Ihovitamiini Pretty+

Pretty+ Skincare tuotteessa yhdistyvät kauneus ja hyvinvointi 💕

Ihonhoidossa muistaa usein panostaa voiteisiin, seerumeihin ja naamioihin, mutta hyvinvointi sisältäpäin usein unohtuu. Harvoin tulee ajatelleeksi että myös ihon rakenteita ja rakennusaineita tulisi tukea.

Kollageeni on yksi tärkeimmistä ihon kimmoisuutta ja nuorekkuutta ylläpitävistä rakennusaineista. Kollageeni on solujen muodostama suurikokoinen proteiini, joka muodostaa yli 30 prosenttia ihmisen elimistön proteiinista. Jo noin 25-vuotiaana ihmisen luontainen kollageenin tuotanto alkaa hidastua ja samalla kollageenin rakenne heikentyy, jonka vuoksi ihon elinvoimaisuus ja kimmoisuus vähenevät ja muutokset iholla alkavat näkyä. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet, ihon veltostuminen sekä couperosa ja pigmenttiläiskät. Nuoressa ihossa kollageenia on peräti 70-75%. Kun kollageenin määrä vähenee, ryppyjä, juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä alkaa ilmaantua. Kollageenilisät ovatkin nousseet suureen suosioon ihon kauneudesta ja hiusten, kynsien ja nivelten hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa. Pretty+ Skincare sisältää kalakollageenia, joka auttaa rakentamaan ja kosteuttamaan ihoa ja saa sen näyttämään nuoremmalta ja kauniimmalta.

Kollageeni parantaa ja edesauttaa ihon kimmoisuutta ja vähentää juonteita, lisäten ihon kosteutusta ja elinvoimaisuutta. Pretty+ Skincare sisältää myös A- ja C-vitamiinia, jotka edistävät ja boostaavat kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa ajatellen. C-vitamiinin yksi tärkeimmistä tehtävistä on auttaa kollageenia muodostumaan. Tarkista siis että valitsemassasi kollageenituotteessa on myös C-vitamiinia. Pretty+ sisältää lisäksi ihonhoidon kulmakiviainesosaa, hyaluronihappoa, joka vastaa solujen uudistamisesta, ihon kosteustasapainon säilymisestä, sekä tukee ihon rakennetta tehden siitä kosteutetun ja kimmoisan. Nämä tärkeät ravintoaineet ovat apuna myös hiusten ja kynsien kasvulle, sillä biotiini ja sinkki edistävät hiusten ja kynsien kasvua ja kuntoa.

Korkealaatuinen Pretty+ Skincare on tuote vahvan, terveen ja kosteutetun ihon saavuttamiseksi. Kauneutta sisältä ulospäin. Vaikka ihon ulkoinen kosteutus ja hoitaminen on tärkeää, on usein säteilevän, nuorekkaan näköisen ihon salaisuus kuitenkin se, mikä tulee sisältä päin. Kollageeni, hyaluronihappo ja c-vitamiini yhdessä nautittuna auttavat ihoa näyttämään nuorekkaammalta ja kimmoisammalta jolloin rypyt ja juonteet madaltuvat. Pretty+ Skincare tuotteessa yhdistyvätkin kauneus ja hyvinvointi sisältäpäin.

Pretty+ ihovitamiini ei sisällä makuja eikä säilöntäaineita, keinotekoisia värejä eikä geenimuunneltuja ainesosia. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

  • Ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinniksi
  • Kalakollageeni, Hyaluronihappo, Biotiini
  • A- ja C-vitamiini

Kokeile ja ihastu!  😍

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.