Geisha Zero Waste

Geishan aistikas tuotesarja on ylistys ekologiselle kauneudelle, joka koskettaa sekä yksilöä että ympäristöä. Geisha valmistaa  kauniita ja tehokkaita tuotteita, jonka syvin usko on luonnonmukaisessa ja ekologisessa toiminnassa. Geisha muuttaa sanat teoiksi tuoteperheellä, joka kestää lähemmänkin tarkastelun. Geisha tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja säästämään luontoa. Zero Waste & all Natural -ajattelu näkyy ja vaikuttaa brändin toimintaan ja tuotteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Geisha kosmetiikkatuotteet valmistetaan Helsingissä ecosertifioidussa tehtaassa luonnollisesti sekä vegaanisia arvoja kunnioittaen.

Geisha brändi tuli tunnetuksi ensimmäisestä tuotteesta Geisha Shaver kestohöylästä, jonka ideana oli tarjota ekologinen vaihtoehto perinteisille lyhytikäisille muovihöylille. Pelkistetty metallinen kestohöylä on pitkäaikainen, jopa ikuinen ratkaisu koko kropan karvanpoistoon. Muoviton Geisha Shaver vaalii luontoa käyttäen valmistuksessa kierrätettäviä materiaaleja kuten metallia ja lasia. Geisha tuoteperhe on laajentunut tämän jälkeen luonnonmukaisiin vegaanisiin lähikosmetiikkatuotteisiin sheivaamisen ohelle.

Geishalla uskomme että tuotteet voi kestää eliniän ja tuotteet voidaan valmistaa yhteistyössä luonnon kanssa, ekologisesti ja luonnollisesti, kamppaillen ylikulutusta vastaan. Pelkistetty, kaunis ja koruton Geisha Shaver antaa sinulle ylellisen sheivauskokemuksen, mutta samalla se on ekoteko meille kaikille.

Katso koko Geisha brändin valikoima täältä >>

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.