Miten Geisha Shaver eroaa tutusta muovisesta höylästä?

Geisha Shaverin käyttö vaatii aluksi totuttelua tavallisen muovisen höylän jälkeen. Suurimpia eroja ovat terien lukumäärä, erilainen ajokulma sekä Geisha Shaverin paino verrattuna muoviseen höylään. Geisha Shaver on huomattavasti edeltäjäänsä painavampi ja siinä käytetään vain yhtä terää kun taas muovisessa höylässä teriä voi olla jopa viisi peräjälkeen. Geisha Shaverin käyttö kannattaa aloittaa varovasti helposta kohdasta kuten sääristä, jotta höylään tottuu. Oikean ajokulman löytyminen sujuu höylän mallin ansiosta lähes itsestään, eikä sitä kannata kauhistella. Geisha Shaverille sopiva ajokulma on noin 45 asteen kulma ihosta. 

Huomioitavaa Geisha Shaverin käytössä on se, ettei höylää kuulu painaa vaan höylän oma paino riittää. Jotta terä liukuisi iholla ilman ylimääräistä painoa, on tärkeää että iho on riittävän liukas. Geisha sarjan sheivaussaippua toimii erinomaisesti ihon liukastamiseen, jolloin terä liukuu iholla vaivattomasti. Ajettavan alueen iho kannattaa myös pyrkiä pitämään mahdollisimman kireänä aivan kuten mitä tahansa höylää käytettäessä.

Geisha Shaver sisältää vain yhden terän ja poistaa lyhyet karvat jo ensimmäisellä vedolla, mikä säästää ihoa usean terän aiheuttamalta hankaukselta ja ihoärsytykseltä. Moniteräisen höylän käyttäminen rasittaa ihoa ja voi aiheuttaa ikäviä punaisia näppylöitä iholle, mutta onneksemme tämä ongelma on historiaa Geisha Shaverin käyttöönoton myötä. Geisha Shaver säästää ihoa ylimääräiseltä ihoärsytykseltä ja vähentää turhaa jätettä, minkä lisäksi se on kaunis kylpyhuoneen hyllyssä. Pienen totuttelun jälkeen käytät Geisha Shaveria aivan kuten sen edeltäjääkin, mutta samalla säästä luontoa ja hyvällä huolenpidolla voit saada siitä ikuisen kumppanin. 

Perinteiset vaihtoterät ovat pitkässä juoksussa erittäin taloudellinen vaihtoehto, kuten Ida 365 myös omassa blogissaan toteaa: "Siinä missä aiemmin käyttämäni sheiverin vaihtopäät maksavat n. 16,90 €/ 4 kpl, maksaa metallisen höylän vaihtoterät tosiaan vain 3,90 € / 5kpl. Aivan kreisi hintaero! " Idan blogin löydät täältä >>

Tutustu Geisha Shaveriin sekä sarjan muihin tuotteisiin tästä >

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.