa ennen käyttöä. Kangasnaamio asetellaan kasvoille, annetaan olla 10-15min (tuotekohtaisesti) ja taputellaan seerumi ihoon. Ei tarvitse huuhdella, jotta tuote imeytyy ihoon. 

Sheet maskit ovat siis edullinen ja helppo lisä ihonhoitorutiiniin! Aloita jo tänään! 😍

Kasvonaamio on kasvojen ihoa tehokosteuttava käsittely joka saa ihosi näyttämään kauniimmalta, raikkaammalta ja terveemmältä. Kasvonaamioita löytyy sekä voidemaisina tuotteina, savinaamiona että ohuina kangasnaamioina. Tavallisesti kasvonaamion annetaan vaikuttaa puhdistetulla iholla muutamia kymmeniä minuutteja jonka jälkeen naamio poistetaan ja iho tarvittaessa huuhdellaan sekä kosteutetaan kevyesti.

 

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.