Frank Body kahvikuorinta

”Guess what? You'll be naked in one minute.”

Hauskaa ihonhoitoa, mikä olisikaan parempaa! 😄 Frank Body on Australialainen ihonhoitosarja jonka tuotteet ovat luonnollisia tai luonnonmukaisia ja sillä on Cruelty Free sertifikaatti. Kokemukset sarjan tuotteista ovat erittäin positiivisia. Frank Body on parhaiten tunnettu upeista kahvikuorinnoistaan joissa tuorejauhettu ja paahdettu kahvi toimii luonnollisena kuorintana, vilkastuttaen verenkiertoa ja edistäen kollageenin tuotantoa. Kahvikuorinta poistaa iholta epäpuhtauksia ja voiteet imeytyvät tehokkaammin kuoritulle iholle. Kahvikuorinnat taistelevat myös arpia ja venytysarpia vastaan. Iho tuntuu sileämmältä ja napakammalta. Kahvin ph on sama kuin ihon joten se ei jätä kuivaa tai öljyistä tunnetta iholle.

Ja vaihtoehtojahan on mistä valita oman maun mukaan!

  • Original Coffee Scrub joka on 100% luonnollinen, vegaaninen ja täydellinen pakkaus taistelemaan epäpuhtauksia, arpia ja venytysarpia vastaan. Se on sekoitus kahvia ja öljyjä, jotka saavat ihosi näyttämään napakammalta, tasaisemmalta ja ihanan pehmeältä. Original Coffee Scrub ei sisällä mikromuoveja. Tuoksuna on herkullinen appelsiini-frappuchino. 
  • Express-o Coffee Scrub sisältää kaikki samat ihanuudet kuin Original Coffee Scrub, mutta on tehty voidemaiseen muotoon. Tämä kuorinta sisältää myös hohkakiveä joka on luonnollinen kuorinta-aine ja kanelia joka herättää ihon eloon samalla kun se poistaa epäpuhtauksia.
  • Coconut Coffee Scrub sisältää viinirypäleen siemenöljyä joka on täynnä ihoa helliviä rasvahappoja sekä E-, C- ja D-vitamiineja, jotka auttavat häivyttämään arpia. Antibakteerinen kookosöljy puolestaan kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tuoksu on ihanan kesäinen.
  • Rose Gold Shimmer Scrub puolestaan sisältää ympäristöystävällistä hohdepuuteria joka tuo upean heleän hehkun iholle, Tämä kuorinta on sekoitus sokeria, suolaa, greipin- ja kahvinsiemenöljyä, jotka saavat ihon näyttämään tasaisemmalta ja tuntumaan ihanan pehmeältä. 

Frank Bodyn valikoimissa on myös paljon kiinnostusta ja kiitosta kerännyt vartalovoide Perky Sculpting Body Hydrator joka hurmaa vaniljaisella tuoksullaan ja samettisen pehmeällä koostumuksellaan. Tämä kofeiinipitoinen vartalovoide auttaa kosteuttamaan ja kiinteyttämään ja se on pakattu uudelleen käytettävään kahvimukiin. Original Lip Scrub kuorii hellävaraisesti ja kosteuttaa pitkäkestoisesti, joten sitä voi käyttää jopa joka päivä! 😘 Mahtavaa!

Ah! Nämä tuotteet vievät täysin mennessään! 💕 Tutustu ja rakastut varmasti! https://pretty.fi/collections/frank-body

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.