Feel Free - vegaanista luonnonkosmetiikkaa

Verkkokauppaan ilmestyi super söpö uutuus. Hennot sävyt, kukkaiskuvat ja kaunis tuotesuunnittelu herätti huomion heti. Jo päältäpäin on selvää että kyseessä on luonnonkosmetiikkasarja. Mikä sarja siis on kyseessä?

Feel Free - laadukasta luonnonkosmetiikkaa aivan ihanan edullisesti! Feel Free on espanjalainen luonnonkosmetiikkasarja. Feel Free on myös täysin vegaaninen tuotesarja. Sarjan tuotteet ravitsevat ja hoitavat ihoa tehokkaasti, kosteuttavat ja sopivat monelle ihotyypille. Tuotteiden teho tulee tarkoin valituista luonnon raaka-aineista.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen merkin tuotteet ovat sekä Ecocert Cosmos 
että Cruelty Free -sertifioituja. Sertifioitua, eläinkokeetonta ja vegaanista luonnonkosmetiikkaa ja kaikenlisäksi erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella, kuullostaa super hyvältä! Lisäksi kaikki Feel Free -tuotteet ovat biohajoavia, ja pakkaukset kierrätettäviä. 

Hoitotuotteiden ideana on kolmivaiheinen kosteutus.

  1. Kasvovesi kerrostettuna.
    - Painele kasvoille kasvovettä ihon tarpeen mukaisesti muutama kerros.
  2. Seerumi. 
    - Levitä kasvoille ihon tarpeiden mukainen, vuodenaikaan sopiva seerumi
  3. Kosteusvoide
    - Voide tukee seerumin hyötyjä ja sitoo ihoon kosteutta sekä auttaa suojaamaan ihoa

Pretty.fi valikoimissa löytyy Feel Freen 3 linjaa, jotka ovat:

- Feel Free - hoitolinja on kosteuttava ja ihanteellinen kaikille ihoille, jotka kaipaavat kimmoisuutta, kiinteyttäkosteutta, ravitsevuutta ja kirjavuuden rauhoittamista. Kahviuute toimii tämän linjan antioksidanttina
Kuivalle, herkälle ja aikuisemmalle iholle sopiva. Feel Free vapauttaa ihosi kuivuudesta ja karheudesta sekä tasoittaa ihosi väriä. Valitse tämä myös silloin, kun ihosi on jostain syystä ärtynyt ja epätasapainossa.

- Pink Petals - hoitolinjan tuotteet antavat iholle kosteutta sekä hehkua ja siten kirkastavat ihon väriä. Pink Petals - linja on kehitelty ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ihossa sekä kiinteyttämään ihoa. Lisäksi on ihanteellinen kuivalle tai kosteusköyhälle iholle kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Kaikille ihoille, jotka kaipaavat kosteutta ja heleyttä. Hoitotuotteiden runsas kosteuttavuus napakoittaa ihon pintaa ja aktiiviaineet heleyttävät sen väriä.

- Vit C & Hyaluronic -
 hoitolinja on kehitelty huonosti toimivalle ja harmaalle iholle, joka kaipaa tervettä hehkua. C-vitamiini boostaa energiaa ihollesi, sillä se on tehokas ihon kirkastaja ja lisäksi se toimii antioksidanttina vahvistaen ihon puolustuskykyä. C-vitamiini on ihon todellinen kirkastaja. Parhaaseen lopputulokseen päästään yhdistämällä siihen reilusti kosteutta ja tässä hoitolinjassa se tulee erittäin pienimolekyylisestä hyaluronihaposta, joka pääsee syvälle ihoon antaen sille tehokkaan kosteutuksen. Hoidon tuloksena on kirkas ja elinvoimainen iho.

Eri hoitolinjoja voi ehdottomasti sekoittaa keskenään sen mukaan mitä kokee ihon tarvitsevan.


Feel Free haluaa olla tuotebrändinä täysin läpinäkyvä ja kertookin avoimesti sisällön prosentuaaliset pitoisuudet. 

Tuotteita löytyy ihonpuhdistuksesta voiteisiin ja seerumeihin. Kannattaa ehdottomasti tutustua tähän espanjalaiseen ihanuuteen. 

KAIKKI FEEL FREE TUOTTEET TÄÄLLÄ 

 

#feelfree #luonnonkosmetiikkaa #vegaaninenkosmetiikka 

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.