Hiukset kerralla kuntoon intensiivisellä tehohoidolla!

Onko sinulla kuivat, elottomat, takkuiset tai pörröiset hiukset? Mikäli on niin kannattaa jatkaa lukemista ja tutustua uuteen hiustesi pelastajaan, nimittäin Watercloudsin intensiiviseen hiusten tehohoitoon

Hiusten tehohoito on monipuolinen hiuksiin jätettävä suihke. Kaksitoista ominaisuutta, jotka auttavat vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia.
Edistyksellinen koostumus sisältää macadamiaöljyä, lakkaöljyä, antioksidantteja, E-vitamiinia sekä hoitavia ja suojaavia aineita, jotka auttavat kuivia ja elottomia hiuksia päivittäin. Intensive Repair Treatment selvittää hiukset, vähentää pörröisyyttä sekä helpottaa hiusten muotoilua. Sisältää lämpö-, väri- ja UV-suojan. Suojaa hiuksia kaikilta ulkoapäin tulevilta rasituksilta sekä jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja ihanalta tuoksuviksi.

12 HYÖDYLLISTÄ OMINAISUUTTA

  1. Hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia
  2. Tekee hiuksista pehmeät, korjaa hiuksia
  3. Tuo kiiltoa, poistaa pörröisyyttä
  4. Luo suojaavan pinnan ulkopuolelta tulevia rasituksia vastaan
  5. Lämpösuoja  
  6. Antioksidantteja ja E-vitamiinia
  7. Suojaa väriä, sisältää UV-suojan
  8. Kosteuttaa ja selvittää
  9. Hiuksiin jätettävä aine, joka vaikuttaa koko päivän
  10. Helpottaa erilaisia lämpökäsittelyjä
  11. Ehkäisee latvojen haaroittumista
  12. Ei latista hiuksia

Intensive Repair Treatment 150ml

Waterclouds Intensive Repair Treatment

 Käyttö: Pidä pulloa noin 10–20 cm:n etäisyydellä hiuksista, suihkuta suoraan kosteisiin tai pyyhekuiviin hiuksiin, levitä tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Älä huuhtele pois.

Vinkkinä: Tuotetta voi käyttää myös kuiviin hiuksiin tuomaan viimeistellyn lopputulosen. Ota silloin pieni määrä tuotetta kämmenellesi ja levitä haluamiisi kohtiin.

 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.