Kosteuttava, trooppinen aurinkopuuteri

Tropiikin tuntua

Kukapa ei kaipaisi pientä tuulahdusta tropiikkista elämäänsä, erityisesti näin talven keskellä. Onneksi sitä varten ei tarvitse matkustaa, vaan riittää, että meikkipussista löytyy Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer- aurinkopuuteri!

Tämä ihanan tuoksuinen, voidemainen Murumuru Butter Bronzer- aurinkopuuteri sisältää Murumuru-palmun, Cupacu-puun sekä Tucuma-palmun voita ja on koostumukseltaan silkinpehmeä. Aurinkopuuterin sisältämät rasvahapot ja pro-vitamiinit sekä pehmentävät, kosteuttavat, että ravitsevat ihoasi ja lisäksi tuotteeseen lisätty helmiäispigmentti antaa kasvoillesi trooppisen hehkun! 

Voit lisätä Murumuru Butter Bronzer- aurinkopuuteria sellaisenaan kasvoille tai meikkipohjan päälle. Kumpaan tapaan päädytkin, tämä tuote sopii täydellisesti varjostusten luomiseen ja kasvonpiirteiden korostamiseen!

Sopii hyvin herkällekin iholle

Physicians Formula vaalii tuotteissaan ajatusta "terveestä kauneudesta", joka tarkoittaa sitä, että tuotteet on luotu täyttämään tiukat kriteerit, jotta ne olisivat turvallisia kuivalle iholle ja silmille. Kaikki Physicians Formulan tuotteet ovat  hypoallergeenisia, sekä niissä ei ole käytetty ylimääräisi ainesosia, vaan pelkästään tunnettuja, muissakin henkilökohtaisen hygienian tuotteissa käytettyjä kovia ainesosia.

Meiltä tuotetta löytyy kahdessa eri sävyssä, käy kurkkaamassa kumpi sävy miellyttää enemmän sun silmää!

Physician Formula Murumuru Butter Bronzer-Bronzer

Physician Formula Murumuru Butter Bronzer-Sunkissed

 

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.