Ihonhoidon ihmeitä Kombuchan ja probioottien avulla
KINOKO

Ihonhoitosarja joka on maaginen sekoitus kombuchaa ja probiootteja, joiden ensisijainen tehtävä on tukea ja harmonisoida ihon omaa mikrobiomia. Näin iho pysyy hyvinvoivana ja terveenä. 

Kombuchan ja probioottien ensisijainen tehtävä on tukea ja harmonisoida ihon omaa mikrobiomia. Näin iho pysyy hyvinvoivana ja terveenä. Probiootit ovat ihonhoidon uusin trendi ja ne todella saavat ihon hehkumaan ja voimaan hyvin.

Kinokon sanoma on se, että  positiiviset ajatukset ovat puolet onnistunutta ihonhoitorutiina. Puhu siis kauniisti itsestäsi, aina!

Fiksuinta mitä ihonhoidossa voi tehdä, on tukea ihon luonnollisia toimintoja. 

  • Ruoki ihon terveyttä probiootti hyviksillä
  • Boostaa ja tue ihon omaa ekosysteemiä
  • Probiootit ja kombucha palauttavat ihon optimaalisen tasapainon - tuloksena kirkas ja hyvinvoiva iho

Miksi Kombucha & Probiootit ihonhoidossa? 

Kombucha tasoittaa ja raikastaa ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja  ja vitamiineja, jotka tekevät ihosta kirkkaan sekä tasoittaa ihon rakennetta. Kombuchan sisältämä anti-glykaatio teknologia ehkäisee ihon ikääntymistä ja tekee ihosta kimmoisan ja nuorekkaan

Probiootit ruokkivat ja vahvistavat ihon luonnollista mikrobiomia, pitäen ihon tasapainon harmoniassa. Probiootit ovat mikrobimaailman hyviksiä, jotka pitävät pahat kaverit kurissa. Probiootit pureutuvat tehokkaasti iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin ja tulehdustiloihin, boostaamalla ja ruokkimalla ihon hyviä bakteereja. Lopputuloksena voit kokea Ihonhoidon ihmeitä Kombuchan ja probioottien avulla, sekä olla harmoninen ja itsevarma ihossasi!

Sarjassa on kolme tuotetta:
Face Wash Probiotic & Kombucha - Puhdistusgeeli 100ml
Face Serum Probiotic & Kombucha - Kasvoseerumi 50ml
Face Cream Probiotic & Kombucha - Kasvovoide 50ml

Kinoko ihonhoitorutiini saa sinut keskittymään ja investoimaan kaikista tärkeimpään, eli ITSEESI! 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.