Ihonhoidon askeleet

Ihonhoidon askeleet tuntuu joskus raskailta ja ei millään jaksaisi illalla pestä meikkejä pois, mutta se todellakin kannattaa! Iho kiittää ja pysyy kauniin kuulaana kun sitä hoitaa oikein.

Askel 1: Puhdistus
Puhdistustuotteita löytyy joka makuun. Jos tykkäät vaahtoavista tuotteista kannattaa valita puhdistugeeli esimerkiksi kaikille ihotyypeille sopiva Alteya Ihonpuhdistus Pure vanilja & ruusu tai rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle sopiva Youth Lab Finnivaahto Blemish Cleansing Foam joka tulee valmiina vaahtona ja on hellävarainen.
Youth Labin Puhdistusmaito Oxygen Kuivalle ja normaalille iholle erinomainen puhdistus
Aromatican Orange Cleansing Sherbet puhdistusbalmi Vaihtoehtona on myös puhdistusbalmi joka levitetään kuivalle iholle ja emulgoidaan veden kanssa. Tämä sorbettimainen tuote sopii erinomaisesti kaksoispuhdistukseen. Kaksoispuhdistus takaa ihon puhtauden. Ensimmäinen tuote puhdistaa meikin ja tähän Aromatican puhdistusbalmi sopii erinomaisesti, toiseksi puhdistukseksi voit valita mieleisesi ja se puhdistus puhdistaa vielä iholle jääneet meikin rippeet ja ylimääräisen talin. 

Askel 2: Kuorinnat ja naamiot
On tärkeää muistaa kuoria iho vuodenajasta ja ihon kunnosta riippuen 2-3 kertaa viikossa. Kuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja hoitavat tuotteet pääsevät paremmin vaikuttamaan iholla. Samoin myös naamiota tulisi käyttää ihon kunnon mukaan 2-3 kertaa viikossa jotta iho pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa.
Candy Scrub & Mask - Kuoriva karkkinaamio toimii sekä naamiona että tehokkaana kuorintana ja tuoksuu samalla karkilta. Koostumus muistuttaa sokeria ja puhdistaa huokoset syvältä.
Kasvonaamio Hibiscus toimii myös loistavasti niin naamiona kun kuorintana. Hibiscus sisältää esimerkiksi AHA-happoja, kuten sitruuna- ja omenahappoa, jotka kuorivat ja kirkastavat ihoa hellävaraisesti jättäen upean pehmeän ja heleän ihon.
Kasvonaamio Thirst Relief Mask tuo iholle intensiivistä kosteutusta, jopa 6 tunnin kosteutus vai 10minuutissa! Monesti hienot juonteet ja jopa näppylät iholla kielivät ihon kuivuudesta, joten ennen kun kokeilee tujuja puhdistuksia, kannattaa ensin tarkistaa ihon kosteustasapaino. Voit käyttää tätä myös yönaamiona ja heräät aamulla ihanan kosteutettuun ihoon.
Sheet maskit ovat myös loistava tapa saada pikaista elvytystä iholle ja toimivat pohjana esimerkiksi juhlameikille. 

Askel 3: Kasvovesi
Kasvovesi valmistelee ihon seerumille. Kasvovesi vie myös mennessään puhdistuksesta jääneet rippeet iholta. Kasvovesissä löytyy myös paljon valinnan varaa sen mukaan mitä iho tarvitsee.
Jo kulttimaineen saanut Alteya Ruusuvesi - Lasisuihkepullo on todellinen monitoimituote. Se on antiseptinen, virkistävä, kosteuttava ja sopii meikin pohjustukseen ja kiinnitykseen ja käy myös hiuksille!
Youth Lab Micellar Water on kätevä niin kasvovetenä kun puhdistajana. Se puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ylipesemättä ihoa. Tällä voit huoletta puhdistaa kasvot, silmät ja huulet.
Aromatican Reviving Rose Infusion Treatment Toner kasvovesi sisältää ruusuöljyä ja ruusu-uutetta ja nämä kaksi tehoainetta yhdessä palauttavat iholle kuulaan hehkun ja rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.

Askel 4: Seerumit
Seerumi pystyy imeytymään syvemmälle ihoon koska se on pienimolekyylinen ja vaikuttaa siis tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin ihoon. Se myös luo optimaalisen alustan kasvovoiteelle.
BalmBalmin Ruusunmarjaöljy Retinoliseerumi tasoittaa, tehokosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, tuotteen sisältämällä retinolilla on vahva anti-age vaikutus
Beauty Pron BRIGHTENING Vitamin C 10% Daily Serum sisältää tämän hetkisen todellisen tähtiainesosan eli C-vitamiinin. Tämä ihoa tehokkaasti kirkastava aine myös elvyttää väsynyttä ja elotonta ihoa tehokkaasti. Usva&Aava sarjan ihana Hyaluronihapposeerumi tuo iholle kimmoisuutta ja tehokosteutta. Hyaluronihappo onkin yksi kosmetiikan kestosuosikeista. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja sopii hyvin kaikille ihotyypeille.
Kinokon Face Serum Probiotic & Kombucha Kombuchaa ja probiootteja sisältävä seerumi antaa iholle terveen tasapainon, jonka tuloksena on kirkas ja heleä iho. Kombucha ja probiootit ovat maaginen kaksikko, joka tukee ihon luonnollista ekosysteemiä, mikrobiomia. Kinokon kosteuttava seerumi palauttaa näkyvän hehkun samealle sekä kuivalle iholle ja kamppailee ulkoisia tekijöitä, kuten saasteita ja vaihtuvia sääolosuhteita vastaan.

Askel 5: Silmänympärysvoiteet
Kasvovoiteista monet ovat liian voimakkaita herkälle silmänympärysiholle ja voivat siitä syystä tuoda mukanaan turvotusta ja pieniä juonteita. Muistathan siis käyttää silmänympärysiholle tarkoitettua tuotetta.
Pulpe de Vien 
Brrright heleyttävä silmänympärysvoide tuo nimensä mukaisesti heleyttä isolla H:lla. Pulpe de Vie on hävikkihedelmistä valmistettu tuotesarja ja taistelee ahkerasti väsymyksen merkkejä vastaan. Tuotteen sisältämä kofeiini aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja vie turvostusta pois.
Youth Lab Youth Shot For Eyes tuo nuorekkuutta takaisin kirkastamalla ja kiinteyttämällä silmänympärysihoa. Tuotteen pää on kylmää metallia ja tämä auttaa häivyttämään turvotusta tuotetta levitettäessä. Voit säilyttää tuotetta jääkaapissa jos kaipaat enemmän virkistystä ja turvotuksen poistoa.
Kocostar Tropical Eye Patch Mango vievät trooppiseen paratiisiin hetkessä! Jos silmänympärykset kaipaavat virkistystä; tämä on se tuote! Hydrogeelistä valmistetut KOCOSTAR Tropical Eye Patch -silmänympärysnaamiot kosteuttavat, kirkastavat ja raikastavat silmänympärysihoa. Näitä on myynnissä yksittäisinä tai isompana pakettina.

Askel 6: Kasvovoiteet
Sitten ollaankin jo viimeisessä askeleessa eli kasvovoiteet. Kasvovoiteiden tehtävä on hoitaa ja suojata ihoa. Hyvä kasvovoide onkin onnistuneen meikin perusta.
Youth Lab Kasvovoide Balance Mattifying Kosteuttava, antioksidanttirikas ja talin tuotantoa kontrolloiva voide rasvaiselle iholle. Voide tasapainottaa ihon kosteustasapainoa, säätelee ihon rasvaisuutta, rauhoittaa ihoärsytystä, supistaa ihohuokosia ja parantaa mikroverenkiertoa. Kesää kohti ihana tuote jos iho tuntuu kiiltelevän liikaa.
Pulde de Vien Kosteuttava ja rauhoittava geelivoide Yol’eau on kosteuttava ja rauhoittava geelivoide on kosteuttava kasvogeeli luomukurkulla, joka on suunniteltu erityisesti herkälle, atooppiselle ja reaktiiviselle iholle. Sen virkistävä geelirakenne ja huolellisesti valitut ainesosat, kuten kukkaisvedet, aloe vera ja kurkku, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoasi. 
Alteya Puhdas Kasvovoide Rose & Mullein kasvovoide on kevyt ja väsynyttä ihoa elvyttävä kasvovoide, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Ruusun ja tulikukan uutteet kirkastavat ihoa tuoden terveen hehkun kasvoille, samalla pehmentäen ihoa. Candeia puun kuori auttaa ihoa rauhoittumaan ja vähentää ihon tulehdustiloja. Iho näyttää ja tuntuu ravitulta.
BalmBalm 
Kasvovoide Face Balm Tea Tree  Teepuun öljy sopii loistavasi epäpuhtauksien sekä finnien selättämiseen! Voide tasoittaa, rauhoittaa ja kosteuttaa kasvojen sekä kaulan ihoa. Tuotetta voi myös käyttää muihin vartalon kohtiin, joissa iho huutaa kosteutusta. 

Näillä askeleilla saat ihosi hehkumaan ja tuntumaan pehmeältä ja hoidetulta. Psst! Muistathan puhdistaa ja levittää hoitavat tuotteet myös kaulan ja dekolteen alueelle. Halutessasi voit voidetta levittäessä tehdä kevyen hieronnan kasvoille.  Ah, ihanaa!


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.