Etude Soon Jung - todellinen kulttituote!

UUTTA VERKKOKAUPASSA! ETUDE SOONJUNG

Paljon huomiota saanut Etude SoonJung on saapunut Prettylle. Näistä tuotteista on kohistu paljon, eikä suotta! Kyseessä on Korealaiset kulttituotteet pakattuna täyteen laadukkaita ihoa helliviä ainesosia.

Mikä on Etude?

Etude on yksi tunnetuimmista merkeistä K-beautyn parissa. Etude on valmistanut menestyksekkäästi viimeiset 30 vuotta kosmetiikkaa ja on kasvattanut mainetta laadukkaasta tuotekehittelystään. 

Etuden laadukkaissa ihonhoitotuotteissa näkyy 30 vuoden kokemus niin raaka-aineiden valinnasta, koostumusten kehittämisestä kuin asiakkaiden toiveiden huomioimisesta..

Millainen on SoonJung ihonhoitolinja?

SoonJung on yksi Etuden suosituimmista ihonhoitolinjoista. Etuden SoonJung -ihonhoitolinja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Etude SoonJung -sarjan tuotteet eivät sisällä hajusteita, alkoholia, eteerisiä öljyjä eikä parabeeneja. Tuotteet sisältävät monia ihoa vahvistavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten panthenolia, rohtosammakonputkea sekä madecassosidea.

Kolme tähtiainesosaa ja niiden hyödyt:

  • Madecassoside on rohtosammakonputkesta saatu aktiiviainesosa ja sillä on rauhoittavia, ihoa vahvistavia ja antioksidanttisia vaikutteita. Se vaikuttaa jo pienissä pitoisuuksissa. 
  • Pantenoli, eli B5-vitamiini, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sekä saa ihon tuottamaan enemmän kollageenia, ja näin vahvistaa ihoa tehden siitä kimmoissamman, se myös kosteuttaa tehokkaasti.
  • Vihreän teen uute on tehokas antioksidantti. Antioksidantit suojaavat ihoa ympäristötekijöiltä, kuten hapelta sekä ilmansaasteilta. Lisäksi vihreä tee rauhoittaa ihoa, on antibakteerinen ja auttaa kontrolloimaan öljyisyyttä. Vihreä tee on hyödyksi kaikille ihotyypeille.

Kenelle SoonJung sopii?

SoonJung -sarja sopii erityisesti herkälle ja öljyiselle akneiholle, sillä koostumukset ovat hellävaraisia ja kevyitä. Mutta vaikka koostumukset ovat kevyitä, voi myös kuivaihoinen hyötyä SoonJungin tuotteista, niiden kosteuttavuuden ansiosta.

JES, nyt me päästään testailemaan näitä kulttituotteita! 

Etude Soon Jung 5.5 Relief Toner -kasvovesi on herkän ihon luottotuote. Kasvovesi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa välittömästi puhdistuksen jälkeen ja suojaa ihoa ulkoisilta ympäristön ärsykkeiltä. Pantenolia, madecassosidea sekä ihoa viilentäviä ainesosia sisältävä koostumus on hypoallergeeninen.  Lisäksi kasvovedessä on Etuden omaa Cooling Relief™ -ainesosaa, joka rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa.

Pantenoli (B5- vitamiini) edistää pienten ihorikkojen paranemista, vähentää tulehdusta ja kosteuttaa tehokkaasti. Se myös suojaa ihoa kosteuden menetykseltä sekä rauhoittaa kutinaa ja punoitusta.
Rohtosammakonputkesta saatava madecassoside rauhoittaa ja korjaa ihoa. 

Soon Jung 5.5 Relief Toner auttaa ihoa pysymään tasapainoisena ja terveenä. Kasvoveden pH 5.5 on iholle ihanteellinen. Kasvovedessä on kevyt, vesimäisen ohut koostumus, joka imeytyy nopeasti ihoon. Tämä tekee siitä täydellisen kerrostamiseen tai osaksi nopeaa ihonhoitorutiinia aamuin illoin.

Vegaaninen, hajusteeton, hypoallergeeninen.

Etude Soon Jung 2x Barrier Intensive Cream -kasvovoide suojaa ihoa ja vahvistaa sen suojamuuria ulkoisia ärsykkeitä, kuten lämpötilan vaihteluita vastaan. Se sopii herkälle ja helposti ärtyvälle tai ohuelle iholle auttaen ylläpitämään ihon ihanteellista öljy-kosteustasapainoa.

Kasvovoide sisältää pantenolia (B5-vitamiini), joka suojaa ihoa kosteuden menetykseltä ja sillä on myös ihon pieniä tulehduksia, kutinaa ja punoitusta rauhoittava vaikutus.
Rohtosammakonputkesta saatava madecassoside rauhoittaa ja korjaa ihoa. 

Auringonkukkaöljy ja sheavoi kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Ne lukitsevat kosteuden ihoon.

Kasvovoiteen kermainen koostumus jättää ihon pehmeän kosteutetuksi ja sen suojaava teho säilyy pitkään. Voide imeytyy hyvin, mutta jättää iholle pehmeän hehkun ja pehmeän tunnon. Voide sopii erityisesti sekaiholle, mutta myös hiukan kuivemmallekin iholle tai öljyiselle iholle esimerkiksi yövoiteeksi. 

10 Free -koostumus tarkoittaa, ettei se sisällä eläinperäisiä ainesosia tai ihoa mahdollisesti ärsyttäviä ainesosia, kuten mineraaliöljyä, parabeeneja, synteettisiä hajusteita, väriaineita, silikoniöljyä, PEG-yhdisteitä, Triethanolaminea, Polyakrylaatteja tai Formaldehydejä vapauttavia säilöntäaineita.

Vegaaninen.

Nämä kulttituotteet ovat todellakin kokeilemisen arvoisia jos ihosi kaipaa tehokasta rauhoitusta ja/tai kosteutusta. Kasvoveden kerrostamisominaisuus tekee siitä erittäin tehokkaan ihon kosteuttajan.

Näitä tuotteita ei hehkuteta suotta. Yli 30 vuoden kokemus takaa laadukkaat tuotteet, joissa ainesosat ovat just eikä melkein. Ilmankos näitä sanotaan kulttituotteiksi.

 

#Etude #SoonJung #kerrostettavakasvovesi #vegaaninen #hajusteeton #Kbeauty #kulttisarja #10Free #ihoystävällinen #rohtosammakonputki #tehokastakosteutusta #hypoallergeeninen #hajusteetontakosmetiikkaa

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.