K-BEAUTY eli KOREALAINEN IHONHOITO

Mitä on K-Beauty?
K-Beauty on lyhenne sanoista Korean Beauty ja tällä tarkoitetaan etelä-korealaista kosmetiikkaa
Korealainen ihonhoito, K-Beauty, on jo vuosia noussut suosituimpien ihonhoitotuotteiden seuraan, ja ihan syystä. Korealaiset ihonhoitotuotteet ovat laadukkaita ja täynnä tehokkaita hoitavia ainesosia. 

Korealaisten sanotaan olevan jopa 15 vuotta edellä eurooppalaista ihonhoitoa ja tuotteet sisältävät huomattavasti vähemmän lisäaineita verrattuna eurooppalaiseen ihonhoitoon. Yksi tärkeimmistä korealaisen ihonhoidon kulmakivistä on kirkastavat/heleyttävät tuotteet. Tehokkaat tuotteet ovat lisäksi erittäin hellävaraisia ja sopivat siksi herkällekin iholle. 


Valikoimastamme löydät seuraavat upeat korealaiset sarjat:

AROMATICA

AROMATICA on vuonna 2004 syntynyt korealainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa on käytetty ainoastaan luonnollisia ja orgaanisia ainesosia.  Aromatican tuotteet ovat täysin eläinkokeettomia ja vegaanisia eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Lisäksi kaikki purkit ovat 100% kierrätysmateriaalista valmistettuja. Tämä upea sarja todella on kokeilemisen arvoinen!

 • Reviving Rose Infusion on tehokasta hoitoa iholle: kosteutusta, ravitsevuutta ja kiinteyttä
  Reviving Rose Infusion Cream Cleanser on hellävarainen puhdistusvoide
  - Reviving Rose Infusion Treatment Toner on kosteuttava  kasvovesi joka palauttaa kasvoille niiden luonnollisen hehkun

  Reviving Rose Infusion Serum- on seerumi joka antaa iholle upean hehkun, samalla kun se kiinteyttää ja kosteuttaa syvältä sisältäpäin

 • Tea Tree Balancing virkistää ja kosteuttaa ihoa, rauhoittaa ihon ongelmia ja tasapainottaa talintuotantoa
  - Tea Tree Balancing Foaming Cleanser on hellävarainen puhdistusaine rasvoittuvalle tai akneen taipuvaiselle iholle. 
  Tea Tree Balancing Emulsion Emulsiovoide ei kuivata ihoa, vaan se ylläpitää optimaalista kosteustasapainoa orvaskeden (ihon uloin kerros) soluissa, säätelee ihon rasvaisuutta päivän aikana ja kiinteyttää. Sillä on virkistävä vaikutus, se palauttaa ihon terveen hehkun ja raikkauden, tasoittaen ihonväriä ja virkistäen ihoa. Emulsio rauhoittaa ärtynyttä ihoa, lievittää kutinaa ja tulehdusta, ei aiheuta ärsytystä tai allergioita.

 • Orange Cleansing Sherbet puhdistusbalmi 150g  poistaa epäpuhtaudet ja kaikki meikinjäämät tasapainottaen ihon öljyntuotantoa. Puhdistusbalmi jättää ihon syvästi puhdistetuksi, kosteutetuksi ja pehmeäksi. Cleansing sherbet taistelee mustapäitä vastaan, ehkäisee mustapäiden syntymistä ja syväpuhdistaa ihohuokoset.

AROMATICA tuotteet TÄSTÄ>>

BARULAB
Barulab on eteläkorealainen brändi jonka tuotteiden missiona on puhdistaa sekä kosteuttaa ihoa. Kangasnaamiot istuvat täydellisesti kasvoille tarjoten iholle täydellistä kosteutusta, elvytystä, tasoitusta sekä muita tehokkaita vaikutuksia naamiosta riippuen. 
Naamiot ovat 100%  vegaanisia.

 • Clean Vegan C-vitamiininaamio on kirkastava arkkinaamio, joka sisältää C-vitamiinia, elvyttää, kosteuttaa, tasoittaa ja lisää hehkua samealle iholle, jolloin kasvosi näyttävät energisiltä ja kirkkailta.

 • The Clean Vegan Mask - Aha/Bha-naamio on hellästi kuoriva sheet mask sisältäen AHA ja BHA-happoja. Aha/Bha-naamio on formuloitu allantoiinilla (Allantoiini on rauhoittava ja pehmentävä ainesosa, joka sopii erityisen hyvin herkälle iholle) stimuloimaan ihosolujen uusiutumista, joka auttaa parantamaan ja suojaamaan herkkää ihoa.

 • The Clean Vegan Mask - Hyaluron-naamio on hyaluronihapponaamio, jolla kasvojesi ihosta tulee pehmeä ja kosteutettu hetkessä! Tämä kosteuttava sheet mask täydentää kosteutta sisältäpäin.

BARULAB tuotteet TÄSTÄ>>

KOCOSTAR 
Kocostar käyttää maskeissaan laadukkaita raaka-aineita kuten aloe veraa, joka kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti , ruusu-uutetta joka kirkastaa, heleyttää ja auttaa ihoa uudistumaan, sitruunaa joka kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä, vesimelonia joka kosteuttaa ja pehmentää ja kollageenia joka lisää ihosi kimmoisuutta.

Uusimpana valikoimiimme saapui upeat K-Beauty sarjat HaruHaru Wonder ja I'm From.

HaruHaru tarkoitaa suomeksi "joka päivä", sarjan tuotteet on siis tarkoitettu käytettäväksi joka päiväisessä ihonhoidossa.

Kosmetiikkakatri testasi HaruHaru Wonder linjan tuotteet ja kirjoitti kokemuksistaan. Käy lukaisemassa Kosmetiikkakatrin blogi!

HaruHaru Wonder on korealainen ihonhoitosarja joka tarjoaa rehellisiä ja luotettavia ihonhoitoratkaisuja päivittäisiin iho-ongelmiin. Jokainen WONDER-sarjan tuote sisältää vähintään 95% luonnosta peräisin olevia ainesosia, mukaan lukien runsaasti antioksidantteja sisältävää fermentoitua mustaa riisiä.

Mitkään WONDER-sarjan tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, ovat vegaaniystävällisiä ja cruelty-free. 

HaruHaru Wonder Black Rice Hyaluronic Toner kasvovesi lisää runsaasti kosteutta ja suojaa iholle!
Toner sisältää fermentoitua mustaa riisiä, joka on luonnostaan ​​runsaasti antioksidantteja -> HYALURONIHAPPO

HARUHARU WONDER Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil on hellävarainen ja kevyt öljyinen puhdistusaine, joka syväpuhdistaa ja jättää ihon raikkaaksi.

HARUHARU WONDER Black Rice Soft Peeling Gel on ainutlaatuinen kuoriva geeli, joka auttaa ihoa pääsemään eroon ylimääräisistä öljyistä ja kuolleista ihosoluista.

HARUHARU WONDER Black Rice Serum on kevyt mutta tehokas superseerumi sinulle, joka kaipaat lisäkosteutta ja ikääntymisen ennaltaehkäisyä. -> HYALURONIHAPPO

Kaikki Haru Haru Wonder tuotteet TÄSTÄ>>

I'M FROM

"Nature as it is, it's I'm From" - kiteyttää K-Beauty -brändin ideologian. 
I'm From on ainesosatietoinen brändi, joka arvostaa luonnon kauneutta, joka käyttää vain puhtaimpia ainesosia jotka ovat peräisin parhaista ympäristöistä. I'm From erottuu muista kauneusmerkeistä läpinäkyvyyden filosofialla, hienoimmista ihonhoitoaineosistaan ​​ja innovatiivisista tehokkaista koostumuksistaan.

I'm Fromin korealaiset ihonhoitotuotteet sopivat erilaisille ihotyypeille ja iho-olosuhteille runsaalla ja monipuolisella ainesosaarsenaalilla, joka sisältää luonnollisia ainesosia, kuten riisiä, hunajaa, mukijuurta, ginsengiä, vulkaanista tuhkaa, vitamiinipuuta (=tyrnimarjan hedelmäuute) ja viikunaa. I'm FROM tuotteiden pakkauksissa kerrotaan mistä kyseisen tuotteen tähtiainesosa on peräisin.

Mugwort Mask 110g Rauhoittava naamio kaikille ihotyypeille, myös herkälle. Rauhoittaa, uudistaa, ehkäisee ihon punoitusta, palauttaa iholle kimmoisuuden.

Vitamin Tree Water-Gel 75ml Geelivoiteessa on erittäin kevyt koostumus joka imeytyy hyvin ihoon eikä jätä tahmeaa pintaa. Se myös rauhoittaa nopeasti punaisuuteen taipuvaista ihoa. Geelivoide kirkastaa ihoa, kosteuttaa hyvin ja tasapainottaa ihoa, kuorii hellävaraisesti  (hapot) ja ehkäisee ihon vanhenemista.

Honey Mask 120g Naamio sisältää yli 38% aitoa hunajaa. Naamio syväkosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee ihoa, poistaa tehokkaasti valkopäät ja kuorii hellävaraisesti ihoa. Naamio auttaa kirkastamaan ihoa ja korjaa ja tasoittaa juonteita.

Kaikki I'm From tuotteet TÄSTÄ>>

 

#Korealainenihonhoito #Kbeauty #koreanbeauty #korealainenkosmetiikka #hyaluronihappo #ahahappo #bhahappo #sheetmask #arkkinaamio #parassheetmask #hunajaihonhoidossa #korealainenluonnonkosmetiikka

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.