Sheet Maskit ja Eye Patchit esittelyssä

Kasvonaamiot 

Korealaisen kekseliään KOCOSTAR-sarjan naamiot ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla. Brändin vahvuuksia on laadukkuus, edulliset hinnat ja luovuus. Kocostar tekee ihon hoidosta hauskaa ja vaivatonta.

Edulliset kasvonaamiot ovat helppo tapa tuoda pientä extraa arkeen! 

Suosituimpia Kocostarin kasvonaamioita ovat slice maskit jotka näyttävät kukan terälehdiltä tai hedelmäviipaleilta. Ne on helppo sijoittaa juuri siihen kohtaan, mikä kosteutusta kaipaa. Slice mask naamiot on imeytetty täyteen hoitavaa seerumia. 

Kangasnaamioita löytyy myös koko kasvoille; vaihtoehtoina Waffle Mask jonka vohvelipintainen kangas on 100% puuvillaa ja sisältää 40g geelimäistä seerumia
Collagen Maskin kangas on 100% selluloosakuitua ja se asettuu kasvoille tiiviisti ja imeyttää tehoaineet kasvoille tehokkaasti!

Silmänympäryslaput - Eye Gel Patches

Kocostar Princess Eye Patch Gold kosteuttavat, kirkastavat ja virkistävät väsynyttä silmänympärysihoa.

Kocostar Tropical Eye Patch Mango kosteuttavat, kirkastavat ja raikastavat silmänympärysihoa. Hajusteeton.

Youth Lab Peptidi Silmänympäryslaput 30kpl, näillä häivytät rypyt, juonteet, tummat silmänaluset ja muut epätoivotut iho-ongelmat tehokkaasti, samalla tehokosteuttaen herkkää silmänympärysihoa.
.myös yksittäiset laput myynnissä Youth Lab Peptidi Silmänympäryslaput 1kpl

Aktiiviaineet sheet maskeissa

Jos ihosi kaipaa tehokasta kosteutusta, valitse 

Jos ihosi kaipaa kosteutusta ja rauhoitusta, valitse

Jos ihosi kaipaa kirkastusta, valitse

Jos ihosi on epäpuhdas, valitse

Jos ihosi kaipaa tasapainoitusta, valitse

Jos ihosi kaipaa kimmoisuuttatehokosteutusta ja tasoitusta, valitse

  • Kocostar Collagen Mask Sheet Kasviperäistä kollageenia riisistä, soijapavuista, porkkanasta, kvinoasta ja ginsengistä sisältävä naamio auttaa superkosteuttamaan ja tasoittamaan ihoa sekä palauttamaan kimmoisuutta.

Jos ihosi kaipaa antioksidanttien suojaa, valitse

Kangasnaamio käyttö

Jos haluat extra-viilennystä, käytä kasvonaamio jääkaapissa ennen käyttöä. Kangasnaamio asetellaan kasvoille, annetaan olla 10-15min (tuotekohtaisesti) ja taputellaan seerumi ihoon. Ei tarvitse huuhdella, jotta tuote imeytyy ihoon. Tehosta aktiiviaineiden imeytymistä ihoon rullaamalla jaderullalla naamion päältä. 

Sheet maskit ovat siis edullinen ja helppo lisä ihonhoitorutiiniin! Aloita jo tänään! 😍

Kasvonaamio on kasvojen ihoa tehokosteuttava käsittely joka saa ihosi näyttämään kauniimmalta, raikkaammalta ja terveemmältä. Kasvonaamioita löytyy sekä voidemaisina tuotteina, savinaamiona että ohuina kangasnaamioina. Tavallisesti kasvonaamion annetaan vaikuttaa puhdistetulla iholla muutamia kymmeniä minuutteja jonka jälkeen naamio poistetaan ja iho tarvittaessa huuhdellaan sekä kosteutetaan kevyesti.

 

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.