Ihonhoidon kuumimmat ainesosat

CICA ja Niacinamide ovat ainesosia, jotka näkyvät tällä hetkellä kaikkialla. Ne ovat ihonhoidon trendaavimmat ainesosat ja siis sitä kuuminta tavaraa. Sukelletaan vähän näihin ainesosiin ja siihen miksi ne ovat niin suosittuja.

Psst. Jos tiedät jo mistä puhutaan ja haluat vain nähdä missä tuotteissa näitä on, selaa alaspäin.

Mikä on CICA?

CICA tulee sanoista Centella Asiatica ja suomeksi se on Rohtosammakonputki. 
Trendaava ihonhoidon superainesosa.  

Rohtosammakonputki eli CICA, on lääkeyrtti, jota on itämaisessa lääketieteessä hyödynnetty jopa satoja vuosia, joten mistään uudesta keksinnöstä ei ole kyse. Tavallisimmin sitä on käytetty pienten ihovaurioiden ja ihottumien hoitoon koska sillä on ihoa rauhoittavia vaikutuksia. CICA  sisältää runsaasti rasvahappoja, vitamiineja ja aminohappoja.

Mikä tekee Cica:sta niin toimivan?

Jos sinulla on ohut, kuiva tai herkkä iho, joka on helposti ärtynyt ja punoittava - voi CICA auttaa rauhoittamaan ihoasi. Pääasiassa rohtosammakonputki tunnetaankin ihoa rauhoittavasta ja tulehdusta laskevasta vaikutuksesta. Sen takia rohtosammakonputkea löytyy monista, ihon punoitusta laskevista ja rauhoittavista ihonhoitotuotteista. 

Fun fact! CICA tunnetaan myös nimellä tiikeriruoho, koska tiikerit käyvät hieromassa itseään siihen, jotta haavat paranisivat nopeammin. 

Mikä on Niacinamide?

Niacinamide = Niasiiniamidi eli B3-vitamiinin muoto.

Niasiiniamidi on yksi kosmetiikkamaailman tunnetuimmista ja tutkituimmista aktiiviaineista. Sen tiedetään muun muassa rauhoittavan ihoa ja tuovan
apua epäpuhtauksien hallintaan, talin säätelyyn, sekä ikääntymisen merkkien lievittämiseen ja ehkäisyyn.

Niasiiniamidi tukee keramidien tuotantoa ja osallistuu ihon suojakerroksen proteiinien, kuten keratiinin tuotantoon. Keramideilla ja keratiinilla on iso rooli ihon suojamekanismin kannalta - estää kosteuden haihtumista, näin ihon kosteustasapaino pysyy parempana.

Mikä tekee niasiiniamidista niin toimivan?

Se vahvistaa ihon kimmoisuutta, pienentää suurentuneita ihohuokosia ja hienoja juonteita sekä tasoittaa ihon sävyä. Aasiassa niasiiniamidia on käytetty pitkään sen kirkastavan vaikutuksen vuoksi. Akne ja ärtynyt iho hyötyvät myös niasiiniamidia sisältävistä ihonhoitotuotteista, sillä ne ehkäisevät tulehduksia eivätkä aiheuta ihoärsytystä. Niasiiniamidista suositun tekeekin juuri se että se kykenee ratkaisemaan monia ihon ongelmia. 

Nyt sitten parhaaseen osaan, eli missä tuotteissa näitä ihonhoidon superstaroja sitten löytyisi?

CICA
Mádara SOS Hydra Ruusugeeli  ->
stressaantuneelle iholle

Niasiiniamidi
Essence Hello Good Stuff Glow Serum Primer -> kosteuttava primer

Essence Hydro Hero silmänympärysvoidepuikko
 ->
kosteuttaa

Holika Holika Watermelon Aqua Sleeping Mask
->
ravitseva yönaamio

Aromatica Reviving Rose Infusion Treatment Toner
 -> kasvovesi 

Aromatican Reviving Rose Infusion Serum
->
heleyttävä seerumi

CICA + Niasiiniamidi
NIACINAMIDE 2% Daily Serum 30ml -> monitehoinen seerumi


 

#niasiiniamidi #niacinamide #cica #rohtosammakonputki #trendaavaihonhoito #herkälleiholle #mikäoncica #mikäonniasiiniamidi

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.