Hiusten kaksoispuhdistus

Hitti vai huti? Onko vastaasi tullut jo trendi hiusten kaksoispesusta? Oletko kokeillut? Aiheesta on viimeaikoina puhuttu paljon sosiaalisessa mediassa ja monet puhuvat tämän trendit puolesta. Mistä siis on kyse?

Hiusten kaksoispesu

Hiusten kaksoipesun tarkoituksena on saada hiuksista puhdistettua kaikki muotoilutuotteet ja liika rasvaisuus. Vaarana on hiuspohjan ja hiuksen kuivuminen. Siksi onkin erittäin tärkeää että tähän trendiin käytät shampoota joka ei ole liian kuivattava tai ylipesevä. 

Kun testaat kaskoispesua, huomaat että shampoo vaahdottuu huomattavasti runsaammin toisella kertaa. Et siis tarvitse yhtä paljoa shampoota kakkospesuun. 

Etenkin jos käytät muotoilutuotteita paljon ja myös kuivashampoota on tämä trendi toimiva. Itse käytän muotoilutuotteita ja myös kuivashampoota ja kun aloitin kaksoispesun, huomasin selkeän eron hiusten puhtaudessa ja hiukset olivat selkeästi kuohkeammat. En kuitenkaan käytä kaksoispesua joka kerta, ainoastaan silloin kun tuntuu että hiuksissa on paljon muotoilutuotteita.
Mitkä shampoot sopivat kaksoispesuun?

Kaksoispesuun sopii erinomaisesti shampoot jotka ovat hellävaraisia, kosteuttavia ja hoitavia eivätkä ylipese, jotta hiukset ja päänahka ei kuivu. 
Kaksoispesuu sopivia shampoita Watercloudsilta:

Relieve Shampoo on sulfaatiton ja siksi vaahtoaa vähemmän kuin muut shampoot. 

 

 

Nyt vain rohkeasti kokeilemaan hiusten kaksoispesua. Kaikkea uutta on aina kiva kokeilla ja jos se ei oo sun juttu, voit aina palata takaisin toimiviksi havaittuihin tapoihin. Itse sanoisin että hiusten kaksoispesu on 4,5/5 juttu. 

 

#hiustenkaksoispesu #hiustenkaksoispuhdistus #hiustenhoito #parastahiustenhoitoa #rakastahiuksiasi #waterclouds 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.